Alte hoteluri in vecinatate :

Park Inn**** Sárvár Totul inclus hotel wellness în Sarvar
Zenit Hotel**** Vonyarcvashegy weekend de wellness la Lacul Balaton
Hotel Helikon**** Keszthely hotel cu discount în Keszthely
ENSANA Health Spa Resort**** Sárvár Termal Hotel în Sarvar
ENSANA Thermal Hotel Hévíz hotel spa special în Heviz
Hotel Bonvino 4* Badacsonytomaj hote de vin şi wellness, Hotel Bonvino
Thermal Hotel Balance**** Lenti promoții de pachete cu reducere

Hotel Kapitany**** Wellness Sumeg - Wellness Hotel Kapitany cu pachete promoţionale demipensiune în Sumeg  ****

Hotel Kapitány Sümeg - cazare în Sumeg cu pachete promoţionale demipensiune Hotel Kapitany**** Wellness Sumeg - Wellness Hotel Kapitany cu pachete promoţionale demipensiune în Sumeg -
Sumeg
Rezervare online
Pachete
8330, Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotel Spa Kapitány - Bucuraţi-vă de serviciile moderne de spa, la poalele cetăţii Sümeg, construit în urmă cu mai mult de şapte secole! Hotel Wellness Kapitány din oraşul istoric Sümeg, doar la 20 km de la lacul Balaton, şi la 180 km de la Budapesta, aşteaptă oaspeţi cu: camere cu aer condiţionat şi un design exigent, centru de wellness de stil oriental şi servicii de spa exclusiviste, masaje speciale şi tratamente spa pentru răsfăţarea oaspeţilor. Pe serviciile de înaltă calitate al hotelului Hotel Kapitány, o face de neuitat şi oraşul de stil baroc Sümeg, vederile panoramice excepţionale spre cetatea din Sümeg şi frumuseţea naturală al Transdanubianei de Vest. Hotelul de Wellness oferă şi posibilităţi de nenumărate programe din baza tradiţiei medievală.


Hotel de Wellness şi Conferinţă Kapitány **** Sümeg

Hotelul de Wellness şi Conferinţa**** o găsiţi în oraşul istoric Sümeg, din Regiunea Balaton- Nord, între-e dealurile Bakony, la poalele cetăţii Sümeg care a fost construit în urmă cu mai mult de şapte secole. Datorită locaţiei sale, hotelul Hotel Kapitány oferă o atmosferă medievală, amintiri de tradiţiile din Evul Mediu– jocuri ecvestre istorice şi banchete din vremea Cavaleriilor.

Buna disponibilitate al hotelul de patru stele de wellness, este asigurat: de la Viena de drumul pricipal 84, şi de la Budapesta de autostrada M7.

Hotel Kapitány are 154 de apartamente şi camere fermecătoare, cu aer condiţionat. Oaspeţii pot alege din următoarele tipuri de camere: cameră standard cu două paturi, cameră standard cu două paturi şi vedere la cetate, apartament cu un spaţiu de aer, apartament cu două spaţiu de aer, cameră pentru familii.  Pentru oaspeţii cu handicap, hotelul îşi pune la dispoziţie o cameră standard cu două paturi accesibil pentru scaun cu roţile.

Hotel Kapitány Sümeg - Camera Standard cu două paturi (24-26 mp):
Camerele cu aer condiţionat şi sunt dotate cu: telefon, conexiune la internet (cu fir sau WiFi), TV, uscător de păr, halat de baie. Cele mai multe din camerele cu două paturi sunt conectabile şi mai aparţine de mobilă şi o canapea, astfel cazarea este  confortabilă  pentru până la trei persoane sau familii.

Camerele standard cu două paturi şi vedere spre cetate (24-26 mp):
Camerele cu aer condiţionat şi sunt dotate cu: telefon, conexiune la internet (cu fir sau WiFi), TV, uscător de păr, halat de baie.  Toate camere au balcoane, şi vederi minunate spre cetatea Sümeg. Soluţie bună pentru familii, sau pentru trei persoane, deoarece cele mai multe dintre-e camere au o canapea extensibilă, şi. pot fi conectate.

