Alte hoteluri în oraş - Visegrad :

-Thermal Hotel**** Visegrád
Reducere hotel termal cu panoramă
-Hotel Patak Park*** Visegrad
hotel în Visegrad
-Vár Kastélyhotel*** Visegrád- hotel wellness în Visegrád
hotel în Visegrad
-Royal Club Hotel**** Visegrád
hotel cu discount în Visegrád
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Tó Wellness Hotel*** Bánk hotel wellness la lacul Bánki
Bellevue Hotel 4* Esztergom Discount wellness hotel cu demipensiune

Hotel Silvanus**** Visegrad - Hotel wellness cu promoţii şi cu panoramă Curba Dunării în Visegrad  ****

Hotel Silvanus Visegrad - panoramă frumoasă în Visegrad Hotel Silvanus**** Visegrad - Hotel wellness cu promoţii şi cu panoramă Curba Dunării în Visegrad -
Visegrad
Rezervare online
2025, Visegrád, Feketehegy
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul de Wellness Conferinţă şi Sport, Hotel Silvanus**** din Visegrád, este unul dintre cele mai numite clădire pe plan istoric în apropierea palatului regal Visegrad pe nume Fellegvar, aşteaptă oaspeţii cu 151 de apartamente şi camere elegante şi panoramice. Centrul de wellnes din Hotel Silvanus aşteaptă oaspeţii, doritorii de relaxare şi înfrumuseţare, cu vedere minunată spre vale. Ofertele bogate al restaurantului Panoráma: specialităţi de peşte şi mâncăruri din carne de vânat sălbatic, se face mai captivant cu: Party Grill (grătar), Party Togă, şi cu sărbătoarea regală de Reneszánsz (Renaştere). Cele 7 săli de conferinţe cu facilităţi de înaltă tehnologie, ce se găseşte la parterul hotelului de wellnes cu 4 stele, deopotrivă este ideal, pentru petreceri private, sărbători de familie, evenimente de afaceri şi mitinguri.


Hotel Silvanus Visegrád ****

 

Hotel Silvanus din Vesegrad s-a construit pe dealul Fekete- hegy (muntele - negru), la o înălţime de 352 m, în imediata vecinătate al palatului regal din Visegrad şi cetatea Fellegvar. Hotelul de wellnes cu cea mai frumoasă aşezare dintre-e hotelurile   Dunakanyar- ului (Curba Dunarii), doar la 40 de km de la  Budapesta, asigură oaspeţilor  liniştea şi relaxarea naturii.

Hotelul Silvanus este uşor accesibil cu maşina sau cu autobuzul de pe şoseaua 11. Din portul de feribot Nagymaros, pornesc regulat din oră în oră, transporturile  de  pasageri şi de vehicule, iar pentru cei care caută romantică, excursia de barcă între-e Visegrád şi Esztergom este o mare oportunitate. Portul Mahart din Visegrád, primeşte  de asemenea curse regulate, dar şi  curse speciale.
 
Hotelul Silvanus, la proiectarea camerelor elegante şi bine dotate, şi-a pus accent special pe dezvoltarea standardului de patru stele, astfel creând o atmosferă intimă, familiară.

Toate camerele din Hotel de Conferinţă Silvanus, au balcoane cu vedere spre: pădurile din jurul Várhegy,  cetatea Fellegvar, sau Dunakanyar.
Între tipurile de cameră al hotelului Silvanus,  şi oaspeţii: cu handicap, fumători şi nefumători pot găsi cameră potrivită nevoilor speciale. Comoditatea familiilor este asigurat de camerele cu posibilitate de conectare.
 
Tipurile de camere:

Hotelul de Sport şi Conferinţă Silvanus oferă oaspeţilor următoarele tipuri de camere:
Camerele Standard de pădure şi Dunăre, camerele Superioare de pădure şi Dunăre, apartamente Standard de pădure şi Dunăre, şi apartamente Deluxe.
Camerele sunt dotate cu telefon, mini-bar, TV, internet wireless (WiFi), halat de baie şi uscător de păr. Toate camerele au balcoane.
Camerele superioare în plus faţă de  celălalt camere, au aer condiţionat şi seif în cameră.
Apartamentele de lux oferă clienţilor, servicii speciale de răsfăţ, legate de tipul de apartament.
 
