Alte hoteluri în oraş - Oroshaza-Gyoparosfurdo :

-Corvus Aqua**** Hotel Gyopárosfürdő
ieftin wellness hotel Oroshaza
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Saliris Hotel**** Egerszalok hotel termal cu discount în Egerszalok
Wellness Hotel**** Gyula hotel cu promoţii în Gyula
Fried Hotel de Castel Simontornya hotel wellness Simontornya
Hotel Sheraton**** Kecskemét Four Points by Sheraton Kecskemet Hotel
Aqua Spa Hotel**** Cserkeszolo hotel spa cu discount

Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - cazare demipensiune promoţională în Oroshaza cu bilet de intrare în baie  ***

Hotel Alfold Gyongye - wellness weekend cu bilet de intrare în baia termală Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - cazare demipensiune promoţională în Oroshaza cu bilet de intrare în baie -
Oroshaza-Gyoparosfurdo
Rezervare online
5904 Orosháza, Gyopárosi út 3.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotel Alföld Gyöngye și Centrul de Conferință *** este situat într-un mediu liniştit în parcul bâtrân de 50 de hectare, la proximativ 800 de metri de la Parcul de Spa şi Aventură din Orosháza- Gyopárosfürdő. Hotel Alföld Gyöngye de trei stele stă la dispoziţia ospeţiilor cu: camere confortabile-, elegante, restaurant cu preparaţii culinare din bucătăria locală și internațională, centrul de evenimente care are legătură directă cu clădirea hotelului, astfel este un loc popular şi pentru călătorii de afaceri individuali. Datorită apropierii băii de spa şi accesului în baia spa inclusă în tariful camerei, Hotel Alföld Gyöngye *** este staţiune ideală pentru familiile cu copii, cupluri şi grupuri de prieteni.


Hotel Alföld Gyöngye Orosháza – pachet special de demipensiune cu acces în baia Spa


Locaţia hotelului Hotel Alföld Gyöngye:
Orosháza, de la Budapesta, se află la aproximativ 191 km, un  oraş mic, de la al cărui centru, la numai 3 km distanță se află zona de rezer vaţie cu lacul  Gyopárosfürdő şi pe malul lacului staţiunea populară Gyopárosfürdő, care este cunoscută  ca "Alföld Gyöngye (perla câmpiei)".
Hotel Alföld Gyöngye se află la aproximativ 800 de metri distanță de la staţiunea balneară al orașului (Orosháza- Gyopárosfürdő Spa- Parc şi Baia de  Aventură), într-un parc liniștit, pașnic, înconjurat de copaci vechi.


Camerele din Hotel  Alföld Gyöngye:
Hotel Alföld Gyöngye *** aşteptă ospeţii cu 70 de camere pentru nefumători, care includ camere cu un pat, cu două paturi, apartamente şi camere pentru persoane cu nevoi speciale. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu cadă și / sau duș, uscător de păr, TV color, telefon, bar mini și acces gratuit la internet Wi-Fi.
Apartamentele au câte 40 - 50 m², sunt unităţi rezidenţiale cu câte două dormitoare, care dispun de câte un un pat dublu și o canapea extensibilă dublă sau un pat de o persoană, astfel  acestea sunt potrivite pentru max. 4 adulți și 1 copil. Pentru oaspeții care sosesc cu copii  mici, asigurăm gratuit scaun de masă, băiţă şi pătuţi.


Restaurantul din Hotel Alföld Gyöngye:
Oferta restaurantului din Hotel Alföld Gyöngye a fost conceput în aşa fel, încât să servească mulţumirea atât oaspeților cu cazare în hotel, cât și vizitatorilor de pe stradă. În meniu, pe lângă mâncărurile uşoare internaţionale pot fi găsite și preparate din bucătăria tradiţională maghiară. Restaurantul cu o capacitate totală de 120 de persone, este un loc ideal pentru evenimente de familie și mese corporative.


