Fler hotell i staden - Siofok :

-Hotel Azúr**** Siófok
wellnesshotell i Siófok vid Balatonsjön
-Hotel Korona Siofok
billiga rum vid Balaton
-Hotel Sungarden**** Siofok
Billiga wellness hotell i Siofok
-Panoráma Hotel**** Siófok
Särskilt wellnesshotell i Siófok
-Hotel Lido Siofok
Hotel Lido i Siofok vid Balatonsjön
-Hungaria Hotel Siofok
billigt hotell vid Balaton
-Hotel Europa Siofok 2*
billigt hotell i Siófok, Balatonsjön
-Janus Boutique Hotell Siofok
Wellness hotell Siofok
-Hotel CE Plaza**** Siofok
wellness hotell i Siófok, Ungern
-Residence Hotel**** Balaton
rabatt wellness hotell i Siófok
-Hotel Nostra*** Siófok
billigt hotell i Siófok vid Balatonsjön
-Hotel Balaton*** Siofok
wellness hotell i Siofok Balaton
-Yacht Wellness Hotel**** Siófok
Special Wellness Hotell i Siófok

Azúr Prémium Hotel***** Siófok - new wellness Hotel Lake Balaton  *****

New Azur Premium Hotel med panoramautsikt över Balatonsjön Azúr Prémium Hotel***** Siófok - new wellness Hotel Lake Balaton -
Siofok
Bokning
8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C.
Bokning telefon: 00-36-1-2279614
Bokning Email: Hotel E-mail

Det 5-stjärniga hotellet Hotell Azur Premium ligger kusten av Europas största sjö, Balaton, i centren av Siofok. Staden är "huvudstaden av Balaton". Från augusti 2011 väntar hotellet med urpark, fullpanorama och unik miljö på gästerna. Det finns 3 rumtyper i hotellet: till exempel Luxury Suite med jakuzzibad för 2 personer och finsk bastu i badrummet. Avkopplingen är garanterad. Du kan njuta wellness, bastupark och de undergörande spa behandlingar. Men program finns inte bara inom hotellet, den största sjön är här!


Hotell Azur Premium Siofok***** Balaton


Det 5-stjärniga Hotell Azur Premium Siofok***** är regionens största hotell, vilket som väntar på gästerna helt år. Vi erbjuder en ideal plats för konferenser, wellness och andra exklusiva tjänster i vårt unik hotell. Hotellet öppnade sina dörrar i år 2011 och ligger på ett lugnt område, runt omkring urpark, panorama. Våra rum uppfyller gästernas dröm.

 

Rum:

26 m2 är våra moderna tvåmansrum Premium Standar rum, med minibar, internet, safe, LCD TV och utsikt på hotellets park. Extrastor säng och badrum med bad/dusch tillhör rummet.

Några uppgifter om vårt Junior Suite: storleken av rummet är 34 m2, gästernas anda tappar på grund av den underbara utsikten på Balaton sjön och halvö Tihany. Rummen kan vara också med vardagsrum. Extrastor säng, soffa, bad/dusch, badrum, WC, minibar, telefon, internet, safe och LCD tv tillhör rummet.

Luxury Suite rum: 36 m2, de är de mest exklusive rummen i hotellet - jakuzzi för 2 personer i rummet, bastu och badrum. Utsikten går på sjön, det är oförglömbar. Brunnmadrasser garanterar bekvämligheten (det står också antiallergenska påslakan till buds). Rummen och hotellet är brandförsäkrat och bekvämt.

 

Restaurangen:
Vi skämmer bort våra snälla gäster med internationella och ungerska mat i vår restaurang som är ideal för 70 personer. Vi lagar mat med originella ingredienser. Det är inte viktigt varför gästerna väljer oss, de ska vara förnöjda med våra tjänster, inom och utom restaurangen.

 

Wellness:
Wellness avdelningen är det, vi är stolta på. Vi erbjuder tjänster på 1800 m2 med simbad, äventyrsbad, bastupark (infrabastu, rökkabin, salt- och iskabin) och den oförglömbara utsikten är också hotellets skatt. Saltkammaren är föreslagen för gästerna med lugn plågor. Temperaturen ligger mellan 20-22 grader och dunsten är 70-80%. Du kan dra en suck av lättnad här!
I Hotell Azur Premium Siofok kan gästerna njuta Spa behandlingar. Algodermia och Thalasso Spa säkrar silkeslenn skinn, avkopplingen och spänsten. Vår välutbildade thai massage grupp väntar också på dig. Men om det inte är nog, vi erbjuder dig AlfaSfera rum med speciella ljus, stämning, så kommer du till ett djupt relaxerat tillstånd.


Programmöjligheter:

Hotellet ligger på kusten av den största sjön i Europa. Så kan du njuta Balaton och solen. Du kan segla, spela bowling, billiard, tennis. Fitnessrum, volleyball, cykel är också alternativer. Men om du vill tillbringa tiden med avkoppling, föreslår vi att delta på skipptur, vintur och utställningar. Vi organiserar familjprogram också för famijer med barn över 3 år.


Services:

Skönhet och hälsa Ångbad
Gastronomi Internationella specialiteter, Ungerska specialiteter, Restaurang, Drinkbar, Frukostbuffé
Hotellservices Reception dygnet runt, Flerspråkig personal, Room service, Bevakad parkeringsplats
Rumsservices Dusch, TV, Telefon, Rum med jacuzzi, Safe, Satellitkanaler, Minibar, Luftkonditionering, Internetanslutning, Badrum, Balkong
Sport, Wellness, Fitness Seglandet, Tennis, Sauna, Rent-a-bike, Barnpool, Fitnessrum, Inomhuspool, Bowling, Biljard

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Bokning

Azúr Prémium Hotel***** Siófok - new wellness Hotel Lake Balaton
Sök lediga rum - se rumpris
Ankomst:
Avresa:
 

Reservering är möjligt bara med bankkort garanti.

Rumspriserna inkluderar följande tjänster: halvpension, bruk av wellnessen centrerar av hotellet Azur och Premium, badkappa, Internet, moms.
Lokal skatt: HUF 400.-/person/natt extra (över 18).

 

Extrasäng: EUR .-/natt.

 

Parkering: HUF 1500.-/bil/natt.

 

Vi accepterar bankkort: Visa, Mastercard, Amex.


Check in: från 14.00.
Check out: till 10.00 - om rummet inte lämnas till 10.30, vi fakturerar 50% extrapris. Efter 10.00 kan besökas wellness avdelningen, det kostar HUF 2400.-/person.

 

Betalning:
Vid reserveringen ber vi dig om att betala förskottet (översända, bankkort garanti). Vänligen betala det till dagen hur du ser det på affirmationen av reserveringen. Om du väljer bankkort garanti, betalar du när du lämnar hotellet. Om du betalar förskott, resten måste betalas vid bortresan.

Reserveringen kan gästerna avske 7 dagar före ankomsten utan att betala straff . 3-7 dagar före ankomsten måste betalas 25% som avsked pris. Inom 72 timmar eller vid förkortning av avhållningen i hotellet vi drar ut 50% av helpriset som straff.


Sök hotell:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPackett - Siofok

-Prisvärda hotell - Specialerbjudanden på hotell i Budapest och Ungern

-Hotell videos från Budapest och videor från landsbygden, visa hotellvideos

budapest hotels  budapest hotel bookingSevärdheter och berömda platser
budapest hotels  budapest hotel bookingTuristinformation


Senast sett:
Azúr Prémium Hotel***** Siófok - new wellness Hotel Lake Balaton*****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.