Alte hoteluri în oraş - Rackeve :

-Session Hotel**** Ráckeve
Special Wellness Hotel în Ráckeve
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Vital Hotel Nautis**** Gardony hotel wellness în Gardony
Gastland*** M0 Hotel hotel in Szigetszentmiklos
Forster Vadaszkastely Bugyi Hotel Castel Forster în Bugyi la un preţ promoţional
Bodrogi Kúria**** Wellness Hotel Inárcs Curia Bodrog Inarcs

Duna Relax Event Wellness Hotel**** Ráckeve - aproape de Budapesta la un preţ promoţional în Rackeve  ****

Hotel Wellness Duna Relax Event Ráckeve - hotel aproape de Budapesta Kek Duna Duna Relax Event Wellness Hotel**** Ráckeve - aproape de Budapesta la un preţ promoţional în Rackeve -
Rackeve
Rezervare online
2300 Ráckeve, Dömsödi út 1-3
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotel Duna Relax Event****, aşteaptă oaspeţii la Ráckeve, direct pe malul Dunării, la aproximativ 47 km de la Budapesta, într- un mediu liniştit, unde odihna si relaxare este garantată. La Ráckeve, în Hotel Wellness Duna Event, un sfârşit de săptămână plăcută, sau vacanţa cu familie, este asigurat de: camere confortabile mobilate cu eleganţă , servicii de wellness stil roman, specialități culinare locale și o gamă largă de activități de agrement.


Duna Relax Event Wellness Hotel Ráckeve **** - hotel de wellness cu reduceri în Ungaria

Locaţia hotelului Hotel Wellness Duna:
Hotel Wellness Duna Event se află în Ráckeve, la 47km de la Budapesta, de unde se poate accesa cu maşina pe autostrada 51. Din capitală, la Ráckeve circulă autobuz direct și tren de navetiști, astfel cu transportul public se poate accesa rapid (aproximativ 1 oră 10 minute). Hotelul este situat direct pe malul Dunării, la poalele podului Árpád.

Camerele din Hotel Wellness Duna Relax Event ****:
Marea majoritate din 45 de camere din Hotel Duna Event, au panoramă cu vedere spre Dunăre, cu excepția celor 4 apartamente care au ferestrele către grădină interioară. Datorită materialelor prețioase folosite, atmosfera camerelor este specială. Fiecare cameră are: o baie cu design sofisticat, WC, bar mini, telefon, televizor, posibilitate de conectare calculator. Dintr-e camerele hotelului Hotel Wellness Duna, 20 sunt camere standarde cu două paturi, 5 camere cu două paturi şi cu jacuzzi proprie, 8 camere bio cu două paturi, 7 camere superioară pentru 2 persoane, 4 apartamente cu două camere (4 persoane) si un apartament cu doua camere pentru 6 persoane.
La formarea camerelor bio de la ultimul etaj ne-am gândit şi al oaspeşii cu alergii, în spiritul de naturalaţe şi păstrarea sănătăţii. O parte din camerele de baie au cadă de colț cu jacuzzi, sau cabină de duș templu.

Gastronomie în Hotel Wellness Duna Relax Event:
Restaurantul cu aer condiţionat din Hotel Duna Event, are o capacitate de 110 de persoane. Restaurantul are şi o terasă panoramică închisă cu aer condiţionat, cu încă 50 de locuri. În meniul nostru, pe lângă ofertele standarde se pot găsi: oferte de sezon, specialităţi din bucătăria maghiară și internațională.
Terasa- Grill şi Bere de Lavandă din Hotel Wellness Duna Event, oferă posibilitatea de a servi până la 50 de persoane, într-o împrejurime liniștită, cu o vedere spre Dunăre.
Pe Terasa de Wellness, de pe lângă piscină și atmosferăa unică al malului, ospeţii sunt aşteptaţi cu specialităţi de cocktailuri şi cu mâncăruiri preparate la grătar.


