Alte hoteluri în oraş - Hajduszoboszlo :

-Hotel Wellness M Hajduszoboszlo
regenerare şi agrement la preţ scăzut
-Hotel Márvány**** Hajdúszoboszló
Hajduszoboszlo
-Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
hotel aproape de baia termală
-Hungarospa*** Thermal Hotel
hotel termal în Hajduszoboszlo
-Hotel Aqua Sol**** Hajdúszoboszló
hotel termal şi wellness în Ungaria
-Apollo Thermal Hotel**** Hajduszoboszlo
Ungaria
-Hotel Délibáb**** Hajdúszoboszló
hotel de spa în Hajdúszoboszló
-Hotel Béke**** Hajdúszoboszló
pachete promoţionale demipensiune
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Hotel Óbester*** Debrecen Hotel husar Obester în Debrecen
Hotel Divinus***** Debrecen Hotel de 5 stele în Debrecen, Ungaria
Hotel Aranybika*** Debrecen rezervarea hotelului online

Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Hotel Medical Wellness şi Conferinţe în Hajduszoboszlo la un preţ accesibil  ****

Hotel Atlantis 4* Hajduszoboszlo cu servicii exclusive de wellness Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Hotel Medical Wellness şi Conferinţe în Hajduszoboszlo la un preţ accesibil -
Hajduszoboszlo
Rezervare online
4200 Hajdúszoboszló Damjanich u. 10.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul Superior Medical Atlantis **** de Wellness şi Conferinţă din Hajdúszoboszló, este uşor accesibil, atât cu utilizarea drumului principal nr.4, cât, şi cu autostrada M3, sau M5. Hotelul cu o panoramă unică din inima Hajdúszoboszló-ului,aşteaptă oaspeţii în apropierea centrului de spa din Hajdúszoboszló, pe o suprafaţă de 8.000 mp, cu 97 camere. Printre altele, vă stă la dispoziţie cu: 13 apartamente, 1 apartament pentru oaspeţii cu handicap (cu două cameră,pentru trei persoane), 1 cameră superioară cu un pat tot pentru oaspeţii cu handicap, 1 cameră superioară hipoalergenică şi 3 apartamente dotate cu jacuzzi privat şi saună infraroşu. Toate camere au balcoane private şi acces de internet nelimitat WiFi, prin cablu. În secţia de wellness cu 900mp din Centrul de Wellness şi Spa Atlantis, serveşte relaxare şi vindecarea oaspeţilor: piscinele cu apă spa, piscină pentru copii, piscină de aventură şi de lumină .


Hotel Superior Medical Atlantis ****de Wellness şi Conferinţă din Hajduszoboszlo

Hotelul Superior Medical Atlantis **** de Wellness şi Conferinţă, se află în centrul oraşului Hajduszoboszlo, în apropierea băi spa din Hajduszoboszlo. Hotelul Medical de Conferinţă şi Wellness Hajduszoboszlo, doar la  20 km de la Debrecen şi la 30 km de la  Hortobagy, este locul perfect pentru relaxare, călătorii de afaceri şi pentru cei care doresc dezvoltare mentală. Terasele, hotelului de wellness cu 8000 mp şi şapte etaje, oferă o  panoramă superbă spre teritoriul plajei de 30 de hectare Hungarospa: lac cu bărci, piscine spectaculoase şi clădirea palatului Aqua Place. Serviciile excelente al hotelul se  completează cu  opţiunile de divertisment al oraşului, cum ar fi: terenul de  motocicletă, Bringóhintó (leagăn de bicicletă), parc de distracţie şi de trenul de nostalgie.

Clădire cu aer condiţionat al hotelului Hotelul Superior Medical Atlantis **** de Wellness şi Conferinţă, are  97 camere, din care: 13 sunt  apartamente, 1 apartament este pentru oaspeţii cu handicap (cu două cameră,pentru trei persoane), 1cameră superioară cu un pat tot pentru oaspeţii cu handicap  şi 3 apartamente dotate cu jacuzzi privat şi saună infraroşu, toate camere au balcoane private şi acces de internet nelimitat  WiFi, prin cablu.  Toate camerele sunt cu control individual de încălzire şi răcire.
 
Dotarea camerelor:
Dotarea camerei superioară de două paturi:
De dotarea camerelor cu aer condiţionat şi cu balcoane, aparţin: TV LCD (cu sistem TV de  hotel), telefon, minibar, seif, internet prin cablu. În camera de baie cu duş pot fi găsite: uscător de păr, oglindă cosmetică, halat de baie, prosop, papuci de casă şi diverse facilităţi de toaletă .

Dotarea camerei superioară de un pat:
De dotarea camerelor cu aer condiţionat şi cu balcoane, aparţin: TV LCD (cu sistem TV de  hotel), telefon, minibar, seif, internet prin cablu. În camera de baie cu duş pot fi găsite: uscător de păr, oglindă cosmetică, halat de baie, prosop, papuci de casă şi diverse facilităţi de toaletă .

Apartamente:
Apartamentele cu două camere, tip cameră cu balcon, au aer condiţionat, şi au capacitate max. 4 persoane, perfect pentru familiile cu copii mici. Echipamentul standard: TV LCD (cu sistem TV de hotel), telefon, minibar, seif, internet prin cablu. În camera de baie cu duş pot fi găsite: uscător de păr, oglindă cosmetică, halat de baie, prosop, papuci de casă şi diverse facilităţi de toaletă .