Hotel Kapitány Cameră familială (30-36 mp):
Camerele de familie, într-un spaţiu aerian, 4 paturi, aer condiţionat,  şi sunt dotate cu un balcon cu vedere spre curte, telefon, conexiune la internet (prin cablu sau wireless), televizor, halat de baie, uscător de păr în baie. Cazare confortabilă pentru familiile cu mai mulţi copii.

Apartamente(40-50 mp):
Echipamentul de bază al apartamentele cu aer condiţionat:  două paturi, canapea, telefon, conexiune la internet (prin cablu sau wireless), televizor, halat de baie, uscător de păr în baie. Se pot rezerva şi apartamente cu jacuzzi.

Apartamente cu două spaţiu aerian (50-55 mp):
Apartamentele solicitante cu două spaţiu aeriană, au aer condiţionat, şi sunt echipate cu două sau patru paturi, canapea, telefon, conexiune la internet (prin cablu sau wireless), televizor, halat de baie, uscător de păr în baie şi balcon panoramic spre cetate.

Balcoanele camerelor  panoramice oferă o vedere magnifică spre  castelul Sümeg.

Animalele de companie sunt bineveniţi.

Hotelul este nefumător, astfel  fumatul este acces doar la bar, în secţiunea restaurantului pentru fumători, şi pe balcoanele camerelor.

Ospitalitatea din Hotel Wellness Kapitány:
Oaspeţii hotelului pot alege din ofertele restaurantului Szent László Lovagkirály Étterem (Restaurantul Rege - Cavaler Sf. Ladislău), şi ofertele hanului Várcsárda(hanul cetăţii).
Restaurantul Szent László Lovagkirály   , de pe lângă delicatesele istorice medievale şi specialităţile bucătăriei internaţională, oferă o gamă largă şi din bucătăria reformă, într-un mediu înconjurător istoric.  Mesele intime sunt complete cu  băuturi excelente.
În mediul autentic al hanului Vascsárda, ospeţii pot alege din mâncărurile  autentice maghiare şi din cele mai bune vinuri locale.

Sala Nagy Lovag cu 400 de locuri, care se află sub clădirea hanului Vascsárda,  este un loc perfect pentru: nunti, evenimente de familie şi organizaţii.

 
Secţia de wellness şi spa în Wellness Hotel Kapitány **** :

În Hotel Wellness Kapitány: Baia- Kaplizsda,  Saună- Insulă (saună cu infraroşu, sauna finlandeză, sauna moale, baie de aburi) şi sala Techno-Fitness Gym cu aparate de forţă şi echipamente de cardio, oferă relaxare şi reînnoire atât fizic cât  şi spiritual.

În baia Kaplidzsa, pe cei care vor relaxare şi reînnoire, aşteaptă: piscină pentru copii, piscină de spa cu aventură, jacuzzi, şi - din mai până în octombrie - piscina exterioară.

Completează ofertele: pedichiura, manichiura, coafura, diverse masaje făcut de meşteri  profesionişti, terapii de faţă şi corp, cu produsele spaniole Germaine de Capuccini- SPA  MARINE şi SPA PRIVLEGE.

Conferinţe şi team building în Hotel Kapitány Wellness Sümeg ****:

Sălile de secţie - şi de conferită din Hotel Wellness Kapitány, cu diferite capacităţi de la 25 până la 550 de locuri, cu aer condiţionat şi secţiuni conectabile, Sală de Bal şi Sala Cavalerilor, sunt locuri de amplasare perfectă pentru întâlniri de afaceri cu succes, recepţii, nunţi de neuitat, baluri de înaltă calitate, evenimente, întâlniri cu clienţii ,şi team building. În sălile cu echipamente moderne, stă la dispoziţia participanţilor de conferinţe şi mitinguri: tablă flip-chart, proiector, slide- proiector (diapozitive), ecran, TV / antenă, videoplayer, DVD player, CD player, proiector, conexiune la Internet, sistem de sonorizare, radio, microfoane cu clipuri şi pupitru
.
Sălile de conferinţe şi reuniuni în Hotel Wellness Kapitány ****:

- Sala de secţiune Ramasetter: max. 35 de persoane.
- Sala de conferinţă Várkapitány: max. 100 de prsoane.
- Sala de secţiune Kisfaludy: max. 40 de persoane.
- Sala de secţiune Rédey: max. 25 de persoane.
- Sălille Ramasetter şi Várkapitány conectate:  max. 140 de persoane.
- Săliile Kisfaludy şi Várkapitány conectate : max. 200 de persoane.
- Săliile Ramasetter, Kisfaludy şi Várkapitány conectate împreună: max. 250 de persoane.
-Sala Lovagterem( cavaleri): max. 400 de persoane.
- Sala Balterem: max. 550de persoane.

