Alte hoteluri in vecinatate :

Tisza Balneum Hotel**** Tiszafüred Wellness Hotel Tiszafured
Szalajka Liget**** Hotel Szilvásvárad hotel cu demipensiune
Saliris Hotel**** Egerszalok hotel termal cu discount în Egerszalok
Residence Ozon 4* Mátraháza Hotel de wellness în Mátraháza
Oxigén**** Hotel Noszvaj spa wellness hotel în Noszvaj
Lifestyle Hotel**** Matra hotel wellness cu panoramă în Matrahaza
La Contessa Hotel de Castel**** Szilvasvarad wellness hotel
Hotel Flóra*** Eger Hotel spa şi wellness în Eger
Hotel Eger**** Park Eger Hotel de wellness în Eger, Ungaria
Hotel Cascade Demjén 4* Special Spa Hotel de wellness în Demjén
Balneo*** Thermal Hotel Zsori Mezokovesd hotel lîngă baia termală

Bambara Hotel Felsotarkany Bukk**** - Hotel promoţional cu demipensiune, Wellness Hotel Bambara în Buk în stil african  ****

Hotel Bambara in Felsotarkany - hotel superior de 4 stele în Felsotarkany Bambara Hotel Felsotarkany Bukk**** - Hotel promoţional cu demipensiune, Wellness Hotel Bambara în Buk în stil african -
Felsotarkany - Bukk
Rezervare online
3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Începând din toamna anului 2011, pe pantele Munţilor Bükk, într-un parc de patru hectare cu copaci bătrâni din strămoşi, aşteptă oaspeţii, hotelul superior cu patru stele, Hotel Bambara, care extinde ofertele hotelurilor din Europa Centrală, cu magia Africii Negre. Între camerele clădăriilor proiectate cu o atmosferă specială autentică, dar în aceeaşi timp cu garantarea confortului Europene, sunt 44 de camere extra cu posibilitate de pat suplimentar, 8 apartamente junior cu două camere, şi 2 apartamente cu trei camere. În casa de baie Bandiagara din Hotel Wellnes Bambara, serveşte ca decor, pentru serviciile de spa exclusiviste, casele de lemn al satului de trib Dogon, cum ar fi: baia de experienţă, sauna, aburi de arome, herbarie africană, cabina de sare cu crăci, experienţe de oază şi duşuri de masaj, bănci încălzite. Sălile de conferinţă din Hotel Bambara, sunt dotate cu facilităţi tehnice moderne, şi pot fi conectate, felul în care primeşte o capacitate de 300 persoane, şi pot fi conectate şi cu restaurant.


Hotel Wellness **** superior, de Formare şi Conferinţă BAMBARA - Felsotarkany

 

Dear guests! We would like to inform you that we are not selling available rooms in this hotel presently.
Thank you for your understanding!Discount hotel near
Saliris Hotel Egerszalók, Flóra Hotel Eger

 

Hotelul superior **** Bambara, care este cel mai nou membru al lanţului de hoteluri SHIRAZ, este situat în imediata vecinătate al Parcului Naţional Bükk, în frontiera Felsőtárkány- ului, abia la 10 km de Eger şi 27 kilometri de autostrada M3.

Hotelul de wellness şi conferinţă Bambara,  combină farmecul  Africii Negre  cu confortul european, continuând cu fidelitate, tradiţia pe care o creează FABULOSUL  SHIRAZ  Hotel  superior****, citând lumea specială arabă.

Hotelul Wellness Bambara asigură confort superior, nu numai pentru familiile cu copii mici, dar şi pentru iubitori de drumeţii, şi pentru cupluri care doresc o  „împreună” romantică. Aici găsesc calculele şi cei care vin cu afaceri, în cea ce asigură  cele cinci săli de conferinţe cu posibilitate de conectare, în total cu o capacitate de 300 de persoane, cu echipament de tehnică de calitate înaltă, şi cu  mediului pe care  oferă zona hotelului.


Tipurile camerelor din Hotel  superior ****Bambara:

Hotelul Bambara şi-a adaptat tipurile de camere la nevoile clienţilor, şi oferă 44 de camere premiu: cu paturi franceză, cu două paturi şi posibilitate de paturi suplimentare. 8 apartamente junior cu 2 două camere, şi două apartamente cu trei camere. Pe oaspeţii cu handicap aşteptă camere echipate special pentru ei,  iar pe familii camere cu conectare comună.
De echipamentul bază al camerelor exclusive cu proiect unic,aparţine: aer condiţionat, baie, televizoare LCD de hotel, mini-bar, seifuri în camere, halate de baie, uscătoare de păr, şi acces gratuit de internet. De fiecare cameră aparţine un balcon cu vedere spre păduri din împrejuri.

