Alte hoteluri in vecinatate :

Termál Hotel Liget Érd cazare la preţuri rezonabile
Session Hotel**** Ráckeve Special Wellness Hotel în Ráckeve
Duna Relax Wellness Hotel**** Ráckeve Hotel Wellness Rackeve
Gastland*** M0 Hotel hotel in Szigetszentmiklos
Hotel Falukozpont Ujhartyan sală lângă autostrada M5
Bodrogi Kúria**** Wellness Hotel Inárcs Curia Bodrog Inarcs

Forster Vadaszkastely Bugyi - hotel castel de 3 stele, aproape de Budapesta  ***

Forster Vadászkastély Bugyi, aproape de Budapesta, la numai 15 km Forster Vadaszkastely Bugyi - hotel castel de 3 stele, aproape de Budapesta -
Bugyi
Rezervare online
2347 Bugyi, Rádai utca 14.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Forster Vadászkastély és Szálloda***, şi-a deschis porţile în anul 2011, într-un mediu înconjurător plăcut şi pitoresc cu copaci vechi, la numai 18 km de la Budapesta, în comuna Bugyi. Hotelul aşteaptă oaspeţii cu camere confortabile, mâncăruri tradiţionale ungureşti şi cu diferite opţiuni de programe. Forster Vadászkastély (Castelul de vânătoare) este un loc ideal pentru conferinţe, conferinţe de presă, evenimente corporate, baluri, nunţi, evenimente de familie, petreceri de Crăciun şi pentru echipe de formare.


Forster Vadászkastély és Szálloda *** - Forster Hunting Lodge and Hotel

Castelul hotel cu trei stele se află la 18 km de la Budapesta, în comuna Bugyi. Forster Vadászkastély és Szálloda construit la sfârşitul secolului XIX-lea, este înconjurat de un parc vechi pitoresc de mai multe hectare, şi a deschis porţile în vara anului 2011. Hotelul aşteaptă oaspeţii cu mâncăruri tradiţionale ungureşti, opţiuni de programe şi culinare unice, şi efecte vizuale speciale.


Camerele din Hotel Forster:
Aşteptăm oaspeţii în Vadászkastély şi în hotelul cu trei stele, cu 45 de camere, care includ camere cu două, trei, sau patru paturi, 2 camere accesibile pentru oaspeţii cu nevoi speciale fizic şi un apartament. Camerele din Forster Kastély sunt confortabile,  mobilate cu eleganţă, toate au aer condiţionat, TV LCD, telefon, seif, bar mini la cerere şi acces la Internet. Camerele de baie sunt cu cadă sau cu duş.


Gastronomie în Forster Vadászkastély és Szálloda:
În Vadászcsárda aşteptăm ospeţii cu mâncăruri tradiţionale maghiare, care sunt construite pe  baze  excelente maghiare şi tradiţii populare maghiare.
În ofertele hanului  pot fi găsite specialităţiile preparate din carne de animale sălbatice excelente ungureşti, mâncărurile delicioase preparate în cuptor stup, fripturi crocante şi vinurile delicioase: roşu, alb şi  rosé. În parcul castelului , de asemenea, este posibilitate de gătire în cazan.
În Vadászcsárda sunt organizate  diverse programe culinare, cum ar fi: cine de vin, zile de cuptori şi cursuri de gătit.


Evenimente în Hotel Forster:
Castelul de vânătoare este un loc ideal pentru: conferinţe, conferinţe de presă, evenimente corporate, baluri, nunţi, evenimente de familie, petreceri de Crăciun şi echipă de formare.
Hotelul dispune de o sală de conferinţă cu o capacitate de 500 de persoane, care combină elementele arhitecturale moderne cu cel  populare  şi astfel  creând o armonie perfectă cu mediul înconjurător al castelului. Sala dispune  de toate mijloace tehnice esenţiale pentru diverse evenimente: microfoane, flipchart, sunet, camere video, CD-DVD player, proiector, etc.
Vadászterem (sala de vânătoare) din castel  este mobilat cu mobilier antic  - cu o capacitate de 30 de persoane  - potrivit pentru evenimente mai mici. Decoraţia de trofee unice şi semineul,  împrumută o atmosferă familiară.
În parcul castelului Forster Vadászkastély este posibilitate de organizarea  diverselor programe in aer liber, datorită caracteristicii sale, poate fi un loc ideal, pentru: grătar, zile de familie, echipă de formare  team building (de exemplu: cuptor de stup în parc, tocană în cazan).
Dacă doriţi să aveţi o zi de familie în castelul nostru de vînătoare, vă stăm la dispoziţie cu organizaţii de: programe pentru copii, concursuri de gătit, cursuri de gătit, concursuri de calificare, drumeţii de pădure, etc. Avem o scena mare, unde este posibilitate de spectacole de muzică clasică şi pop, precum şi de proză.


Servicii:

Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Video, Scenă, Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Microfon, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Proiector, Internet, Sistem amplificator, Flipchart, Xerox, Fax, Catering, Diaproiector, Sală de banchet, Sală de bal
Gastronomie Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Parcare închisă, Personal multilingual, Grădină privată, Organizarea programelor, Seif central, Acces cu scaun cu rotiile, Parc de jocuri, Reduceri pentru copii, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere TV în camere, Telefon, Radio, Cameră nefumătoare, Minibar, Aer condiţionat, Uscător de păr, Baie cu cadă
Wellness, Fitness, Relaxare Vînătoare

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Forster Vadaszkastely Bugyi - hotel castel de 3 stele, aproape de Budapesta
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Preţul include cazare, mic dejun, depozitarea obictelor de valoare, parcare şi TVA.
Pret pat suplimentar: 4.500, - HUF / persoana / noapte
Animale de companie jumătate din preţ: 3.500, - HUF / animal / noapte

Copii:
Sub 3 ani cazare şi masă gratuită
3-6 ani, se plăteşte 25% din preţul de cazare
6-12 ani, 50% din preţul de cazare

Check-in: de la ora 14:00
Check-out: până la ora 10:00

Mijloace de plată acceptate: numerar, carduri de credit, cecuri de vacanţă, Card Szép


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Bugyi

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Forster Vadaszkastely Bugyi - hotel castel de 3 stele, aproape de Budapesta***

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.