Alte hoteluri in vecinatate :

Szalajka Liget**** Hotel Szilvásvárad hotel cu demipensiune
Saliris Hotel**** Egerszalok hotel termal cu discount în Egerszalok
Residence Ozon 4* Mátraháza Hotel de wellness în Mátraháza
Hotel Flóra*** Eger Hotel spa şi wellness în Eger
Hotel Eger**** Park Eger Hotel de wellness în Eger, Ungaria
Grandhotel Galya**** Galyatető Discount wellness hotel în Galyateto

Hotel Narád Park**** Mátraszentimre - Hotel ieftin de wellness în Matraszentimre  ****

Hotel Narad Park - Hotel de 4 stele în Matraszentimre, Ungaria Hotel Narád Park**** Mátraszentimre - Hotel ieftin de wellness în Matraszentimre -
Matraszentimre
Rezervare online
3225 Mátraszentimre, Rózsa Ferenc út 6.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul Narad este singurul hotel de 4 stele din Naradszentimre care oferă servicii de calitate înaltă. Hotelul de 4 stele are 21 de camere, apartamente, restaurant cu capacitatea de 120 de persoane, camere pentru copii, secţiune de wellness şi parc cu pădure.


Hotel Narad Park Matraszentimre ****

 

Locaţie

Hotelul de 4 stele se află la 810 m înălţime în mediu minunat de pădure, la 50 de m de centrul oraşului. Matraszentimre se află la 32 de km de Gyongyos, la 25 de km de Paszto şi Parad, la 60 de km de Eger, se poate accesa cu autobuz sau cu maşina pe strada 24.
Hotelul Narad este singurul hotel de trei stele din Matraszentimre care oferă servicii de calitate înaltă.

 

Hotel Narád Park Mátraszentimre - Camere:

Hotelul cu 41 de camere duble6 apartamente - cu 60 de locuri - aşteaptă clienţii. Camerele sunt nefumătoare, 3 pentru copii mici, 5 cu două paturi, conectabile. Fiecare cameră are baie cu duş, uscător de păr, tv cu telecomandă, radio, telefon, minibar şi se poate aşeza pat extra. Apartementele au 2 camere duble, baie şi hol. Din camere puteţi să vă bucuraţi de o panoramă de 50 de km dacă permite vremea.

 

Narád Park - Restaurant:

Servim clienţii la un nivel înalt cu specialităşi gastronomice în restaurantul cu capacitatea de 120 de persoane, cu program între 10 şi 22. Restaurantul oferă clienţilor specialităţi din carne sălbatică, mâncăruri slovace şi cu room service. Acceptăm organizarea evenimentelor de nivel înalt, nunţi, întălniri sau alte evenimente speciale.

 

Cafenea - Drinkbar

Oferim cafele gustoase, vinuri din mai multe zone, atmosferă plăcută între orele 8 şi 22.

 

Grădina de bere

Grădina de bere oferă un local ideal pentru grill party sau preparări în ceaun. Pentru a petrece o zii cu prietenii vă stă la dispoziţie locuri pentru gătit şi prăjit.

 

Lumea copiilor

Aşteptăm familiile cu copii mici cu camere pt copii (pătuţ, loc pentru schimbat scuteci, cadă, etc), pachete pentru copii (pahar, prosop). Restaurantul oferă scaun de copii, farfurii cu figuri din poveşti. Copii pot petrece timpul în camera de jucării de la primul etaj, cu jocuri care ajută la dezvoltarea copiilor. Căruţele pentru copii care sunt potrivite pentru drumurile păduroase fac posibilă ca şi familiile cu copii mici să se pot bucura de natură. Se pot solicita servicii de supraveghere dacă doriţi să vă relaxaţi pentru câteva ore.

 

Hotel Narád Park Mátraszentimre - Wellness:

Cei care preferă odihnirea activă, centrul de fitness de 150 de m2 de la parterul hotelului oferă posibilităţi de distracţie. În sala de fitness maşini cardio şi cele obişnuite stă la dispoziţia clienţilor. În afară de acestea, solariu, sauna şi jacuzzi oferă relaxare după antrenare. Sub semnul stil de viaţă sănătoasă restaurantul oferă meniuri reforme şi vegetariane.

