-Hotels in Boedapest
rechtstreekse boeking van hotels in Boedapest

-Spa hotels Boedapest****
thermale hotels in Hongarije

-3 sterren hotels in Boedapest
goedkope hotels Boedapest

-4-sterren hotels in Boedapest
en in Hongarije

-5 sterren hotels in Boedapest
5 sterren hotels Hongarije

-Lijst met elegante en romantische hotels
Romantische wellnesshotels in Hongarije

-Boutique hotel Boedapest
Boetique hotels Hongarije

-Hotels in het centrum van Boedapest
Scherp geprijsde hotels en accommodaties in Boedapest

-Lijst met Mercure hotels en accommodaties in Boedapest
Scherp geprijsde hotels en accommodaties in Boedapest

-Novotel Hotels Boedapest
Novotel Szekesfehervar, Novotel Szeged, Hongarije

-Zakelijke en conferentiehotels in Boedapest
kortingsevenement, conferentieruimte

-✔️ 3* Ibis hotels in Boedapest
Ibis Styles hotels in Boedapest, Ibis Aero, Ibis City, Ibis Centrum, Ibis Heroes Square

-2 sterren hotels Boedapest
goedkope hotels Boedapest, Hongarije

-Voordelige hotelprijsofferten Boedapest
goedkope vrijheidspakketten

-Conferentiehotels in Boedapest
hotels voor conferenties en vergaderingen met wellness in Hongarije

-Goedkope hotels in Boedapest
gunstige accommodatie in Boedapest

-Luxe hotels van Hongarije
luxe hotels in Hongarije

-Danubius hotels Boedapest
Hotels met korting in Danubius met wellness en spaservices

-Wellness Hotels Boedapest****
wellnesshotels in Hongarije

-Verdisconteerd Hunguest Hotels
Betaalbare Hunguest Hotels in Hongarije

-Accor hotels Boedapest
in Budapest, Hongarije

-Pensions in Boedapest
pensions op het platteland met actieprijzen en online boeking

-Formula 1 in Boedapest
accommodatie en hotels tijdens Hungaroring Boedapest

-Kasteelhotels in Hongarije
goedkope kasteelhotels met wellnessdiensten

-Alle hotels Boedapest alle hotels
Hongarije

-Hotels aan Balatonmeer
spa- en wellnesshotels aan Balaton, wellnessweekeinde

-Vakantie in Hongarije
betaalbare vakantie in wellnesshotels aan het Balatonmeer

-Lijst met appartementen in Hongarije
Scherp geprijsde appartementen

Sarvar is gelegen in West – Hongarije, aan de hoofdverkeersweg 84, tussen Wenen en het Balatonmeer, in het midden van een idyllisch landschap met bossen en rivieren. Het thermale hotel bevindt zich in het stadscentrum in een botanische tuin, in de buurt van het Kasteel Nadasdy dat in de renaissance het centrum van de Hongaarse reformatie vormde. De laatste Beierse koning, Lodewijk de Derde was in 1921 in ballingschap hier overleden.

 

Er staan 2 heilbronnen ter beschikking van de hotelgasten waarvan de ene niet alleen in Hongarije, maar ook in heel Europa als uniek beschouwd kan worden.

 

De HEILBRON VAN SARVAR-RABASÖMJENI welt met een temperatuur van 83 °C op uit een diepte van 2000 meter. Het gaat over een 4,5%, zouthoudend bronwater met elementen zoals natriumchloride, waterstof - carbonaat, jodide, bromide, fluor en andere. Vanwege de alkalische reactie en de hoge halogeen -ion concentratie heeft het water milde desinfecterende werking. Sinds meer dan 10 jaren zijn het thermale water met hoge zoutinhoud en het zgn. “thermaal kristal” dat in de badkuip gebruikt kan worden bekend om het gunstige effect tegen langdurige onderbuikklachten en bij behandeling van chronische gynaecologische ontstekingen met adhesie. Heel vaak kan een goed geplande badkuur tot de allang verwachte zwangerschap leiden.

