-✔️ Budapesti szállodák hotelek
Akciós wellness, spa termál hotelek Budapesten

-✔️ Termál szállodák és wellness hotelek****
Akciós félpanziós gyógyszállodák és thermal hotelek Magyarországon

-✔️ 3 csillagos szállodák
Akciós 3 csillagos hotelek Magyarországon

-✔️ 4 csillagos szállodák Budapesten
4 csillagos akciós hotelek és szállodák listája

-5 csillagos szállodák
5 csillagos szállodák listája Magyarországon

-✔️ Elegáns és romantikus szállodák listája
Romantikus wellness szállodák Magyarországon

-✔️ Budapesti Boutique hotelek
Magyarországi Boutique szállodák

-Hotelek 3* Budapest centrumában
Akciós 4* és 3* belvárosi hotelek Budapesten

-✔️ Mercure szállodák és hotelek listája Budapesten
Akciós 4* és 3* belvárosi hotelek Budapesten

-Novotel szállodák és hotelek
Novotel Szeged, Novotel Székesfehérvár

-Konferencia szállodák és hotelek
akciós konferenciaterem és rendezvényterem

-✔️ 3* Ibis szállodák Budapesten
Ibis Styles hotelek Budapesten, Ibis Aero, Ibis City, Ibis Centrum, Ibis Heroes Square

-2 csillagos budapesti szállodák
Olcsó szállás Budapesten és vidéken

-✔️ Akciós hotel ajánlatok
speciális olcsó szállás csomagok Magyarországon

-✔️ Konferencia szállodák****
Akciós vidéki konferencia hotelek wellness szolgáltatással

-Olcsó szállás 2* hotel Budapest
Megfizethető olcsó szállás és hotelek Budapesten

-✔️ Luxus szállodák
Luxus hotelek és elegáns szállodák Magyarországon

-Danubius szállodák
Akciós Danubius hotelek wellness és gyógy szolgáltatással

-✔️ Wellness szállodák és wellness hotelek****
Legjobb akciós wellness szállodák félpanzióval Magyarországon

-Kedvezményes Hunguest szállodák
megfizethető Hunguest hotelek Magyarországon

-Accor hotelek Magyarországon
Ibis szállodák, Mercure Hotelek, Novotel Hotelek, Sofitel Budapest

-Budapesti panziók listája
olcsó vidéki panziók kiváló áron foglalhatók

-✔️ Forma1 Budapest
akciós szállodák és hotelek a Hungaroring idején F1

-Kastélyszállodák Magyarországon
akciós kastélyhotelek wellness szolgáltatással

-✔️ Összes magyarországi szálloda
összes akciós szállás lista Magyarországon

-✔️ Balatoni szállodák
akciós balatoni wellness hotelek

-✔️ Vakáció Magyarországon
megfizethető vakáció wellness szállodákban a Balatonnál

-✔️ Magyarországi apartman szállodák listája
Akciós apartmanok

Masszázs a Hotel Forrásban Szegeden

Gyógyászat:
A szálloda közvetlen közelében elhelyezkedő Napfényfürdő Aquapolisban a fejlesztéseknek köszönhetően a korábbinál nagyobb kapacitással rendelkező, modernebb, színvonalasabb gyógyászati szolgáltató egység került kialakításra, ahol lehetőség van a mozgásszervi betegségek kezelésére, illetve rehabilitációra. Az új gyógyászati részlegben az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: gyógytorna szobák; fizikoterápiás szobák; víz alatti sugármasszázs (tangentor) helyiségek; szénsavas fürdők; gyógyvizes kádfürdők; iszappakolás; csoportos víz alatti tornamedence; gyógyvizes medence; súlyfürdő; orvosi gyógymasszázs; gyógytornaterem. A projekt keretében a gyógyászati részlegen belül új elemként 14 kétágyas szobával rendelkező nappali kórház épült - Magyarországon egyedülálló módon.
A vendégeknek lehetőségük van vérvizsgálatra is a Kohán Orvosdiagnosztikai Laboratórium által. A fürdő vizét a Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvize táplálja, mely kiválóan alkalmas belgyógyászati, mozgásszervi betegségek és csontritkulás kezelésére. A Napfényfürdő gyógyászati szárnyában fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelések széles választéka vehető igénybe szakorvosi felügyelet mellett.
Kezelhető betegségek:
mozgásszervi betegések (idült kopásos csont és ízületi megbetegedések; idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések; baleseti utókezelés, sérülések utókezelése; csontritkulás; idült derékfájás) és belgyógyászati betegségek (szív- és érrendszeri betegségek; tüdőbetegségek)
Ellenjavallatok:
lázas állapot, fertőző betegségek, rosszindulatú daganatos megbetegedések, visszérgyulladás, trombózis, szív- és keringési elégtelenség, magas vérnyomás, szívinfarktus utáni állapot (6 hónapig), terhesség, tuberkolózis, epilepszia, nyílt seb.

