Four Points by Sheraton Hotel op 10 minuten van het centrum van Kecskemet in Hongarije met online boeken voor actieprijzen. Het Hotel Four Points by Sheraton in Kecskemet dat deel uitmaakt van de hotelketen Starwood Hotels, beschikt over 130 kamers, een restaurant, een wellnessafdeling en een met het hotel aaneengebouwd conferentiecentrum. Daardoor is het hotel een ideale accommodatie voor zowel zakenreizigers als toeristen in Kecskemet.
<- Sheraton Hotel Kecskemet voor een onvergetelijk wellnessweekend met wellnessbehandelingen voor actieprijzen in Kecskemet, Hongarije - Sheraton Hotel Kecskemet**** - Hotel Four Points by Sheraton Kecskemet voor speciale startprijs ->

Sheraton Hotel Kecskemet voor een onvergetelijk wellnessweekend met wellnessbehandelingen voor actieprijzen in Kecskemet, Hongarije

-Sheraton Hotel Kecskemet**** - Hotel Four Points by Sheraton Kecskemet voor speciale startprijs-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Sheraton Hotel Kecskemet**** - Hotel Four Points by Sheraton Kecskemet voor speciale startprijs
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Weinig tijd, heel veel te zien - 2018.03.26.

Ik kon alleen een dag verbrengen in Budapest /Boedapest/, maar de belangrijkste bezienswaardigheden die ik heb gezien kan ik nooit vergeten. Ik wilde de hele Gellért berg leren kennen, foto's maken aan de voet van het Vrijheidsbeeld, een wandeling maken op het Margit-eiland. Vanwege tijdsgebrek heb ik alleen een aangenaam avondeten gehad in de buurt van de Budaer Burcht. Dat was geweldig, bedankt.

Bedankt voor het gezellige weekend in Boedapest - 2018.03.26.

Het hotel was prachtig, zoals de wandelingen in Boedapest. Allebei maakten mijn verblijf in de stad onvergetelijk. Bedankt voor de uitvoerige informatie op jullie website. Ik heb nooit gedacht dat het zo 'n grote belevenis is om op de Kettingbrug te wandelen. Ik heb een soort Londen-gevoel gehad in jullie stad.


-Pakketten - KecskemetTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.