Alte hoteluri în oraş - Szeged :

-Novotel Szeged****
hotel de wellness cu discount la Szeged
-Hotel City Szeged
hotel de 3 stele din Szeged
-Auris Hotel**** Szeged
Hotelul Auris din Szeged
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Ambient Hotel**** Sikonda Discount wellness hotel în Komlo
Alföld Gyöngye*** Hotel hotel cu demipensiune în Gyopárosfürdő
Corvus Aqua**** Hotel Gyopárosfürdő ieftin wellness hotel Oroshaza
Hotel Colosseum**** Morahalom Hotel de wellness în Mórahalom
Apartament Aqua Spa**** Cserkeszolo apartamente în Cserkeszolo

Hunguest Hotel Forras**** Szeged - Hotel termal şi wellness în Szeged  ****

Hunguest Hotel Forras - hotel termal şi spa în Szeged Hunguest Hotel Forras**** Szeged - Hotel termal şi wellness în Szeged -
Szeged
Rezervare online
6726 Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614

Complet renovat Hotel Forrás Hunguest **** superior aşteaptă oaspeţii , la numai 10 minute de plimbare de la centrul orașului Szeged, pe malul râului Tisa, cu: camere confortabile, apartamente de lux, şi cu servicii de înaltă calitate de spa şi de wellness. Oaspeţii hotelului Hotel Forrás **** superior, au acces gratuit la serviciile băii Napfényfűrdő Aquapolis, cel mai mare complex de- wellness, spa şi experinţă din Ungaria, care are conectare directă cu hotelul nostru.


Hotel Forrás Szeged **** superior - din Szeged


Locaţia hotelului Hotel Forrás Hunguest **** superior din Szeged
:
Hotel Forrás Hunguest se află pe malul râului Tisa, zonă verde de oraş- grădină, în Újszeged, la 8-10 minute de centrul orașului. Hotelul dispune de un coridor interior încălzit, care conecteză hotelul cu unul din cei mai mari complexuri de baie din Ungaria, cu Nafényfűrdő Aqaupolis, astfel oaspeții hotelului pot folosi gratuit serviciile băii.


Despre Szeged
:
Oraşul Szeged care este numit şi capitala Alföld-ului (câmpului), se află în partea de sud-est al țării, la 170 km de la Budapesta. Szeged este oraşul: culturii, al științei, al artei și al luminii soarelui. Orașul este situat pe ambele mal al Tisei, şi găzduiește anual faimoasul Jocuri în Aer Liber și Târgului Internațional din Szeged.


Camere:
Hotel Forrás
are 196 de camere cu aer condiționat, între care sunt: camere cu două paturi, apartamente, apartamente de lux, camere cu conectare între ele, camere accesibile pentru persoane cu nevoi speciale.
Echipamentul de bază al camerelor includ: aer condiționat, acces la internet wireless (WiFi), TV LCD, seif în cameră, bar mini și uscător de păr. Apartamentele și unele din apartamentele de lux au jacuzzi și / sau șemineu. Camerele cu şemineu și cu jacuzzi, pot fi rezervate la jumătate de preţ.
Apartamentele de lux:
Suite Corner Forrás: apartament cu 3 camere cu jacuzzi interior și șemineu
Suite Panoráma Forrás: apartament cu 2 camere şi cu jacuzzi în aer liber
Suite Sunshine Forrás: apartament cu 2 camere cu jacuzzi în aer liber și un șemineu
Suite Sunset Forrás: apartament cu 3 camere şi cu jacuzzi intern
Suite Prezidențial Forrás: apartament prezidenţial cu 3 camere cu jacuzzi interior și un șemineu.


Gastronomie
:
Restaurantul din Hotelul Forrás poate găzdui 400 de persoane şi aşteptă oaspeţii cu mâncăruri tradiționale ungurești și preparate din bucătăria internațională. În hotelul nostru mesele principale se desfăsoară în mod de tip bufet, alese din sistem de meniuri, sau meniul tipărit. Grădina hotelului Hotel Forrás, este unică în Szeged, aici se află cortul de petrecere de 100 de persoane, care funcționează din primăvară până în toamnă. Luând în considerare capacitatea totală a grădinei, este potrivit pentru organizarea: evenimentelor de familie şi corporative, recepţii, nunţi, şi petreceri de grill cu bucătărie deschisă, de până la 300 de persoane.
În barul din centrul de bowling cu patru benzi şi în barul de lobby din hol, stăm la dispoziţia oaspeţilor cu: băuturi alcoolice și nealcoolice şi cu specialități de cafea.

Wellness:
Hotel Forrás Szeged **** superior din Szeged dispune de un coridor interior încălzit, care conecteză hotelul cu unul din cei mai mari complexuri de baie din Ungaria, cu Nafényfűrdő Aqaupolis, astfel oaspeții hotelului în orice anotimp pot folosi toboganurile şi piscinele de spa, de aventură, de înot, şi piscinede copii al băii. În "imperiul de apă", care este disponibil pe tot parcursul anului, a fost construit o zonă nouă de piscină interioară cu: cascade, coridoare cu răsucire, paturi cu bule și alte elemente distractive. Piscina de wellness este conectat de piscina de aventură interioară cu o bandă de înot de ieşire. Cu liftul este accesibil, turnul de tobogan de 30 de metri înălţime, de unde porneşte două tobogane (anaconda închisă de 272 de metri și anaconda închisă de 218 de metri cu o parte de Kamikaze), de la nivelul de galerie porneşte alte 7 tobogane.
Ca partea a băii, în hotel a fost construit o zonă liniștită și relaxantă ("wellness liniștit"), unde pot intra numai adulţii de peste 16 de ani, astfel asigurând odihna oaspeţilor într-un mediu calm. Serviciile de wellness disponibel în "Wellness liniştit": piscină de aventură și jacuzzi, saună finlandeză, saună infra, baie de aburi, saună cherestea în aer liber, grotă de sare, cameră de aromă, tepidarie, masaje de wellness, băi și măşti, Spa Private. În timpul verii, cei care doresc relaxare, sunt aşteptaţi pe cel mai popular plajă din Szeged, într-un mediu amenajat. Pe plajă, stă la dispoziţia oaspeţilor: piscină de formare, piscină aventură cu 4 tobogane uriașe şi piscină pentru copii.