Animalele de companie la  Hotel Silvanus, sunt binevenite.
 
Gastronomia:

Restaurantul nefumător Panorama, premiată cu premiul de cavaler francez Chain de Rotisseurs, cu terasa are loc pentru 210 persoane, iar fără terasă pentru 160, cu pereţi mari de sticlă şi cu panorama imensă cu  priveliştea minunată spre Dunakanyar (curba Dunarii), realizează perfect ideea de proiectare şi dă o atmosferă feerică naturală.
 
În oferta restaurantului Panorama, sunt incluse de asemenea, mâncăruri tradiţionale maghiare - în special specialităţi de peşte şi vânat şi delicatesele din bucătăria internaţională.
Oaspeţii, în funcţie de ocuparea  hotelului, pot alege dintre-e: tip de masă  bufet, meniu de pensiune şi meniul restaurantului.
Restaurantul este deschis de la ora 7:00 până la ora 22:00
 
Berăria de la etajul hotelului Hotel de Sport Silvanus de 80 de persoane, vara funcţionează ca bucătărie grătar. Din primăvară până în toamnă cu conectarea de terasă de lângă grădină, făcându-le posibilitatea de a găzdui 160 de persoane. În berărie asigură distracţia oaspeţilor: teren de bowling automatic, mese de biliard, darts şi fotbal de masă.
 
Barul tradiţional care se află în holul  parterului, oferă baturi alcoolice si nealcoolice, specialităţi de cafea, sandwichuri şi deserturi.


Centrul de wellness:

În anul 2000,  Hotelul de Wellnes  Conferinţă şi Sport, a fost ales ca  „hotelul  de wellnes al anului” privind serviciile de sport şi wellness: saună, saună infra, baie de aburi, cabină de sare, băi aromatice, piscină  (27-29 ° C), piscină aventură (32-34 ° C), găleată jacuzzi (34 -36 ° C), cameră de odihnă cu şemineu şi paturi de bronzare. În 2011, a fost deschis o piscină de aventură în aer liber, care includă şi o piscină pentru copii, cu o panoramă unică spre Dunakanyar. Tepidariul care citează epoca romană, este un loc îndrăgită pentru Toga Party.

Vizitatorii salonului de cosmetică pot alege dintre-e: masaj de  faţă, masaj de picioare, tratamente de faţă şi regenerare, tratamente de înfrumuseţare, şi 11 tipuri de masaje.  În salon de înfrumuseţare produse folosite Guinot, oferă o îngrijire profesionala de înfrumuseţare.

Entuziaştii de odihnă activă au posibilitatea de a alege dintre-e: terenuri de squash, sala de fitness cu echipament sportiv amplificator, aqua fitness şi - profitând de posibilitatea oferită de pădure din împrejur - unul dintre excursii Nordic-walking.

 

Sălile  de conferinţă:

Cele şapte săli de conferinţă, cu posibilitate de conectarea la nevoie, la parterul hotelului Hotel Silvanus, este un loc  perfect pentru: evenimente private si corporate, prezentări de produse, si evenimente de familie, la un maxim de  240 de persoane. Sălile de secţii  poate găzdui max. 25-40 de oameni. Cateringul profesional şi rapidă, serveşte restaurantul Télikert (grădina de iarnă), care se află lângă sălile de conferinţă. Pe lângă  sălile de conferinţă de la parter, hotelul stă la dispoziţia organizatorilor şi al participanţilor cu; sala Albastru la primul etaj (max. 120 de persoane), la etajul al doilea  cu sala Árpád (max. 120 de persoane), la etajul al treilea cu sala Piano (max. 40 de persoane) şi în subsolul cu sala Beatrice (max 120 de persoane).