 

 

Apartamentele de lux:
Apartamentele de lux oferă confort pentru max. 6 persoane, datorită parţial frumuseţii panoramei şi  pentru jacuzzi. Echipamentul standard: TV LCD (cu sistem TV de hotel), telefon, minibar, seif, internet prin cablu. În camera de baie cu duş pot fi găsite: uscător de păr, oglindă cosmetică, halat de baie, prosop, papuci de casă şi diverse facilităţi de toaletă .

În plus, hotelul dispune de 1 apartament pentru oaspeţii cu handicap (două camere, pentru trei persoane) şi 1 cameră superioară pentru o persoană cu handicap.

În Hotel Atlantis din Hajdúszoboszló, animalele de companie nu sunt permise.

 

 

Restaurantul:
Restaurantul hotelului Hotel Superior Medical Atlantis ****de Wellness şi Conferinţă din Hajduszoboszlo cu 150 de locuri, oferă masă suedeză captivantă  şi un compilare à la carte cu specialităţi locale şi mâncăruri cu specific internaţional, în special delicatese atlante. Terasa restaurantului cu bucătărie deschisă, - capacitate de 230 persoane – cu muzică live  oferă o atmosferă plăcută. Pentru oaspeţii care doresc plăceri mai uşoare, barul restaurantului este o alegere splendidă, unde pe lângă specialităţile de cafea,-ceai,-şi mai mult de 20 feluri de cocktailuri  oferite, se includ  mai multe tipuri  de patiserii şi îngheţate delicioase.

 

 

Centrul de Wellness spa:
În secţia de wellness cu o suprafaţă 900mp,din hotelul Hotel Wellness, Superior Medical Atlantis ****, serveşte regenerarea, vindecare şi relaxarea: piscinele de spa termal,- de copii,- de lumină - şi aventură . De o regenerare simultană de trup şi suflet,- de reîmprospătare are grijă: sauna finlandeză, sauna bio, cabina de aburi, peştera de gheaţă, peştera de sare şi sălile de masaj. Programele de aqua fitness, şedinţele de spiritism în saună, masajele, îndeplineşte nevoile celor care doresc să se relaxeze şi nevoile oaspeţilor,care promovează odihna activă. Cei interesaţi şi de tratamentele spa, pot alege dintre masajele : - cu miere, tratamente de faţă My Hsin-Ni  Mască de frumuseţe, masaj thailandez, masaj tibetan de sunet .
Secţia medicală oferă tratamente specifice pentru pacienţii cu boli reumatice.

În clinicile medicale din Hotel Atlantis Hajduszoboszlo vă stă la dispoziţie: reumatologie,  piscină spa cu apă termală, masaj medical, masaj subacvatic cu jet, baie efervescentă, electroterapie, ultrasunet, tratament cu ultrasunete subacvatice şi terapie termică: tratament parafango, nisip de mare şi tratament cu amestec de parafină.
Serviciile din Centrul de Wellness se completează cu sala de fitness cu 35mp, echipată cu aparate de cardiologie.    


Sălile de conferinţă şi evenimente din Hotel Atlantis:
Sălile de conferinţă ultramoderne cu o capacitate de 200 persoane – echipare cu technică de  facilităţi de conferinţă audio  video  - asigură toate condiţiile pentru evenimente, traininguri, întâlniri de afaceri şi reuniune de bord. 

Facilităţi suplimentare:
oaspeţii pot bucura de avantajele centrului de afaceri 24 de ore pe zi.

Other Hotels in Hajdúszoboszló: Hajdúszoboszlói szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Baie termală, Reumatologie, Analiză medicală, Tratamente hidroelectronice, Baie de aburi, Electroterapie, Alte servicii medicale, Alte tratamente
Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Camera video, Video, Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Notebook, Conecţie modem, Microfon, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Internet, Audiorecorder, Sistem amplificator, Flipchart, Xerox, Fax
Gastronomie Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Drinkbar, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Parcare supravegheată, Parc de jocuri, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere Duş, TV în camere, Telefon, Cameră cu jacuzzi, Programe tv de satelit, Canale de filme, Minibar, Aer condiţionat, Internet, Uscător de păr, Balcon, Cameră anti allergică
Wellness, Fitness, Relaxare Sauna, Piscină exterioară, Jacuzzi, Sală de fitness, Piscină acoperită, Baie de aventură, Aqua-jogging

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Hotel Medical Wellness şi Conferinţe în Hajduszoboszlo la un preţ accesibil
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

 

Prețul camerei include următoarele servicii: cazare cu demipensiune, departament wellness şi baie pe nume Atlantis: piscine, bazine termale şi spa, piscine pentru copii, bazine cu efecte de evenimente, piscine externe, saună fină, saună infra, saună bio, cabine de aburi, bârlog de gheaţă. Sală de fitness dotate cu aparate cardio. Spaţiu pentru copii. Halat de baie şi papuci. Internet wifi. TVA.
Taxe locale: HUF 500.-/persoană/noapte peste 18 ani.

 

Parcare: HUF 1300.-/maşină/noapte


Reduceri pentru copii:
Până la 3 ani pe pat suplimentar: gratuit
3-12 ani: 50% din preţ de cazare şi masă.

 

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

 


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Hajduszoboszlo

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Hotel Medical Wellness şi Conferinţe în Hajduszoboszlo la un preţ accesibil****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.