Meer hotels in de stad - Szekesfehervar :

-Novotel Szekesfehervar****
Hotel Novotel Szekesfehervar
-Hotel Platan Szekesfehervar
hotel voor voordelige prijzen
 

Andere hotels in de buurt :

Hotel Azúr**** Siófok wellnesshotel in Siófok aan het Balatonmeer
Vital Hotel Nautis**** Gardony wellnesshotel in Gardony
Hotel Marina Port**** wellness hotel in Balatonkenese
Fried Kasteelhotel Simontornya wellnesshotel in Simontornya
Het viersterren Hotel Magyar Kiraly (Hongaarse Koning) ligt in de binnenstad van Szekesfehervar, aan de voorkant van de promenade. Het hotel heeft 57 kamers, drinkbar, bierhuis, biertuin, business centrum en souvenirwinkel. Huisdieren zijn toegestaan. Voor het hotelgebouw vinden de gasten met auto een parkeerplaats.
<- Hotel Magyar Kiraly - accommodatie tegen actieprijzen in een zeer elegant, traditioneel hotel in Szekesfehervar, Hongarije - Hotel Magyar Kiraly**** Szekesfehervar - 4-sterren hotel in Szekesfehervar ->

Hotel Magyar Kiraly - accommodatie tegen actieprijzen in een zeer elegant, traditioneel hotel in Szekesfehervar, Hongarije

-Hotel Magyar Kiraly**** Szekesfehervar - 4-sterren hotel in Szekesfehervar-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Hotel Magyar Kiraly**** Szekesfehervar - 4-sterren hotel in Szekesfehervar
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Bedankt voor het gezellige weekend in Boedapest - 2018.03.26.

Het hotel was prachtig, zoals de wandelingen in Boedapest. Allebei maakten mijn verblijf in de stad onvergetelijk. Bedankt voor de uitvoerige informatie op jullie website. Ik heb nooit gedacht dat het zo 'n grote belevenis is om op de Kettingbrug te wandelen. Ik heb een soort Londen-gevoel gehad in jullie stad.

Toeristische trekpleisters in Boedapest - 2018.03.26.

Boedapest biedt zowel de buitenlandse als de binnenlandse bezoekers taalrijke toeristische plaatsen aan. Het Kasteledistrict in Buda, de Gellért-berg met het Vrijheidstandbeeld, de Citadel, het Gellért-bad, het Parlement, het Heldenplein vormen allemaal een deel van de Werelderfenis en behouden terecht de reputatie van Boedapest. De bezoekers van Boedapest kunnen ook het Stadspark bezoeken. Op de Boulevard 'Állatkerti' kan men ook verschillende toeristische trekpleisters  inden zoals de Zoo en Plantentuin van Boedapest, het Széchenyi-bad, het Kasteel Vajdahunyad. Het is de moeite waard om in de Hongaarse hoofdstad enkele dagen door te brengen om alle bezienswaardigheden te kunnen bezoeken.


-Pakketten - SzekesfehervarTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.