Meer hotels in de stad - Egerszalok :

-Saliris Hotel**** Egerszalok
goedkoop thermaalhotel in Egerszalok
 

Andere hotels in de buurt :

Szalajka Liget**** Hotel Szilvásvárad wellnesshotel met halfpension
Oxigen Hotel 4* Noszvaj Speciaal wellness-spahotel in Noszvaj
La Contessa Kasteehotel**** Szilvasvarad wellness hotel
Hotel Ködmön**** Eger Speciaal wellnesshotel in Eger, Hongarije
Hotel Cascade Demjén 4* Special Spa Wellness Hotel in Demjén
Bambara Hotel 4* Wellness Hotel in Felsotarkany, Hongarije
Balneo Thermal Hotel*** Zsori Mezökövesd wellnesshotel Mezökövesd
Het viersterren Meses (Sprookjesachtig) Shiraz Wellness en Training Hotel is gelegen in een prachtige natuuromgeving in het dal van de beek Lasko in de stad Egerszalok die vooral bekend staat voor zijn zoutheuvel. Meses Shiraz Wellness en Training Hotel **** met zijn 42 kamers verenigt Oriëntaals gemak en Afrikaanse sfeerelementen met luxe. Het Noord-Afrikaanse Badhuis en het Arabische hof bieden de hotelgasten geweldige wellnessdiensten en speciale massagebehandelingen. Het Meses Shiraz Hotel beschikt over 5 conferentie-, vergader- en trainingsruimtes die ideale locaties zijn voor bedrijfsevenementen. Naast de services, aangeboden door het Meses Shiraz Hotel wachten de bezoekers ook veel andere programma’s in Egerszalok.
<- Spectaculaire bediening in het Dubai-tuin-restaurant van het 4-sterren Meses Shiraz Wellness en Training Hotel met mogelijkheid om echte Marokkaanse thee te proeven - Hotel Shiraz**** Egerszalok - Wellness en Conferentiehotel in Egerszalok, Hongarije tegen actieprijzen ->

Spectaculaire bediening in het Dubai-tuin-restaurant van het 4-sterren Meses Shiraz Wellness en Training Hotel met mogelijkheid om echte Marokkaanse thee te proeven

-Hotel Shiraz**** Egerszalok - Wellness en Conferentiehotel in Egerszalok, Hongarije tegen actieprijzen-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Hotel Shiraz**** Egerszalok - Wellness en Conferentiehotel in Egerszalok, Hongarije tegen actieprijzen
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Bedankt voor het gezellige weekend in Boedapest - 2018.03.26.

Het hotel was prachtig, zoals de wandelingen in Boedapest. Allebei maakten mijn verblijf in de stad onvergetelijk. Bedankt voor de uitvoerige informatie op jullie website. Ik heb nooit gedacht dat het zo 'n grote belevenis is om op de Kettingbrug te wandelen. Ik heb een soort Londen-gevoel gehad in jullie stad.

Ontdekt u Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb een week verbracht in Hongarije laatste zomer. Tot nu toe heb ik alleen andere landen in Europa bezocht, maar ik moet vaststellen dat Hongarije een van de prachtigste landen is. Zijn geschiedenis, geografische ligging hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Ik ben er zeker van dat ik in de komende jaren ook enkele dagen of weken in dit kleine en vriendelijke land verbrengen zal.


-Pakketten - EgerszalokTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.