 

Distracţie interioară

Clienţii pot alege din videoteca care conţine 600 de casete video. Cei care preferă sporturile cu mişcare mai puţină masa de biliard oferă distracţie.

 

Servicii

Acceptăm carduri de credit, cecuri de vacanţă, internet, vestiar, alarmă, închirierea echipamentelor sportive, comanda de flori, rezervare de restaurant, organizarea programelor.

  

Posibilităţi de sport în aer liber

Pentru a crea condiţiile pentru wellness activ în aer liber se află teren se tenis, teren de football şi baschet, putem asigura şi echipamente.

În apropierea hotelului se află dâmburi pentru mers cu sania, puteţi folosii şi saniile hotelului. În parc este un patinoar care oferă distracţie pentru mici şi mari.

 

Excursii

Din parcul hotelului duce un drum prin pădurea cu stejar la pîrîul Narad. În tufişurile de lângă pîrîu putem observa şi animale sălbatici. În hotel se poate obţine publicaţii cu posibilităţi de ture pentru profesionişti şi începători. Dacă înaintăm prin mai multe linii de ture ne putem bucura de panorama oferită de Kekesteto şi Galyateto, se pot observa culmile Tatrei de pe turnul de veghe Vorosko. Prin valea Narad din faţa hotelului spre Agasvar găsim ruinele morii Csorgo. Plimbările care necesită efort mai mare ne compensează cu multe vederi naturale: la peisajul cel mai sălbatic al Matrei, la prăpăstia Csorgo nu duc semne dar cu ajutorul hartei este uşor de găsit. Observatorul din Piszkesteto nu se poate vizita dar merită văzut pe dinafară. În anotimpurile potrivite excursiilor, aşteptăm clienţii cu programe de ture în apropierea hotelului.

 

Hotelul datorită aşezării, poate fii un punct de plecare ideal pentru excursii.

Hotelul oferă atmosferă familiară pentru clienţii cu copii, local ideal pentru formare profesională, evenimente corporate şi pentru a petrece timpul cu prieteni. Hotelul aşteaptă clienţii cu informaţii şi ajutor maxim pentru cei care vor să se distreze.

Other wellness hotels : Wellness Szállodák Hotelek


Servicii:

Gastronomie Mese uşoare, Bucătărie dietetică, Cafenea, Măncăruri vegetariane, Drinkbar, Mic dejun de buffet, Restaurant
Servicii de hotel Parcare pentru de autobuz, Grădină privată, Animale de casă permise, Organizarea programelor, Parcare închisă, Romm service de 24 de ore, Personal multilingual, Parc de jocuri
Servicii în camere Radio, Telefon, Minibar, Duş, TV în camere, Uscător de păr
Wellness, Fitness, Relaxare Schi, Închiriere echipamente sportive, Tennis, Solariu, Sală de fitness, Sauna, Jacuzzi, Billiard

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Narád Park**** Mátraszentimre - Hotel ieftin de wellness în Matraszentimre
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Preţurile camerelor conţine: cazare, demipensiune, folosirea centrului de wellness (piscine, piscine pentru copii, saună finlandeza, saună cu infrarosu, baie de aburi, cabină de sare), folosirea săli de fitness şi TVA.
Taxe locale, peste 18 ani: 350.- HUF/pers./noapte.

Pat suplimentar: 14 000,- HUF/noapte.
Animale de casă: 2 000,- HUF/noapte.

Reduceri pentru copii (cu părinţi în pat suplimentar):
- până la 6 ani cazarea şi mâncarea este gratuit;
- între 6-12 ani 7 000,- HUF/noapte.

Modalităţi de plată: bani, card bancar (EuroCard, Visa, MasterCard, AmEx).


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Matraszentimre

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Narád Park**** Mátraszentimre - Hotel ieftin de wellness în Matraszentimre****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.