Şi fără pat suplimentar sunt  confortabile pentru patru persoane, camerele confortabile cu conectare şi „prieten de familie” , de asemenea au intrare separată, şi au condiţii excelente de cazare pentru familii în apartamentele junior  cu două şi trei camere.

Camerele înconjoară o curte interioară, unde şi-a găsit căminul, favoritul  copiilor, o familie de mangustă  Bambara.


Restaurantul din Hotelul de Wellnes şi Conferinţă Bambara :

În meniul restaurantului San Toro din Hotel Bambara pot fi găsite atât delicatesele interne cât şi cele internaţionale, precum şi aromele speciale din bucătăria tradiţională africană.  Aromele splendide  se completează cu minunata panoramă ce se deschide din restaurantul San Toro, cu o vedere spre pantele munţilor Bükk şi spre piscinele în aer liber.  Terasa restaurantului care  are vedere spre pădure, primeşte umbră de la nişte copacii foarte mari. Restaurantul conectat cu sălile de conferinţă, are în  total 550 mp , loc ideal pentru o cină de gală chiar şi pentru 300 de persoane.

În holul hotelului se află barul Kroko, unde  în fiecare seară avem  muzică live, şi barul din pădure oferă cu o atmosferă romantică, oportunităţi de divertisment distractiv


Servicii de wellness în Hotel Bambara:

În casa de baie Bandigara, cu două nivele, şi mai mult de o mie de metri pătraţi ,  între-e decorurile satului african trib dogon, ospeţii sunt aşteptaţi cu: lumea de wellness al copiilor, aventură şi relaxare pentru adulţi, piscine de pădure în aer liber şi cabanele tribului dogon din Africa cu distracţii speciale. În cabanele africane găsiţi:  saună, aburi de arome, Herbarium( cu ierburi africane), cabină de sare cu crăci, oază şi duşuri experienţă şi  bănci încălzite.

Au fost plasate pe un etaj separat sălile de tratament şi relax Sahel, terasa de odihnă panoramică în aer liber, saună panoramică în aer liber şi  jacuzziul romantic, care poate fi solicitată numai de adulţi. Oferta specială al hotelului Hotel Wellnes Bambara, pentru îndrăgostiţi, este camera  Kanaga  Love, cu: cabină de aburi, jacuzzi baldachin şi pat francez.


Serviciile de Conferinţă şi Formare în Hotel Bambara:

Centrul de Conferinţă Mali din Hotel Bambara, pe 330 de metri pătraţi, cu cinci săli separate, dar care pot fi conectate între-e ele, asigură un loc excelent pentru evenimente corporate şi întâlniri de afaceri. Săli de conferinţe sunt izolate fonic, au acces de internet Wi-Fi, şi toate au echipamente tehnice cele mai moderne.
Sala de conferinţă Mali se poate conecta cu restaurantul San Toro, astfel pe suprafaţa totală de 550 de metri pătraţi, este loc şi  până la 400 de invitaţi, la evenimente corporate, de asemenea 300 de locuri pentru o masă festivă.

Parcul vechi din strămoşi de 4 hectare, serveşte ca un teren excelent pentru treninguri de formare în aer liber şi pentru excursii în echipă.

Capacitatea sălilor de Secţie din Hotel Bambara:
- Sala de conferinţe Mali conectată cu restaurantul San Toro pentru 400 de persoane (cu conectare  550 mp)
- Sală de conferinţă Mali pentru 300 de persoane (conectată sălile Ghana, Togo, Senegal, Benin, Gambia: 330 mp)
- Sala de secţie Ghana 84 pers.(90 mp)
- Sala de secţie Togog 16 persoane (45 mp)
- Sălile Ghana şi Togo împreună 120 de persoane (135 mp)
- Sala secţie Senegal 64 pers.(70 mp)


Serviciile pentru copii:
Supravegherea copiilor, paturi copii şi bebeluşi, încălzirea  mâncărurilor, baie şi facilităţi de cameră pentru copii, supravegherea la cerere oferă confortul pentru familii numeroase.
Camera de copii Mango din Hotel Bambara aşteaptă pe cei mai mici cu jucării de construcţii, filme de poveşti, în timp ce camera de jocuri Banană oferă pentru copii mai mari :  jocurile pe calculator şi fotbalul de masă. În timpul vacanţelor şcolare şi la sfârşit de săptămână animatori organizează diverse programe. Feroviarul copiilor este adiacent cu parcul  împădurit propriu  al hotelului.