Thermaal bad van Sarvar -  Danubius Health Spa Resort Sarvar - Thermaal Hotel Sarvar

Thermaal bad van Sarvar - Danubius Health Spa Resort Sarvar - Thermaal Hotel Sarvar

Het “thermale kristal” van de heilbron Sarvar-Rabasömjen heeft ook een geneeskrachtige werking indien men de 2% tinctuur hiervan inhaleert. Bij chronische luchtwegontstekingen zuivert het kristal de luchtwegen, helpt bij verwijdering van het dikke, klevende slijm en vermindert de ontsteking. De inhalatiebehandeling duurt dagelijks twee keer 10 minuten en wordt tijdens de kuren met ademhalingsgymnastiek, slijmverwijderende drinkkuren, massages, baden en fysiotherapiebehandelingen gecombineerd.

DE EIGENE HEILBRON VAN HET HOTEL welt met een temperatuur van 48 °C op uit een diepte van 1300 meter. Na de afkoeling worden de overdekte en openluchtbaden en de “vlinderbadkuip” van de medische afdeling met dit water gevoed. Het gaat hier over een biologisch zachter water met alkalische reactie (mineraalinhoud 0,5%). Het water houdt natriumchloride, waterstof - carbonaat en andere elementen, maar geen zwavel en radon in. Het is bijna geurloos en kristalhelder.

Thermaal bad van Sarvar - Danubius Health Spa Resort Sarvar-Thermal Hotel Sarvar

 

Beide heilbronnen worden in Sarvar met succes gebruikt bij de grootste groep van de patiënten die hier een genezing zoeken, nl. bij chronische ontstekingen en degeneratie van bewegingsorganen, bij rehabilitatie na fracturen en orthopedische operaties en bij neurologische klachten.

 

Bij tweederde van het gevallen kunnen wij na 2-3 weken kuurgebruik van een aanzienlijke genezing spreken en heel vaak verdwijnen de klachten helemaal. De genezingsfase na ongevallen en operaties wordt door de badkuren ook korter gemaakt. De patiënten bewegen zich vrij in het water en kunnen ook oefeningen doen die ze anders niet zouden kunnen doen. Als men niet langer in het water is dan door de dokter voorgeschreven, dan belast de kuur het hart zeker niet. Het zouthoudende water helpt ook bij de vermindering van stress en spanning. Op storingen van het vegetatieve zenuwstelsel heeft het ook een genezend effect. Het draagt ook bij tot de ontspanning en regeneratie van het lichaam en versterking van de conditie. In het thermale hotel kan men van moderne fysiotherapie met allerlei mogelijkheden, van speciale behandelingen zoals Thai - massage, lymfader – massage, zuurstoftherapie, laserbehandelingen en zoolreflexatie - zone massage gebruik maken. Tandheelkundige dienst, schoonheidssalon en oogonderzoek maken het aanbod compleet.

 

In oktober 1998 werd het in Hongarije unieke plezierbad met thermaal water op een oppervlakte van 100 m² geopend waar naast whirpool massagebanken, luchtsproeiers en lichaamsmassage onder het water echte bijzonderheden betekenen.

Reserveren Telefoon: +36-1-227-9614
Reserveren Fax: +36-1-227-9614

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

✔️ ENSANA Thermaal Hotel**** Sarvar - Danubius Health Spa Resort Sarvar
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Toeristische trekpleisters in Boedapest - 2018.03.26.

Boedapest biedt zowel de buitenlandse als de binnenlandse bezoekers taalrijke toeristische plaatsen aan. Het Kasteledistrict in Buda, de Gellért-berg met het Vrijheidstandbeeld, de Citadel, het Gellért-bad, het Parlement, het Heldenplein vormen allemaal een deel van de Werelderfenis en behouden terecht de reputatie van Boedapest. De bezoekers van Boedapest kunnen ook het Stadspark bezoeken. Op de Boulevard 'Állatkerti' kan men ook verschillende toeristische trekpleisters  inden zoals de Zoo en Plantentuin van Boedapest, het Széchenyi-bad, het Kasteel Vajdahunyad. Het is de moeite waard om in de Hongaarse hoofdstad enkele dagen door te brengen om alle bezienswaardigheden te kunnen bezoeken.

Ontdekt u Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb een week verbracht in Hongarije laatste zomer. Tot nu toe heb ik alleen andere landen in Europa bezocht, maar ik moet vaststellen dat Hongarije een van de prachtigste landen is. Zijn geschiedenis, geografische ligging hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Ik ben er zeker van dat ik in de komende jaren ook enkele dagen of weken in dit kleine en vriendelijke land verbrengen zal.