Alte hoteluri în oraş - Gardony :

-Hotelul Piramis Gardony 3*
Hotel ieftin pe malul lacului Velence
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Abacus Wellness Hotel**** Herceghalom un hotel de wellness accesibil
Session Hotel**** Ráckeve Special Wellness Hotel în Ráckeve
Novotel Szekesfehervar**** Hotel Novotel Szekesfehervar
Duna Relax Wellness Hotel**** Ráckeve Hotel Wellness Rackeve
Hotel Magyar Király**** hotel de wellness ieftin în Székesfehérvár

Vital Hotel Nautis**** Gardony - lacul Velence, Ungaria  ****

Vital Hotel Nautis în Gardony, 4 * hotel de wellness la Lacul Velence Vital Hotel Nautis**** Gardony - lacul Velence, Ungaria -
Gardony
Rezervare online
2483 Gárdony, Holdfény sétány 9.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Din 2010 martie HOTELUL VITAL NAUTIS aşteaptă cu drag oaspeţii, la hotelul de wellness şi conferinţe,lângă lacul Velence. Hotelul de patru stele este în harmonie cu lacul şi cu mediul din jur, unde se află portul Gárdonyi şi o plajă liberă. HOTELUL VITEL NAUTIS aşteaptă oaspeţii cu 81 camere nefumători şi 4 apartamente de lux, în localitatea Gárdony.


 

VITAL HOTEL NAUTIS **** - GARDONY - Lacul Velence

 

Hotelul cel mai nou de lângă lacul Velence, VITAL HOTEL NAUTIS din Gardony, s-a construi în vecinătatea directă cu plaja liberă şi portul din Gardony. Forma de barcă a clădirii, culorile şi materialul construcţiei, sunt în perfectă armonie cu natura. Dacă privim din partea lacului, avem impresia că hotelul este o barcă acurată în port, asigurând un loc excelent pentru: odihnă, relaxare activă, concediu cu familie, dar şi pentru conferinţe şi alte evenimente.

Hotetul wellness cu 4 stele, aşteptă oaspeţii cu 81 de camere nefumătoare şi 4 apartamente de lux, unde designerul modern se cuplează cu confortul şi lux.

 

Camerele hotelului VITAL HOTEL NAUTIS, au vedere spre lac, iar în partea cealaltă spre stradă. Camerele nefumătoare sunt bine echipate la fel cu: terasă, TV satelit, telefon, acces gratuit la internet Wifi, aer condiţionat cu reglare individuală, seifuri de cameră cu mărime de laptop, minibar, baie cu duş, uscător de păr, halat de baie şi papuci de sauna, asigura confortul oaspeţilor. În unele camere sunt echipate cu paturi suplimentare, care pot fi scoase la nevoie, şi aranjate ca celălalt paturi, cu stofă, sau grilă pentru cei mai mici.

 

Plăcerile culinare asigură, mâncăruri - şi băuturi cu largă alegere în Restaurantul Selander, Katamaran Caffé, Grill Garden, pivniţa de vinuri, şi Boeling Bar.

Restaurantul hotelului VITAL HOTEL NAUTIS are o capacitate de 150 de persoane, şi are o privelişte impresionantă spre lacul Velence şi dealurile regiuni. Servim mâncăruri maghiare, internaţionale, vegetariane, scene de bucătărie şi nu in ultimul rând vinuri din regiune şi rachiuri cu renume mondiale.

 

Centrul de wellness cu două nivele este o adevărată locaţie pentru odihnă şi relaxare. Pentru baie vă aşteaptă bazinul de experienţă ,bazinul pentru copii, jacuzziuri, iar cei care vor împrospătare sunt aşteptaţi, de Vitalitarum (sauna finlandeză, sauna IR, sanarie, cabinul de abur, cabinul de sare, duşuri de experieţă şi de masaj, fântână de gheaţă, tepidarie, odihna cu candelă) şi sala de fitness. Nici in secţia Beauty nu se sfârşeşte relaxarea. Pe Oaspeţii o aşteaptă: masaje,cosmetică, coafurii, pedichiură-manichiură, solari şi baie de soare. Cei care doresc indulgenţă privată, poate să-o facă, in camerele Sweet Harmony, unde au la dispoziţie: sauna, jacuzzi, duş de masaj, pat de apă, minibar, TV şi DVD.