Ofertele de programe pe teritoriul şi zonei hotelului Hotel Wellnes şi Conferinţă Bambara:

Programele care citează lumea exotică al Africii, ritualurile de wellness  Africa –Neagră, şedinţele de spiritism ceai tribal, dansuri religioase, magicele Griot şi activităţi de relaxare timp liber din pădure, încântă şi pe adulţi.

Felsőtárkány oferă o gamă largă de programe, ca: călărie, teatru în aer liber, mini feroviar . Iubitorii naturii pot explora Parcul Naţional Bükk, în mod individual, excursie pe jos în echipă,sau chiar excursii de munte organizate cu bicicletă. Oaspeţii pot alege din :excursii de aventură şi spa, sau dintre-e programele Lacul-Tisa cu barca. Hotelul Bambara este situat în rază de 30 km  de la Eger, Szilvásvárad şi Lillafüred, unde, de asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi cu multe  atracţii.

Other wellness hotels : Wellness Szállodák Hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Salon de frumuseţe, Baie de aburi, Alte tratamente
Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Camera video, Săli de reuniune, Proiector multimedia, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Internet, Audiorecorder, Sistem amplificator, Flipchart, Xerox, Fax, Catering, Sală de banchet
Gastronomie Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Drinkbar, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Parcare închisă, Personal multilingual, Parcare supravegheată, Lift, Acces cu scaun cu rotiile, Reduceri pentru copii, Serviciu de baby-sitter, Reduceri pentru grup
Servicii în camere Duş, TV în camere, Cameră cu jacuzzi, Seif de cameră, Programe tv de satelit, Canale de filme, Minibar, Aer condiţionat, Internet, Uscător de păr, Balcon, 110 V
Wellness, Fitness, Relaxare Vînătoare, Sauna, Piscină exterioară, Jacuzzi, Călărire, Rent-a-bike, Pescuială, Bazin pentru copii, Sală de fitness, Piscină acoperită, Baie de aventură, Tenis de masă

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Bambara Hotel Felsotarkany Bukk**** - Hotel promoţional cu demipensiune, Wellness Hotel Bambara în Buk în stil african
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele includ un mic dejun consistent stil suedez, serviciile de wellness Bandiagara şi serviciile de nivel Sahel, programele de recreare care citează lumea exotică din Africa, serviciile  de copii (dotări, camere de copii Mango şi Banana), un birou public de Internet cu  internet wireless (WiFi), parcare în curte cu supraveghere video, canale TV prin satelit şi  TVA-ului.

Pentru oaspeţii hotelului Hotel Bambara sunt disponibile şi serviciile hotelului Hotel superior de Wellnws Mesés(Fabulosul) Shiraz ****:
 
Taxa de staţiune: 300,- Huf / persoana / noapte.

Pat suplimentar:
În zilele săptămânii (între-e duminică şi vineri): 10.000,- Huf / persoană / noapte.
La sfârşit de săptămână (între-e vineri şi duminică ): 12.000,- Huf / persoană / noapte.
Demipensiune (masa de prânz sau cină ): 6.400,- Huf/ persoana / zi.
Pensiune completa (mic dejun şi cină): 10.000,- Huf/ persoana / zi.
Pensiune copil: sub 2 ani gratuit, între-e 2-14 ani 50% reducere.

Reducere copil pe pat suplimentar sau pat pentru bebeluşi:
0-2 ani sunt cazaţi gratuit.
2-6 ani, 75% din preţ de pat suplimentar
6-14 ani, 50% din preţ de pat suplimentar

Plăţi acceptate:
Cecuri Travelers, Cash, Card de credit, transfer bancar
 
Check in: de la ora15:00.
Check out: până la ora 11:00.

 

Anulări:
Utilizarea serviciului înainte de 0.-1. zi, 100% penalizare.
Utilizarea serviciului înainte de 1.-2. zi, 50% penalizare.
Utilizarea serviciului înainte de 2.-7. zile, 30% penalizare.
Utilizarea serviciului înainte de 7-30 zile, sau prezentare la timp,nu există nici o sancţiune.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Felsotarkany - Bukk

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Bambara Hotel Felsotarkany Bukk**** - Hotel promoţional cu demipensiune, Wellness Hotel Bambara în Buk în stil african****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.