Alte hoteluri in vecinatate :

Thermal Hotel**** Visegrád Reducere hotel termal cu panoramă
Hotel Silvanus 4* Visegrad скидка Гостиница Silvanus с полупансионом
Hotel Gastland M1*** Paty Hotel aproape de Budapesta
Szépia Bio Art Hotel**** Zsámbék hotel wellness în Zsambek
Drive Inn Hotel*** Törökbálint hotel ieftin aproape de Budapesta
Bellevue Hotel 4* Esztergom Discount wellness hotel cu demipensiune

Abacus Wellness Hotel**** Herceghalom - hotel wellness şi conferinţe  ****

Abacus Wellness Hotel 4* hotel de wellness cu discount în Herceghalom Abacus Wellness Hotel**** Herceghalom - hotel wellness şi conferinţe -
Herceghalom
Rezervare online
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul cel mai nou de afacere şi wellness din centrul Ungariei, Hotelul Abacus Wellness & Business de 4 stele se află în Herceghalom, la 15 minute de Budapesta, pe marginea autostrăzii M1. În Hotelul Abacus Business & Wellness camere de categorie specială, restaurant de clasa I-a şi centru de spa şi wellness asigură comfortul clienţilor. În centrul Abacus Spa programe complete de stil de viaţă, lume de apă şi sauna şi o gamă largă de experienţe spa aşteaptă clienţii. La 15 minute de hotel se află 3 terenuri de golf de nivel internaţional.


Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom ****superior - Abacus Hotel Herceghalom

 

Hotelul Abacus Wellness & Business de 4 stele - cel mi nou hotel de business şi wellness dincentrul ungariei - se află în Herceghalom, la 15 minute de Budapesta, pe marginea autostrăzii M1.

 

Hotelul Abacus Wellness & Business dispune de 128 de camere (117 standard şi superior), locuinţe, 10 locuinţe de nivel înalt şi un suite presidenţial, oferind cazare în total pentru 280 de clienţi.

 

Tipurile camerelor:

Camere standard (24,3 m2)
Camere gemeni nefumătoare, echipamentele: cabină de duş de două persoane, uscător de păr, programe IPTV+taxabile, aer condiţionat, internet gratis(WIFI), telefon, minibar, seif de cameră de mărimea unui laptop.

 

Camere superioare: (24,3 m2)
Camere gemeni nefumătoare sau cu pat dublu cu balcon, echipamentele: cabină de duş de două persoane, uscător de păr, programe IPTV+taxabile, aer condiţionat, internet gratis(WIFI), telefon, minibar, seif de cameră de mărimea unui laptop.

 

Camere DeLuxe: (32,6-34,2 m2)
Camere elegante nefumătoare cu pat dublu cu terasă, echipamentele: cabină de duş de două persoane+pachet deluxe, uscător de păr, programe IPTV+taxabile, aer condiţionat, internet gratis(WIFI), seif de cameră de mărimea unui laptop.

 

Suite Junior: (36m2)
Camere elegante nefumătoare cu pat dublu cu terasă şi canapea, echipamentele: cabină de duş de două persoane+pachet deluxe, uscător de păr, programe IPTV+taxabile, aer condiţionat, internet gratis(WIFI), seif de cameră de mărimea unui laptop.

 

Restaurantul de clasa I-a a hotelului Abacus Wellness & Business, Restaurantul Abacus, sub conducerea bucătarului sef creativ Segal Viktor în mod profesional aduce în harmonie lumea gusturilor ungureşti şi internaţionale, plăcerea gastronomică de calitate creată astfel garantează succesul evenimentelor familiare sau de firmă organizate aici.
În oferta restaurantului gourmet - bucătăria de fuziune, cu aplicaţia technonlogiei sous vide - accentul este pe compoziţia perfectă de gust, creativă în simplicitatea sa.

 

Centrul de Spa şi Business a hotelului Abacus Wellness & Business oferă recreerea corpului şi a sufletului pe un teritoriu de 1600 metrii pătraţi. În centrul de wellness programe complete de stil de viaţă, lume de apă şi sauna şi o gamă largă de experienţe spa aşteaptă clienţii.
Clienţii pot alege dintre 50 de tratamente diferite de faţă şi corp, masaj, băi răsfăţătoare. Măsurarea stării cu instrument Voll, interviuri, consultaţia problemelor, prepararea planului de slăbire după dorinţă individuală.
În bucătăria Barului de Vitamin delicatese din fructe proaspete şi legume ajută la menţinerea sănătăţii şi reîmprospătare.

 

Herceghalom Hotel Abacus Conferinţe:
De hotelul Abacus Wellness & Business se conectează cel mai nou centru de evenimente din ungaria centrală, centrul de evenimente Abacus, în apropierea budapestei. Complexul de evenimente se află pe un teritoriu de 17 hectare, în mediu verde. Săliile de evenimente moderne, terenurile de joacă interactive, cafeneaua, labirintul şi terenurile de sport oferă un local perfect pentru organizarea evenimentelor diferite indoor sau outdoor, traininguri şi programe de echipă.

La 15 minute de hotel se află 3 terenuri de golf de nivel internaţional (Old Lake Golf Club Pannonia Golf şi Country Club, Budapest Highland Golf Club & Akadémia).

Other Wellness Hotels: Wellness szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Alte tratamente, Salon de frumuseţe, Solarium, Masaj
Business şi conferinţe Xerox, Flipchart, Proiector, Sistem de iluminare, Camera video, Calculator cu împrimantă, Catering, Internet, Microfon, Diaproiector, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Săli de reuniune, Scenă, Proiector multimedia
Gastronomie Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Grădină privată, Organizarea programelor, Personal multilingual, Recepţie de 24 de ore, Room service
Servicii în camere Telefon, TV în camere, Programe tv de satelit, Duş, Cameră nefumătoare, Minibar, Uscător de păr, Balcon, Aer condiţionat, Canale de filme, Seif de cameră, Internet
Wellness, Fitness, Relaxare Piscină acoperită, Sauna, Jacuzzi, Baie de aventură, Sală de fitness

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Abacus Wellness Hotel**** Herceghalom - hotel wellness şi conferinţe
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Preţurile camerelor conţin micul dejun de buffet expandat cu colţ de vitamină, internet nelimitat (WIFI) în camere şi teritoriul hotelului, folosirea nelimitată a băii Abacus Spa de aventură (piscină de 25 de metrii lungime, jacuzzi, sauna finlandeză şi infra, cabină de aburi), halat de baie, sala de fitness, parcarea şi Tva.
Taxe locale: 400 HUF/persoană/noapte (peste 18 ani se plăteşte separat).

Pat suplimentar (cameră Superior): 7 800 HUF/persoană/noapte.
Garaj subteran: 1000 HUF/mașină/noapte.
Demipensiune: 5490 HUF/persoană/ocazie.

Reduceri pt copii:
 Pînă la 5 ani pe pat extra gratis.
 Între 5-14 ani: 4 400 HUF/persoană/noapte.

Mijloace de plată acceptate: numerar, card de credit


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Herceghalom

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Abacus Wellness Hotel**** Herceghalom - hotel wellness şi conferinţe****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.