Meer hotels in de stad - Oroshaza-Gyoparosfurdo :

-Hotel Corvus Aqua**** Gyopárosfürdő
goedkoop wellness hotel Oroshaza
 

Andere hotels in de buurt :

Saliris Hotel**** Egerszalok goedkoop thermaalhotel in Egerszalok
Wellness Hotel**** Gyula hotel met wellnessdiensten in Gyula
Fried Kasteelhotel Simontornya wellnesshotel in Simontornya
Hotel Sheraton**** Kecskemet Four Ponts by Sheraton Kecskemet
Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő Aqua Spa Hotel tegen actieprijzen
Het Hotel en Conferentiecentrum Alfold Gyongye („Parel van de Grote Hongaarse Laagvlakte”)*** is gelegen in een rustige, stille omgeving in een oerpark van 50 hectare, op slechts zo’n 800 meter van het Kuurpark en Plezierbad van Oroshaza-Gyoparosfurdo. Het driesterren Hotel Alfold Gyongye biedt gasten comfortabele, elegante kamers, een restaurant met een ruim aanbod aan lekkere Hongaarse en internationale gerechten en een evenementencentrum met directe verbinding naar het hotel. Dit hotel is zo een geliefde accommodatie ook bij individuele zakenreizigers. Door de nabijheid van het plezierbad en de badkaart, inbegrepen in het kamertarief is het Hotel Alfold Gyongye*** een uitstekende vakantiebestemming ook voor gezinnen met kleintjes, koppels en vriendengroepen enz.
<- Plezierbad van Gyoparosfurdo met binnen- en buitenbaden en een groot park voor een gezellig wellnessweekend - Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - Goedkope accomodatie met halfpension en entreekaartje voor het spa ->

Plezierbad van Gyoparosfurdo met binnen- en buitenbaden en een groot park voor een gezellig wellnessweekend

-Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - Goedkope accomodatie met halfpension en entreekaartje voor het spa-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Alföld Gyöngye Hotel*** Orosháza - Goedkope accomodatie met halfpension en entreekaartje voor het spa
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Ontdekt u Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb een week verbracht in Hongarije laatste zomer. Tot nu toe heb ik alleen andere landen in Europa bezocht, maar ik moet vaststellen dat Hongarije een van de prachtigste landen is. Zijn geschiedenis, geografische ligging hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Ik ben er zeker van dat ik in de komende jaren ook enkele dagen of weken in dit kleine en vriendelijke land verbrengen zal.

Toeristische trekpleisters in Boedapest - 2018.03.26.

Boedapest biedt zowel de buitenlandse als de binnenlandse bezoekers taalrijke toeristische plaatsen aan. Het Kasteledistrict in Buda, de Gellért-berg met het Vrijheidstandbeeld, de Citadel, het Gellért-bad, het Parlement, het Heldenplein vormen allemaal een deel van de Werelderfenis en behouden terecht de reputatie van Boedapest. De bezoekers van Boedapest kunnen ook het Stadspark bezoeken. Op de Boulevard 'Állatkerti' kan men ook verschillende toeristische trekpleisters  inden zoals de Zoo en Plantentuin van Boedapest, het Széchenyi-bad, het Kasteel Vajdahunyad. Het is de moeite waard om in de Hongaarse hoofdstad enkele dagen door te brengen om alle bezienswaardigheden te kunnen bezoeken.


-Pakketten - Oroshaza-GyoparosfurdoTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.