The Lake Hotel is een uitstekende keuze voor mensen die houden van drukte, recreatie, festivals of verschillende recreatieve activiteiten in de zomer. Hoewel het restaurant alleen in de zomer is geopend, verwelkomt het hotel gasten het hele jaar door, die van de natuur houden of gewoon wat rust willen.
<- Tó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Panoramic Grill terrace at the Lake Hotel in Dunapataj - Tó Szálló Szeliditópart - Speciale aanbiedingen in Lake Szelidi op Dunapataj ->

Tó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Panoramic Grill terrace at the Lake Hotel in Dunapataj

-Tó Szálló Szeliditópart - Speciale aanbiedingen in Lake Szelidi op Dunapataj-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Tó Szálló Szeliditópart - Speciale aanbiedingen in Lake Szelidi op Dunapataj
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Weinig tijd, heel veel te zien - 2018.03.26.

Ik kon alleen een dag verbrengen in Budapest /Boedapest/, maar de belangrijkste bezienswaardigheden die ik heb gezien kan ik nooit vergeten. Ik wilde de hele Gellért berg leren kennen, foto's maken aan de voet van het Vrijheidsbeeld, een wandeling maken op het Margit-eiland. Vanwege tijdsgebrek heb ik alleen een aangenaam avondeten gehad in de buurt van de Budaer Burcht. Dat was geweldig, bedankt.

Vier oud en nieuw in Boedapest - 2018.03.26.

Prachtige offertes en programma's wachten op u als u oud en nieuw in Hongarije en in onze Hongaarse hotels wilt vieren. Alle belanghebbenden zijn hartelijk welkom met pakketten, galaavondeten. Voor kamers vanaf 29 december actieprijzen.


-Pakketten - DunapatajTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.