Companiile au posibilitatea de a folosi echipa de formare profesională cu construirea unică şi imaginativă al hotelului , unde participanţi pot compara abilităţile cunoştinţei, în numărate  concursuri: medievale cum ar fi tir cu arcul , şi jocuri moderne mai obscene ca  quadul , paraşută cu motor, paintball şi combaterea cu laser. Spiritul de echipa si convergenţa pot dezvolta  în excursiile pe jos, cu bicicletă sau cu canoe de apă.
 
Hotel Silvanus Visegrád - Vă rugămprecizaţi nevoile!

 

Ofertele programului:
Hotelul Silvanus  oferă mai multe programe recreative şi culturale pentru vizitatori.
 Pe lângă probe multiple de cavalerie,care citează dispoziţia  medievală şi tragerea cu arcul, este posibilitate  testarea luptei cu lase, participare la vânătoare de cerb (în caz de incursiune reuşită, prada se poate consuma în cadrul cinei).
 
Oraşele Esztergom, Szentendre, Budapesta şi Pomáz sunt  inepuizabile  de oportunităţile culturale şi  divertismente, astfel  nici  la un sejur mai lung nu vă ameninţă  plictiseala.

Regiunea Dunakanyar (curba Dunării) este bogată in atracţii naturale şi istorice: Rámszakadék (decalajul Rám), canion din valea Veres (roşu), şanţul Holdvilág (lumina lumii), ruinele mănăstirii pavelean din Pilisszentlélek, bârloagele de stâncă  Pilis, amintiri scitice şi celtice, cetate de pământ la marginea  Pomázului, descoperiri din epoca de piatră şi romană, Muzeul de Artă în aer liber din Szentendre, Dabogó- kő (piatra Dobogo), castelul Teleki- Wattay din Pomáz, cetatea Fellegvár şi turnul Solomon din Visegrád, Palatul Regal şi fântână Renaşterii din Visegrád.

Other Wellness Hotels: Wellness szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Salon de coafor, Baie de aburi, Salon de frumuseţe, Manichiură, Pedichiură, Salon de frumuseţe
Business şi conferinţe Flipchart, Internet, Proiector, Sală de conferinţe, Aer condiţionat, Microfon, Notebook, Video, Sistem de iluminare
Gastronomie Restaurant barbeque, Mic dejun de buffet, Drinkbar, Restaurant, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale, Berărie
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Reduceri pentru grup, Serviciu de baby-sitter, Reduceri pentru copii, Animale de casă permise, Parc de jocuri, Acces cu scaun cu rotiile, Parcare supravegheată, Organizarea programelor, Room service, Personal multilingual, Parcare închisă
Servicii în camere Balcon, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Seif de cameră, Telefon, TV în camere
Wellness, Fitness, Relaxare Aqua-jogging, Tenis de masă, Billiard, Bowling, Baie de aventură, Piscină acoperită, Sală de fitness, Bazin pentru copii, Rent-a-bike, Minigolf, Jacuzzi, Schi, Închiriere echipamente sportive, Squash, Piscină exterioară, Sauna, Bowling

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Silvanus**** Visegrad - Hotel wellness cu promoţii şi cu panoramă Curba Dunării în Visegrad
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele camerelor includ demipensiune, piscina, folosirea centrului de wellness şi sala de fitness, acces la internet WiFi şi TVA.
Taxa de staţiune: 480.- HUF/ persoană / noapte de la 18 ani.
Reduceri pentru copii:
Copii sub 6 ani sunt gratuit.
Copii 6-12 ani 50% reducere din preţ de pat suplimentar şi taxa de aprovizionare.

Animale de companie: 6000.- HUF/ noapte.
Parcare: 1000.- HUF/ noapte.

Check in: de la ora 15:00,
Check out: până la ora 11:00.

Carduri de credit acceptate: Mastercard, Maestro, Eurocard, American Express, Visa.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Visegrad

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Silvanus**** Visegrad - Hotel wellness cu promoţii şi cu panoramă Curba Dunării în Visegrad****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.