Hotel Alföld Gyöngye și centrul de conferință - locul perfect pentru organizări:
Clădirea hotelului Hotel Alföld Gyöngye este conectat direct  cu centrul de organizări, unde pe două niveluri al clădirii, cei interesaţii sunt aşteptaţi cu o sală mare cu iluminare naturală și săli de secţii. Centrul de conferinţă este dotată cu tehnologie modernă: proiector, ecran, sistem de sunet, flipchart, player DVD  și internet Wi-Fi gratuit în bandă largă care servește buna desfășurare a evenimentelor.
Hotel Alföld Gyöngye și centrul de conferință împreună poate găzdui 380 de persoane, astfel este un loc ideal pentru diverse evenimente, fie că este vorba de o nuntă, întâlniri de familie sau prieteni, reuniuni, treninguri  sau lansarea produselor. Datorită programelor oferită de zonă şi de hotel (paintball, programe de pustie, prăjire de slănină, etc) este un loc ideal şi pentru team-building.


Staţiune Balneară şi Parcul de Aventură Orosháza- Gyopárosfürdő:
Complexul de baie situată pe o suprafaţă mai mare de 6.000 m² , aşteaptă oaspeţii care doresc regenerare şi relaxare, cu centrul de spa şi cu baia de experienţă. Datorită accesului în baia Spa care este inclus în tariful camerei, oaspeţii hotelului Alföld Gyöngye pot folosi serviciile băii spa, gratuit.
Serviciile băii de experienţă: 7 piscine interioare și exterioare, 8 saune standarde și speciale (saună de terapie cu lumină, cabină de aromă, danarie, cabină de aburi, cabină cu infraroșu), Jacuzzi, câte un tobogan deschis şi închis pentru stimularea  adrenalinei, zone de relaxare,  piscină în baia parc, piscine pentru adulți și pentru copii.
În centrul de spa, bazată pe apa spa, puteţi lua tratamente medicale completă, cum ar fi: tratemente- fizico-, electro-și balneoterapie și consultare de medic specialist.


Servicii:

Business şi conferinţe Sală de bal, Sală de banchet, Diaproiector, Catering, Fax, Xerox, Flipchart, Sistem amplificator, Internet, Proiector, Sală de expoziţie, Sală de conferinţe, Microfon, Săli de reuniune, Calculator cu împrimantă, Sistem de iluminare
Gastronomie Mic dejun de buffet, Restaurant, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Reduceri pentru copii, Animale de casă permise, Parc de jocuri, Acces cu scaun cu rotiile, Lift, Organizarea programelor, Personal multilingual, Parcare închisă
Servicii în camere Baie cu cadă, Uscător de păr, Internet, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Radio, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Rent-a-bike

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - cazare demipensiune promoţională în Oroshaza cu bilet de intrare în baie
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tariful camerei include cazare cu demipensiune, acces gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotelului, parcare, utilizarea casei de joacă pentru copii și TVA.
 La rezervarea camerei pe min. 2 nopţi este valabil prețul cu reducere, care include - contra voucherului oferit de hotel- în ​​ ziua respectivă, acces nelimitat în Spa Gyopáros-, Baie de experienţă şi plajă, posibilitate de înot de noapte, și utilizarea lumii saunei (cu excepţia perioadelor speciale).


Taxe locale: 400,- HUF/ persoană / noapte (de la vârsta de 18).

Pat suplimentar: 9900,- HUF/ persoană / noapte (10900,- HUF/ persoană / noapte între 01.07 - 31.08.).

Reducere pentru copii:
 Copii până la 4 ani: gratuit.
 Copii între 4-12 ani: 50% reducere din tariful camerei pe persoană, din prețul de pat suplimentar și din tariful jumătate de demipensiune.

Animale de companie: 4000,- HUF/ noapte.

Check-in: de la ora 14:00.
 Check-out: până la ora 10:00.

Mijloace de plată acceptate: numerar, card de credit (Visa, MC, Maestro)


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Oroshaza-Gyoparosfurdo

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - cazare demipensiune promoţională în Oroshaza cu bilet de intrare în baie***

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.