Det trestjärnigaIbis Styles Budapest City ligger på Pestsidan nära innerstaden. Rökfria rum och rum med panorama över Donaun väntar gästerna.
<-  Bland Mercure Hoteller det Ibis Styles Budapest City har det bästa utsikt över Dunau och Borgen i Buda - Ibis Styles Budapest City*** - 3 stjärnig hotell i centrala Budapest ->

Bland Mercure Hoteller det Ibis Styles Budapest City har det bästa utsikt över Dunau och Borgen i Buda

-Ibis Styles Budapest City*** - 3 stjärnig hotell i centrala Budapest-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Bokning

Ibis Styles Budapest City*** - 3 stjärnig hotell i centrala Budapest
Sök lediga rum - se rumpris
Ankomst:
Avresa:
 

Wellness vecka i Ungern - 2015.05.05.

Alltid tyckte om Ungern, för att det är ett intressant land, bland annat för de fantastiska termall vatten, och wellness hotell. Jag har varit flera wellneshotell, men i år lyckades besöka ett mycket vackert hotell, som har varit okänd bland mina resor. Jag haft verkligen behagliga dagar och är mycket taksam för Budapest hotels - Budapest hotel booking Lag som hjläpte mig hitta de mäst lämpliga stället

Jag tackar det underbara veckoslutet i Budapest - 2015.05.05.

Hotellet var underbart, och prommerader i Budapest. Det blev ett oförgömligt upplevelse. Jag tackar Era webbsidan för de detaljerade information. Det trodde aldrig hur underbart var prommenader över kedjebro. Jag kände som i London. Budapest är underbar på kvällen när belysningen tänds, och ser man Gellert berg, och Citadella, i sagolik ljus.


-Packett - BudapestTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.