Hotel Forrás Szegeden - wellness szolgáltatások

 

 

Vízgyógyászati kezelések:
- gyógyvizes, gyógymedence (a három gyógyvizes medencében különböző hőfokú nátrium-hidrogénkarbonátos ásványvíz van. A gyógyvizes fürdő időtartama 15-40 perc lehet a beteg általános állapotát figyelembe véve)
- gyógyvizes kádfürdő (az egyszemélyes gyógyászati kádban történő kezelést balneoterápiás végzettséggel rendelkező dolgozók felügyelik)
- szénsavas fürdő (elsősorban szív- és érbetegségek, valamint csontritkulás kiegészítő kezelésére javasolt. A szénsavval dúsított fürdővíz jó hatással van a vérkeringésre)
- súlyfürdő (az orvos által előírt dozírozás teljes betartásával, hónalj alatti támasztással, vagy nyaki függesztéssel a vízben elérjük az izomspazmusok oldódását, a csigolyák közötti kisízületek optimális működését és a csigolyák közötti rések helyreállítását)
- iszappakolás (hévízi iszappal történik a kezelés, mely méregteleníti a bőrt és a szervezetet, fokozza a vérkeringést és pótolja a hiányzó ásványi anyagokat)
- víz alatti vízsugár masszázs (tangentor, izomtónus - csökkentő és a perifériás erekben növeli a keringést)
- orvosi gyógymasszázs (az orvos által meghatározott teljes vagy részleges masszázs, hatására oldódnak az izomspazmusok, frissítő hatással van a vér-és nyirokkeringésre.)
- víz alatti gyógytorna  (diagnózisok szerinti megosztással lehetőség van gerinc, csípő, láb és kar-váll tornákra. A felhajtóerő hatására a vízben mozgó test súlya csökken, így nem terheli az izületeket, nő a mozgáspálya.)
- komplex fürdőgyógyászati ellátás (min. 4 különböző gyógyászati ellátásból áll, melyet fürdőorvosok írnak fel)

Fizikoterápiás kezelések:
- Egyéni és csoportos torna (a betegek a gyógytornász felügyelete mellett tanulhatják meg a betegségüknek megfelelő gyakorlatokat)
- Lézerkezelés (fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, immunmoduláló és biostimulációs hatása van, javítja a szövetek regenerációs képességét)
- Ultrahang (fokozza a vérátáramlást, melegíti, lazítja az érintett területeket mikromasszázs hatáson keresztül; kitűnő izomrelaxáló és fájdalomcsillapító hatása van)
- Iontofrézis (izomlazító, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatással rendelkező elektromos kezelés)
- Galvánáram kezelés (fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, javítja az idegek vezetését, illetve értágító hatása miatt alkalmas érszűkület kezelésére)
- Tens Interferencia (gyulladáscsökkentő, izomlazító, fájdalomcsillapító hatását elsősorban az idegek stimulációján keresztül éri el)

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614
Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Árak - Online Foglalás

✔️ Hunguest Hotel Forrás**** Szeged - Akciós félpanziós wellness hotel Szegeden
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Érkezés ideje:
Távozás ideje:
 

Budapesti nevezetességek - 2022.01.31.

Budapestre látogatva sok nevezetességgel találkozhatunk, melyeket mindenképpen érdemes a városnéző körutunkba beiktatni. Budapest számtalan turisztikai látványosságot kínál belföldi és külföldi turistáknak egyaránt. A Budai Várnegyed, a Gellért-hegy a Szabadság-szoborral, a Citadella, a Gellért fürdő, a Parlament, a Hősök tere mind a Világörökség részét képezik és méltán öregbítik Budapest hírnevét Ibis Heroes Square. A Budapestre látogatóknak érdemes felkeresni a Városligetet is. Az Állatkerti körúton végigsétálva számos nevezetességet láthatunk, itt található pl. a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Széchenyi Fürdő és a Vajdahunyad-vár. Érdemes több napra a magyar fővárosba látogatni, hogy minden látnivalót felfedezhessen az ember. A nevezetességekhez közel eső budapesti szállodák hotelek akciós hétvégi ajánlatokkal várják a kedves látogatókat.

Balaton - balatoni szállodák - 2022.04.11.

A Balaton Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, népszerű üdülőhely belföldi és külföldi turisták körében egyaránt. A balatoni szállodák sokszínű programokat, változatos sportolási lehetőségeket, wellness és fitness szolgáltatásokat kínálnak mind gyerekes családoknak, mind az aktív pihenést keresőknek. Jelentős üdülőhely Siófok, mely igen népszerű a fiatalok körében. A siófoki szállodák nagy része az ismert Aranyparton található Hotel Azúr Siófok, Prémium Hotel Panoráma Siófok, Hotel Residence Siófok. Az északi parton található Balatonfüred, mely a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye, a híres Anna-bál helyszíne. A balatonfüredi szállodák nagy része közvetlenül a tó partján vagy annak közelében helyezkedik el, Anna Grand Hotel Balatonfüred, közvetlen Balaton parti wellness hotel  félpanziós akciós csomagokkal a Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred. Fedezze fel Ön is a "magyar tengert", a balatoni szállodák idén nyáron is kedvező ajánlatokkal várják az ide látogatókat. A Balaton télen is a leglátogatottabb régióba sorolható, mivel a wellness hotelek akciós csomagajánlatokat kínálnak félpanziós ellátással.