Hotel Wellnes Kapitány **** , oferă pentru firme un training de team bulding unic cu atmosferă medievală, care începe cu atacul castelului Sümeg, cu tunul. Echipele, cu ajutorul arbitrului calificat, pot ieşi unul împotriva celuilalt, în  multe jocuri medievale, de pl. (tir cu arcul, turnir) şi sporturi de echipe moderne (quad, paintball, combatere de strategia cu laser ).
 
Programe de Piretenul Copilului şi servicii de la Hotel Kapitány:

Oaspeţii hotelului au la dispoziţie: bazin pentru copii, tobogan de apă, meniu pentru copii şi scaune de masă, lecţii de înot gratuit pentru bebeluşi, bazată pe programare prealabilă şi - în caz de cerinţă prealabilă – familiile au la dispoziţie supraveghere de copil.
La noi nici un copil să nu fie plictisită, timpul petrecut aici, se transformă în specialitate cu : călărie cu ponei, călărie pe fandare, ocupaţiile meseriilor de  artă, şi de la începutul primăverii până în toamnă târziu în curte hanului Várcsárda se poate mângâia animale mici, participare la gimnastică Cavaleresc, concurs de desen în VÁROVI, mini-discotecă, jocuri în echipă, teatru de păpuşi, în timp ce părinţii se pot relaxa.
 
Oferte de programe în Hotel  Wellness Kapitány şi în zona înconjurătoare:

Perfectă posibilitate o nuntă din Evul Mediului, pentru cei care doresc o specială  celebrare matrimonială.
Arena Cavaleriilor cu o capacitate 1.000 de locuri, şi de asemenea, Sala de Evenimente Istorice, tot cu 1.000 de locuri, serveşte  ca loc contemporan la jocurile istorice ecvestre Cavaleresc şi banchete istorice medievale. Programele unice în Ungaria, sunt însoţite de variaţii din meniul delicios contemporan
.
În cadrul serviciilor comune al hotelului Wellness Hotel Kapitány ****, hanul Várcsárda, Nagy Lovagterem(Sala Mare de Cavaleri), şi Lovagi Arena (Arena Cavaleresc), aveţi posibilitatea de a participa la următoarele programe:

Jocuri ecvestre istorice şi banchetul cu multe feluri de mâncare din evul mediu, vagoane trase de cai, mersul cu car, prezentarea tipurilor de animale, vizitarea mângâietoarea de animale, vizualizarea modelului de agricol, testarea armelor de aruncat din evul mediu, vizualizarea expoziţiei internaţională de săbii şi expoziţia de maşini de călătorie al lui Kapitány Úr (Domnul Capitan), expoziţia " Történelmi Magyarország Címerei " (Schemele Ungariei Istoricesc), călărie şi cursuri de călărie, picnicuri, degustări de vinuri în crama  Palatului Episcopal, vizualizarea expoziţiilor din Palatul Episcopal, vânătoare, pescuire, drumeţii în zonă, vizualizarea expoziţiilor din Cetatea Sümeg.

Oferă o mulţime de atracţii pentru cei interesaţi: oraşul Sümeg şi Cetatea Sümeg (disponibil taxiul de cetate), ruinele cetăţilor Rezi si Tátika, oraşele si comunele inconjuratoare (Hévíz, Nemeshany, Keszthely, Övös, Bazsi, Balatonederics, Szigliget, Badacsony, malul Balaton, Sümegprága, Gyepükaján, Tapolca, Zalaszántó ).