Servicii de wellness romane în Hotel Duna Relax Event
:
Secţia de wellness din Hotel Duna este inspirat din subiectul băiilor Romei din imperiului antic. Prin urmare, în secţia de wellness al hotelului se pot găsi serviciile, care sunt esențiale în fiecare baie romană: tepidarie (baie caldă), caldarie (baie fierbinte), laconie (strămoșul saunei de aztăzi), frigidarie (baie rece). Pe lângă toate astea stăm la dispoziţia oaspeţiilor cu: baie de aburi, piscină acvatic, piscină de înot, două feluri de jacuzzi și elemente de piscină de experienţă, piscină în aer liber, piscină pentru copii corespunzător ca înclinarea de plajă, bar de apă, pavilioane de plajă, terasă de plajă, zonă de joacă pentru copii, salon de înfrumusețare şi de coafură. Alte servicii: manichiură- pedichiură, sală de gimnastică, sală fitness, yoga, chikung, tehnologie pentru descărcarea stresului, pilates, power walking.
În hotelul nostru sunt disponibile masaje tradiționale şi soiuri de masaje romane, cum ar fi masajul de avocado pe placul lui Jupiter, masajul Fortuna cu ulei de semințe de struguri, masaj de visul Aurorei, etc.


Odihnă activă în Hotel Duna Relax Event din Ráckeve
:
În hotelul nostru şi iubitorii de odihnă activă, vor găsi serviciile cele mai potrivite pentru ele: sala de fitness, colţ de precondiţie, tenis de masă, badminton și bowling, toate astea în hotel, și în afară de astea în Ráckeve este posibilitate de: plimbări cu barca, pescuit, bărci cu zbaturi, caiace, biciclete tandem, călărie și facilități de tenis. Vă aşteptăm şi pe Dunărea cu multe opţiuni de programe, de exemplu: taxi piața, excursii- insulă, excursii apus de soare, excursii cu vapor, canotaj un canoe de indian.

Conferinţă în Duna Relax Event Hotel Ráckeve:
Hotelul are o sală de conferinţă cu dotare modernă, luminarizare naturală, şi o capacitate de 80 de persoană, care la cerere, poate fi împărțit în trei secțiuni mai mici, astfel este locul perfect pentru conferințe, banchete, recepţii şi traininguri corporative. Hotelul are, de asemenea, două săli mai mici, care se află lângă Grădina de Palmieri care este decorat cu plante speciale. Fiecare cameră este dotată cu echipamente tehnice cele mai moderne: flip-chart, proiector, sistem de sunet, microfon, etc.

Other Wellness Hotels : Wellness Szállodák Hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Alte tratamente, Salon de coafor, Baie de aburi, Salon de frumuseţe, Manichiură, Pedichiură, Salon de frumuseţe
Business şi conferinţe Sală de bal, Sală de banchet, Diaproiector, Catering, Fax, Flipchart, Sistem amplificator, Internet, Proiector, Sală de expoziţie, Sală de conferinţe, Aer condiţionat, Microfon, Săli de reuniune, Video, Sistem de iluminare
Gastronomie Mic dejun de buffet, Drinkbar, Restaurant, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Reduceri pentru copii, Animale de casă permise, Parc de jocuri, Seif central, Parcare supravegheată, Grădină privată, Personal multilingual
Servicii în camere Cameră anti allergică, Balcon, Baie cu cadă, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Radio, Seif de cameră, Cameră cu jacuzzi, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Tenis de masă, Billiard, Plimbare cu barca, Baie de aventură, Piscină acoperită, Sală de fitness, Bazin pentru copii, Pescuială, Rent-a-bike, Călărire, Jacuzzi, Piscină exterioară, Sauna, Tennis, Badminton, Waterbike rental, Yoga

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Duna Relax Event Wellness Hotel**** Ráckeve - aproape de Budapesta la un preţ promoţional în Rackeve
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tariful camerelor include cazare, demipensiune, folosirea halatelor de baie, precum și următoarele servicii de wellness (piscină de vizualizarea și înot, jacuzzi, saună finlandeză, tepidarium, piscină acvatic, bar de ceaiuri, colţ de fitness și de gimnastică, terapie Kneipp, cameră cu lumină de soare); parcare.
Taxă locală: 400 HUF/ persoană / noapte.
Animale de companie: 3000 HUF/ animal / noapte.
Mesele principale (prânz / cină): 3500 HUF/ persoană / ocazie.

Copii:
Copii sub 12 ani nu sunt acceptate. Copii de la 12 ani plătesc preţul pentru adulţi.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Rackeve

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Duna Relax Event Wellness Hotel**** Ráckeve - aproape de Budapesta la un preţ promoţional în Rackeve****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.