Alte hoteluri in vecinatate :

Zichy**** Park Hotel Bikács hotel de wellness special în Bikács
Session Hotel**** Ráckeve Special Wellness Hotel în Ráckeve
Hotel Sheraton**** Kecskemét Four Points by Sheraton Kecskemet Hotel
Hotel Colosseum**** Morahalom Hotel de wellness în Mórahalom
Barack**** Thermal Hotel Spa hotel Tiszakecske din Ungaria

Fried Hotel de Castel Simontornya - hotel elegant de patru stele , de tip castel la un preţ accesibil în Simontornya  ****

Hotel castel fried Simontornya - hotel castel în inima parcului franţuzesc Fried Hotel de Castel Simontornya - hotel elegant de patru stele , de tip castel la un preţ accesibil în Simontornya -
Simontornya
Rezervare online
7081 Simontornya, Malom út 33.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Restaurantul şi Hotelul Castel Fried din Simontornya, aşteptă oaspeţii în inima parcului franţuzesc de mai multe hectare. Cele trei clădiri ale Castelului cu patru stele, zboară oaspeţii în trei generaţi vârstă diferită. În pivniţa de vinuri şi în restaurantul hotelului puteţi gusta cele mai bune vinuri locale şi mâncăruri locale. În centrul de spa- şi fitness al hotelului Hotel Castel Fried puteţi trata trupul şi sufletul cu diferite servicii de masaj si spa.


Restaurantul şi Hotelul Castel Fried **** Simontornya 

Hotel Castle Fried castigatorul premiului de cel mai bun hotel al anului 2011 din Ungaria şi a castigat titlul de "Cea mai frumoasă hotel din Ungaria" în 2010!

 

O adevărată bijuterie vă aşteaptă la Simontornya, lângă Lacul Balaton, într-un orăşel liniştit din judeţul Tolna. Frumosul castel construit în stilul deco-art, oferă o ocazie ideală pentru oaspeţii care doresc să relaxeze într-un mediu liniştit. Hotelul Castel Fried se află în inima parcului Kastélypark cu stil franţuzesc de mai multe hectare, înconjurat cu dealuri de podgorii, păduri, mărginită de peisaje frumoase.

 

Restaurantul şi Hotelul Castel Fried ****, în ultimii ani s-a dezvoltat într-o adevărată moşie aristocratică. Pe lângă clădirea Castel şi Casa de Vânătore existente, în primăvara anului 2011, hotelul s-a dezvoltat cu o nouă aripă numită Crin, şi cu Centru de Fitness si Wellness , cu toate astea dorim să satisfacem toate nevoile oaspeţilor noştri dragi.


Trei clădiri, trei starea de spirit" - Castelul, Aripa Crin şi Casa de Vânătoare:
Camerele hotelului castel, radiază atmosferă din trecut, parchet original de stejar, iar mobilierul interioare este sculptat manual din mahon si lemn de trandafir, care este unicul nu numai în Ungaria, dar şi în Europa. În hol, cu trecere lângă semineu de marmură, la partea de jos a scării, unica sculptură de mână cu motive de balauri, invită oaspeţii la primul etaj, pe care o face de neuitat cele două tronuri uriaşe, sculptate cu eleganţă şi strălucire.

 

Camerele din aripa Crin,cea mai nouă aripă al hotelului Hotel Castel Fried, sunt izolate cu minunatul parchet de bambus antialergic, şi peretele dotat cu cea mai modernă sistem de instalare răcire - încălzire. Crinul, ca un simbol se reflectă în secţia de spa, şi cu acest motiv ne întâlnim în mai multe locuri din clădire.

 

În Casa de Vânătoare de pe deal, pe lângă camere se găseşte şi sala de trofeu, care este ideal pentru primirea grupurilor mai mici, sau evenimente de familie, pentru a sărbători cu o dispoziţie reală de vânătore.

 

În pivniţa de vinuri din Hotel Castel Fried se poate gusta rachiuri şi vinuri de castel, preparată în conformitate cu practici tradiţionale, precum şi pe Terasa de vin Panorama, este posibilitate la grătar, în timp ce oaspeţii se pot bucura de frumuseţea din împrejur. În Magazinul Special de Vinuri din Castel, puteţi cumpăra vinuri proprii ale Castelului, rachiu de calitate şi vinuri prestigioase din cele mai bune podgorii din ţară.