Medicină:
În timpul renovării, a fost dezvoltat şi o aripă de spa medical cu apă de spa calitativ, unde sunt aşteptaţi oaspeţii care sosesc pentru tratamente de: reabilitare, fizoterapie, reumatologie de medici specialiștii, şi unde pot folosi serviciile de tratamente balneare susţinute de Fondul Național de Asigurări de Sănătate. Aripa medicală are un spital de zi cu 14 camere cu două paturi, astfel oaspeții au posibilitatea de a recurge la tratamente complexe, de relaxare si vindecare. Serviciile care sunt disponibile în clădirea medicală: camere de fizioterapie, masaj cu jet subacvatic, camere de fizicoterapie, cadă spa, baie carbogazoasă, baie greutate, mască de noroi, piscină de fizioterapie subacvatică în grup, camere de masaje, sală de gimnastică spa.
Apa de spa din Fântâna Dora este potrivit pentru tratarea boliilor de afecțiuni musculo-scheletice, şi reabilitarea de post rănire.

Evenimente:
Restaurantul hotelului Hotel Forrás Hunguest cu 400 de locuri, săliile de conferințe și de secţii (450 de locuri), și grădina unică în Szeged, sunt potrivite pentru diverse evenimente, conferinţe, nunţi şi petreceri de grădină. Camerele hotelului au aer condiționat, lumină naturală și dotate cu echipament tehnic modern (proiectoare, microfoane, flip-chart, etc).

Other Hotels in Szeged: Szegedi szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Salon de coafor, Electroterapie, Alte servicii medicale, Alte tratamente, Balneoterapie, Masaj, Baie de aburi, Hidroterapie, Mască cu nămol, Salon de frumuseţe, Manichiură, Analiză medicală, Reumatologie, Bârlog de sare , Salon de frumuseţe, Solarium, Baie termală
Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Video, Tribună, Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Microfon, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Sală de expoziţie, Proiector, Internet, Sistem amplificator, Flipchart, Xerox, Fax, Catering, Diaproiector, Sală de banchet, Sală de bal
Gastronomie Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Drinkbar, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Parcare închisă, Curăţare chimică, Serviciu de călcare, Chioşc de ziare, Personal multilingual, Grădină privată, Organizarea programelor, Schimb Valutar, Parcare supravegheată, Spălătorie, Lift, Seif central, Acces cu scaun cu rotiile, Parc de jocuri, Animale de casă permise, Reduceri pentru copii, Serviciu de baby-sitter, Garaj, Parcare pentru de autobuz, Magazin de souvenir, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere Balcon, Baie cu cadă, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Cheie card magnetic, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Radio, Seif de cameră, Cameră cu jacuzzi, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Aerobic, Bowling, Baie de aventură, Baie termală acoperită, Piscină acoperită, Sală de fitness, Bazin pentru copii, Minigolf, Jacuzzi, Închiriere echipamente sportive, Baie termală exterioară, Piscină exterioară, Sauna, Solariu

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hunguest Hotel Forras**** Szeged - Hotel termal şi wellness în Szeged
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tariful camerei include următoarele servicii: cazare, mic dejun bogat tip bufet, acces nelimitat în baia Napfényfürdő Aquapolis Szeged, atâta zile câte nopți cuprinde cazarea în hotel (wellness familie, piscină de agrement, parc de tobogan acvatic, piscine spa, plajă) la piscinele în funcționare, acces de intrare în „Wellness liniştit” odată pe zi maximum 3 ore, numărul zilelor egal cu numărul nopţilor de cazare, acces la internet WIFI, halat de baie, TVA. (În ziua de plecare numai în „Wellness liniştit” aveţi acces  până la ora 11:00.)
Taxe locale: 500,- HUF/ persoană / noapte.
Demipensiune jumătate de preţ: 4 700,- HUF/ persoană / ocazie.
Animale de companie: 5 000,- HUF/ noapte (în camere special amenajate pentru persoane cu animale de companie).
Reduceri pentru copii:
 Până la 4 ani gratuit : cazare si masă
4-12 ani reducere de 50% la cazare și masă
Locuri de parcare:
 Între orele 9:00- 21:00; 150, - HUF/ maşină / oră.
Între orele 21:00- 9:00; 70, - HUF/ maşină / oră.
Parcarea în garajul subteran, sub Napfény Aquapolis: 100, - HUF/ maşină / oră, între orele 21:00- 9:00; 50,- HUF/ maşină / oră.
Mijloace de plată acceptate: numerar, card de credit.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Szeged

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hunguest Hotel Forras**** Szeged - Hotel termal şi wellness în Szeged****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.