Alte hoteluri în oraş - Szeged :

-Novotel Szeged****
hotel de wellness cu discount la Szeged
-Hotel Forras**** Szeged
hotel de wellness şi spa în Szeged
-Hotel City Szeged
hotel de 3 stele din Szeged
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Glorius Hotel**** Makó Wellness Hotel cu bilet la baia Hagymatikum
Elixír Hotel*** Mórahalom hoteluri de wellness in Mórahalom
Hotelul Auris sa deschis în centrul Szegedului în anul 2015, situat aproape de malul Tisei, piața Dom și centrul de sănătate. Hotelul cu o atmosferă plăcută își așteaptă oaspeții cu 27 camere amenajate cu gust, restaurant pentru 70 persoane și o sală de conferințe pentru 30 persoane. Parcarea este asigurată în loc închis.
<- Hotel Auris Szeged - pachete cu reduceri la Hotelul Auris din Szeged - Hotel Auris Szeged**** - promoții la hotelul cu patru stele din Szeged ->

Hotel Auris Szeged - pachete cu reduceri la Hotelul Auris din Szeged

-Hotel Auris Szeged**** - promoții la hotelul cu patru stele din Szeged-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Auris Szeged**** - promoții la hotelul cu patru stele din Szeged
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Hoteluri la Balaton - 2011.05.08.

Hotelurile la Balaton aşteaptă clienţii cu oferte cu preţ redus şi servicii reînnoite. Balaton este cel mai mare lac de apă dulce din Europa Centrală. Hotelurile de la Balaton oferă posibilităţi sport şi o serie de programe, şi puteţi profita de serviciile de wellness oferite de majoritatea hotelurilor de pe malul lacului Balaton. Weekendurile de wellness cu preţ redus oferă reîmprospătare garantată trupului şi sufletului, pe strandurile private a hotelurilor puteţi savura bucuriile verii din plin. Vizitaţi marea ungurească - hotelurile de pe malul lacului Balaton aşteaptă cu drag clienţii din străinătate şi pe cei din ţară de asemenea.

Multumesc pentru weekendul minunat in Budapesta - 2015.08.31.

Hotelul a fost minunat şi plimbarea în Budapesta au oferit amintiri de neuitat. Mulţumesc pentru echipa Budapest hotels - Budapest hotel booking pentru că au publicat pe pagină căt mai multe informaţii despre hotel. Nu am crezut niciodată că poate fii aşa de minunat să traversez podul Lanchid. Castelul Buda cu iluminarea minunată, podul Lanchid, muntele Gellert şi Citadella vor rămăne pentru totdeauna în amintirile mele.


-Pachete - SzegedTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.