 

Restaurantul de categoria I-a, oferă mâncăruri tradiţionale maghiare şi specialităţi internaţionale, este posibilitate de masă semipensiune. Mese pe terasa, este perfect pentru organizarea de programe comune. Hotelul nostru are, de asemenea, săli pentru organizaţii de afaceri şi alte evenimente de familie. Sala de dans din aripa Crin al hotelului Hotel Castel Fried poate găzdui până la 200 de persoane.

 

Bineînţeles că ne-am gândit şi la cei mai mici, pe ei o aşteptă parcul de joc şi un loc, unde pot mângâia animale domestice.

 

În Centrul de Wellness-Fitness din hotelul Hotel Castel Fried stă la dispoziţia oaspeţilor noştri diferitele opţiuni: piscină acoperită, jacuzzi, sală de fitness, saună finlandeză, saună cu infraroşu, baie de aburi, tepidarium-aromatizat, duş tropical, masaje - şi camere de terapie. În timpul verii, piscină în aer liber, jacuzzi în exterior, şi terasă cu o panoramă unică: vedere spre Sio şi spre dealurile de viţă de vie ,oferă ospeţilor obosiţi în timpul săptămâni lucrătoare, o experienţă de recuperare completă.
Putem oferi masaje, cu o gamă largă de culori, care oferă relaxare şi împrospătare totală. Lângă toate astea, nu poate lipsi nici frizeri şi nici cosmeticieni.

 

Posibilitate de activităţi: drumeţii şi ciclism, tragere cu arcul, teren de joaca din lemn, volei pe plaja, mini fotbal, biliard, fotbal de masă, tenis de masa, plimbări cu trăsură, vânătoare, pescuire, tăiere de porc.

Other Wellness Hotels: Wellness szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Masaj, Salon de frumuseţe, Baie de aburi, Salon de coafor
Business şi conferinţe Săli de reuniune, Proiector multimedia, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Proiector, Catering, Sală de banchet, Sală de bal
Gastronomie Măncăruri vegetariane, Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Mic dejun de buffet, Pivniţă de vin
Servicii de hotel Parcare închisă, Personal multilingual, Room service, Grădină privată, Organizarea programelor, Lift, Acces cu scaun cu rotiile, Parc de jocuri, Reduceri pentru copii, Reduceri pentru grup, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere TV în camere, Telefon, Cameră nefumătoare, Programe tv de satelit, Aer condiţionat, Internet, Baie cu cadă, Balcon, Cameră anti allergică
Wellness, Fitness, Relaxare Vînătoare, Badminton, Sauna, Piscină exterioară, Jacuzzi, Pescuială, Sală de fitness, Piscină acoperită, Billiard, Tenis de masă

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Fried Hotel de Castel Simontornya - hotel elegant de patru stele , de tip castel la un preţ accesibil în Simontornya
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Preţul include: cazarea, mic dejun tip bufet, folosirea centrului de wellness-fitness, halat de baie, utilizarea nelimitată internetului WiFi, biliard, tenis de masă, fotbal de masă, darts, cărţi, jocuri de masă, badminton, mini teren de fotbal, folosirea terenului de volei, parcare privată, folosirea excelentei parc francez şi parcului de joc pentru copii, VAT.

Taxă de staţiune: 400 HUF/ persoană / noapte (peste 18 ani se plăteşte separat)
Pat suplimentar: 12900 HUF/ persoană / noapte, inclusiv micul dejun
Animale de companie: 4980 HUF/ noapte

Reduceri pentru copii (în camera părinţilor):
Copii pana la 3 ani gratuit
Copii între 3-6,9 ani: 5900 HUF/ persoană / noapte
Copii între 7-11,9 ani: 9900 HUF/ persoană / noapte

Check-in: de la ora 14.00.
Check-out: până la ora 10.00.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Simontornya

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Fried Hotel de Castel Simontornya - hotel elegant de patru stele , de tip castel la un preţ accesibil în Simontornya****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.