 

Sălile de squash- şi fitness, terenul de bowling şi de tenis in aer liber, al hotelului VITAL HOTEL NAUTIS, vă invită la o relaxare activă. Puteţi să închiriaţi la noi biciclete, sau puteţi să ieşiţi pe apă, din portul vecin. Sunt multe posibilităţi, pentru închirierea de bărci cu pânze, bărci cu pedale şi kaiak-kenu. În împrejurul lacului Velence, se află multe drumuri turistice,iar lacul îl vrăjeşte pe iubitori de spot aquatic. Lacul bogat în rasă de peşti, este adecvat excelent pentru pescuire.

Copii pe bord! Am alcătuit un mediu "prieten de copil", gândinduvă la cei mai mici,cu: colţ de joc, bazin de copii, parc de joc, far şi tobogan. Nu ne-am uitat nici de fiecare zi ale lor, vă asigurăm, potrivit dorinţei: paturi pentru ei, cadă pentru bebeluşi şi halat de baie pe măsura lor.

 

Sălile de evenimente sunt adecvate pentru admiterea adunării, atât pentru pregătire cu câteva persoane, cât si pentru 400 de persoane, cu secţionări după dorinţă, cu cele mai moderne tehnică de conferinţă, instalată cu Wi-Fi, cu aer condiţionat, şi cei mai mulţi sunt iluminate naturală. Facilităţiile technice moderne şi posibilitatea de varietate a mărimea sălilor, dă posibilitate pentru ori ce condiţii de eveniment. Este adecvat pentru evenimente de afaceri, seminari, conferiţi, echipă de treninguri, expoziţii, baluri, cină de gală, ori masă festivă in familie.

Other wellness hotels : Wellness Szállodák Hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Masaj, Solarium, Salon de frumuseţe, Bârlog de sare , Pedichiură, Manichiură, Salon de frumuseţe, Salon de coafor
Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Microfon, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Internet, Xerox, Fax, Catering, Sală de banchet, Sală de bal
Gastronomie Măncăruri vegetariane, Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Mese uşoare, Cafenea, Restaurant, Drinkbar, Bucătărie dietetică, Mic dejun de buffet, Pivniţă de vin
Servicii de hotel Parcare închisă, Personal multilingual, Room service, Grădină privată, Organizarea programelor, Lift, Acces cu scaun cu rotiile, Parc de jocuri, Parcare pentru de autobuz, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere Duş, TV în camere, Telefon, Seif de cameră, Cameră nefumătoare, Programe tv de satelit, Minibar, Aer condiţionat, Internet, Uscător de păr, Balcon
Wellness, Fitness, Relaxare Închiriere echipamente sportive, Jacuzzi, Port, Pescuială, Bazin pentru copii, Navigaţie , Tennis, Solariu, Sauna, Squash, Sală de fitness, Baie de aventură, Plimbare cu barca, Bowling

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Vital Hotel Nautis**** Gardony - lacul Velence, Ungaria
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele includ: micul dejun cu mese de bufet, folosirea Centrului de Wellness şi Vitalitarium cu două nivele (bazin de experienţă, bazin pentru copii, jacuzzi, sauna finlandeză, sănărie, IR, tepidarie, cabină de abur, cabină de sare, duşuri de experienţă şi masaj, fîntînă de gheaţă, candelă de odihnă), folosirea săli de fitness, folosire nelimitată a internetului fără cablu, folosirea halat de baie, posibilitate de parcare, TVA şi TVI.

Suplimentul camerelor cu vedere spre lac: 6000 HUF/camera/noapte
Pat extra: 30% reducere din pretul camerei de 2 paturi pe persoana

Local tax: 430 HUF/night/person.
Demipensiune: 6300 HUF/persoana

Check-in: 14:00
Check-out: 10:00

Reducere de copii:
pachetul de la 0-4 ani, conţine: cazare şi masă
de la 4-12 ani, din preţul de cazare şi masă,in aceeaşi cameră cu părinţi, pe pat de rezervă, asigurăm o reducere de 30%.

Hotelul nu primeşte animale de casă.

Mod de plată: bani, card (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, AMEX)

 

 

 

 


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Gardony - Lake Velence

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Vital Hotel Nautis**** Gardony - lacul Velence, Ungaria****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.