Alte hoteluri in vecinatate :

Termál Hotel Liget Érd cazare la preţuri rezonabile
Ambient Hotel**** Sikonda Discount wellness hotel în Komlo
Fried Hotel de Castel Simontornya hotel wellness Simontornya
Aqua Spa Hotel**** Cserkeszolo hotel spa cu discount
Hotel Colosseum**** Morahalom Hotel de wellness în Mórahalom

Zichy Park Hotel**** Bikács - oferte speciale weekend wellness în Ungaria  ****

Zichy Park Hotel la Bikacs - odihnă şi regenerare în condiţii excepţionale - wellness în Ungaria Zichy Park Hotel**** Bikács - oferte speciale weekend wellness în Ungaria -
Bikacs-Kistape
Rezervare online
7043, Bikács-Kistápé Liget
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul Zichy Park **** se află pe marginea drumului 63, la 120 de km de Budapesta în vecinătatea localităţii Bikacs. Hotelul de wellness şi conferinţe care uneşte figurile de stil ale arhitecturii moderne cu elementele populare ungureşti, dispune de camere mobilate la un nivel înalt, restaurant privat, terasă grill, parcare închisă. Distracţia vizitatorilor este asigurată de servicii de wellness şi programe exterioare variabile. Petreceţi un weekend plăcut în hotelul Zichy Park, descoperiţi frumuseţiile naturale a Ungariei!


Zichy Park Hotel Bikács-Kistápé **** - Hotel de wellness

 

Hotelul de wellness de patru stele, Zichy Park Hotel****, se află între graniţa judeţului Tolna şi Fejer, la 120 de km de Budapesta, aproape de Szekszard, în vecinătatea localităţii Bikacs-Kistape. Pădurile care îmbrăţişează hotelul şi rezervaţiile naturale oferă distracţie totală şi reîncărcare clienţilor.

Hotelul de wellness şi conferinţe care combină arhitectura modernă cu elementele folclorice ungureşti dispune de camere mobilate şi echipate la un nivel înalt.

 

În clădirea principală a hotelului Zichy Park **** au primit loc 38 de camere diferite cu aer condiţionat, în două clădiri diferite sunt 8 camere, aşa în totalitate hotelul oferă cazare comfortabilă pentru 110 persoane în total.

 

Clădirea principală
Camerele din clădirea principală au aer condiţionat, tv, minibar, seif, uscător de păr, internet de viteză mare. Din balcoanele camerelor de pe parter şi etaj se oferă o panoramă minunată pe peisajul minunat care îmrăţişează parcul.

 

Tipurile camerelor
Camere simple: 2 buc
Camere standard cu pat dublu: 5 buc
Camere standard cu două paturi: 10 buc
Camere standard balcony cu două paturi: 13 buc
Camere familiare: 4 buc ( 2 dormitoare)
Apartamente: 4 buc (cameră de zii şi dormitor)

 

Curte ţărănească - Casă rustică cu prispă
Hotelul Zichy Park
**** oferă clienţilor care aleg casa ţărănească care se află la 80 de metrii de clădirea principală o adevărată atmosferă ţărănească. Camerele caselor cu prispă sunt echipate corespunzător tadiţiilor, dar la comfort este egal cu camerele din clădirea principală. Datorită pereţilor groase nu este nevoie de aer condiţionat, iarna sobele toarnă căldura.

 

Zichy Park Hotel Bikács - Tipurile camerelor:
Camere Rustice cu două paturi: 2 buc
Un apartament rustic pentru familii cu două camere conectabile.

 

Casa Vinceller
Casa Vinceller care se află mla 150 de metrii de clădirea principală este locul ideal de ascundere a grupurilor de prieteni. Berăria Delibab şi Bortrezor se află tot aici.

 

Camerele
Camere cu 2 paturi: 1 buc
Camere cu 4 paturi: 1 buc
Camere cu 4 paturi şi 2 paturi extra: 1 buc

 

Casa de apartamente
Casa de apartament cu o cameră spaţioasă superioară la căteva metrii de clădirea principală oferă locuitorilor linişte şi calm.

Clienţii pot aşeza autovehicolele în parcarea închisă a hotelului.

 

La dispoziţia Iubitorii gastronomiei stă restaurantul hotelului Zichy Park**** cu capacitatea de 130 de persoane, restaurantul Borostyan cu aer condiţionat, unde servim clienţii cu gusturile tradiţionale vechi şi bucătăria reformă.


Casa de vînătoare Vinceller la 150 de metrii distanţă de hotel oferă amintiri plăcute în primul rînd iubitorilor de vin.

Hotelul Zichy Park **** este potrivit pentru organizarea conferinţelor, traininguri şi alte evenimente de firmă. Sala mare cu technologie modernă, pereţii mobile izolate se poate împărţii în mai multe săli de secţiune şi au capacitatea maximă de 180 de persoane.
În pădure aveţi posibilitatea de tragere cu arcul, programe pe apă, şi aşa se oferă posibilitatea de a organiza traininguri, zile familiare.

 

Zichy Park Hotel **** are o secţiune de wellness, sală de fitness echipată bine, sauna de aromaterapie, cabină infra şi solariu. Vara terasă de bronzat şi piscină aşteaptă clienţii. Petreceţi un weekend de wellness în hotelul de wellness Zichy Park****.

 

În aer liber tenis de masă, popice, şah de grădină, badminton şi petanque stă la dispoziţia clienţilor, dar aveţi posibilitatea şi de călărire, pescuială.

Pe teritoriul parcului este un punct unic Curtea ţărănească şi soba în aer liber. Aici se oferă posibilitatea de prăjire de păine, porc, peşte şi carne sălbatică.

Cei care doresc să petreacă o odihnă activă pot alege dintre nenumărate posibilităţi dependente de sezon: călărire, plimbare cu căruţa, plimbare în natură, ture, plimbare cu bicicleta, gustări de vin, party de recoltă, nuntă oferă distracţie vizitatorilor.

Other wellness hotels : Wellness Szállodák Hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Bârlog de sare
Business şi conferinţe Internet, Sală de conferinţe, Săli de reuniune
Gastronomie Pivniţă de vin, Bucătărie dietetică, Restaurant, Mese uşoare, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale, Berărie, Măncăruri vegetariane
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Reduceri pentru copii, Animale de casă permise, Parc de jocuri, Organizarea programelor, Grădină privată, Personal multilingual, Parcare închisă
Servicii în camere Balcon, Baie cu cadă, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Seif de cameră, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Tenis de masă, Baie de aventură, Sală de fitness, Pescuială, Călărire, Piscină exterioară, Sauna, Solariu, Badminton

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Zichy Park Hotel**** Bikács - oferte speciale weekend wellness în Ungaria
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele conţin cazarea, mic dejun, folosirea serviciilor de wellness (sauna finlandeză, cabină infra, bazin de aventură, piscină exterioară, sală de fitness), halat de baie, parcarea închisă, internet WiFi în lobby şi LAN în camere şi Tva.
Taxa locala: 350 HUF/ persoană / noapte.

Check-in: 15.00
Check-out: 10.00


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Bikacs-Kistape

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Zichy Park Hotel**** Bikács - oferte speciale weekend wellness în Ungaria****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.