Other Wellness Hotels: Wellness szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Salon de coafor, Baie de aburi, Manichiură, Pedichiură, Salon de frumuseţe
Business şi conferinţe Sală de bal, Sală de banchet, Diaproiector, Catering, Xerox, Flipchart, Sistem amplificator, Internet, Sală de conferinţe, Aer condiţionat, Microfon, Proiector multimedia, Săli de reuniune, Tribună, Video
Gastronomie Mic dejun de buffet, Drinkbar, Restaurant, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale, Berărie
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Parcare pentru de autobuz, Garaj, Serviciu de baby-sitter, Reduceri pentru copii, Animale de casă permise, Parc de jocuri, Acces cu scaun cu rotiile, Parcare supravegheată, Organizarea programelor, Grădină privată, Personal multilingual
Servicii în camere Balcon, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Cameră cu jacuzzi, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Baie de aventură, Piscină acoperită, Sală de fitness, Bazin pentru copii, Călărire, Piscină exterioară, Sauna

Akciós csomagok - Árak - Hotel Kapitány**** Sümeg - akciós Wellness Hotel Kapitány Sümegen:

tovább🌷 Sümegi nyári wellness akció félpanzióval (min. 2 éj)

(Időszak: 2022. jun. 13.  -  2022. aug. 31.)
29.900 Ft /fő/éj-től
Sümegi nyári wellness akció a Hotel Kapitányban (min. 2 éj) 29.900 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness részleg használata / Szauna-sziget / történelmi lovasjátékok / ingyenes wifi / ingyenes parkolás /

tovább🌷 Sümegi nyár wellness akció a Hotel Kapitányban (min. 5 éj)

(Időszak: 2022. jun. 13.  -  2022. aug. 31.)
27.810 Ft /fő/éj-től
Sümegi nyári csobbanás a Hotel Kapitányban (min. 5 éj) 27.810 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness részleg használata / Szauna-sziget / történelmi lovasjátékok / ingyenes wifi / ingyenes parkolás /

tovább🌷 Augusztus 20. Új kenyér ünnepe Sümegen (min. 3 éj)

(Időszak: 2022. aug. 19.  -  2022. aug. 21.)
35.900 Ft /fő/éj-től
Augusztus 20. Új kenyér ünnepe Sümegen (min. 2 éj) 35.900 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness részleg használata / Szauna-sziget / történelmi lovasjátékok / ingyenes wifi / ingyenes parkolás /

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Kapitany**** Wellness Sumeg - Wellness Hotel Kapitany cu pachete promoţionale demipensiune în Sumeg
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Preţul camerelor include cazare cu masă de demipensiune (mic dejun tip bufet suedez şi cină), utilizarea secţiei de wellness: piscine interioare şi exterioare (piscină de înot, piscină spa cu elemente de aventură, jacuzzi, piscină pentru copii), insulă de saună (saună infra, saună finlandeză, saună moale, cabină de aburi ), sală de fitness, halat de baie, parcare gratuită în faţa hotelului parcare păzită şi TVA.

Impozitul local se plăteşte în plus pe lângă preţul camerei: 430,- HUF/ persoană / noapte (peste 18 ani).

 

Garaj: 1000,- HUF/ maşină / noapte.

 

Animale de companie (câine, pisică):
De dimensiuni mici (până la 5 kg): 5000,- HUF/ animal / noapte.
De dimensiuni mari(peste 5 kg): 7000,- HUF/ animal / noapte.

 

Reduceri pentru copii în aceeaşi cameră cu părinţii:
De duminică până în joi (cu excepţia anumitelor perioade şi de sărbători):
- Sub 7 ani pe pat suplimentar sau pătuţ, gratuit.
- 7-14 ani 30% reducere.
Vineri şi sâmbătă noaptea, precum şi în anumite perioade şi în timpul sărbătorilor:
- Sub 4 ani gratuit.
- 4-7 ani reducere de 50%.
- 7-14 ani reducere de 30%.
În cameră separată, reducerea maxim pentru copiii sub 14 ani este de 20%.
Dacă doriţi să utilizaţi supravegherea copiilor în hotel, va rugăm să ne anunţaţi în avans în momentul rezervării camerei.


Check-in: de la ora 15:00.
Check-out: până la ora 11:00.

 

Carte de credit primită: American Express, VISA, MasterCard.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Sumeg

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Kapitany**** Wellness Sumeg - Wellness Hotel Kapitany cu pachete promoţionale demipensiune în Sumeg****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.