Meer hotels in de stad - Gyula :

-Park Hotel*** Gyula
goedkope wellnessarrangementen in Gyula
-Fodor Hotel*** Gyula
Speciale pakketten in Gyula met halfpension
-Komló Hotel Gyula 4*
Speciale pakketarrangementen in Gyula
 

Andere hotels in de buurt :

Hotel Forras**** Szeged spa wellness hotel in Szeged
Hotel Colosseum**** Morahalom goedkope wellnesshotel in Mórahalom
Het eerste viersterren superior wellnesshotel van Gyula, het Wellness Hotel Gyula biedt bezoekers van de stad superior kamers en suites, à-la-carte- en buffetrestaurant, bar, wellnessoase van twee verdiepingen, conferentiecentrum en familievriendelijke diensten en services in de buurt van het internationaal bekende Burchtbad van Gyula, naast het mooiste park van de stad met oerbomen. Het Wellness Hotel Gyula ****superior onderscheidt zich met zijn brede scala aan diensten en services uit de andere hotels in de historische badplaats.
<- 4* Wellness Hotel Gyula - Ontspanning voor het hele gezin - Wellness Hotel Gyula**** - wellnesshotel tegen betaalbare prijzen in de buurt van de Burchtbad ->

4* Wellness Hotel Gyula - Ontspanning voor het hele gezin

-Wellness Hotel Gyula**** - wellnesshotel tegen betaalbare prijzen in de buurt van de Burchtbad-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Wellness Hotel Gyula**** - wellnesshotel tegen betaalbare prijzen in de buurt van de Burchtbad
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Ontdekt u Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb een week verbracht in Hongarije laatste zomer. Tot nu toe heb ik alleen andere landen in Europa bezocht, maar ik moet vaststellen dat Hongarije een van de prachtigste landen is. Zijn geschiedenis, geografische ligging hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Ik ben er zeker van dat ik in de komende jaren ook enkele dagen of weken in dit kleine en vriendelijke land verbrengen zal.

Wellnessweekend in Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb Hongarije altijd lief gehad, omdat ik het een leuk land vind onder andere vanwege zijn thermale water en de wellnesshotels. Ik ben al in verschillende wellnesshotels geweest, maar dit jaar heb ik weer een juwel gekozen. In dit prachtige hotel heb ik onvergetelijke dagen verbracht. Hartelijk bedankt voor het aangename verblijf voor het team van Budapest hotels - Boedapest hotel booking Ze hebben mij geholpen om de ideale plaats te kunnen vinden.


-Pakketten - GyulaTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.