Alte hoteluri în oraş - Vonyarcvashegy :

 

Alte hoteluri in vecinatate :

Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár hotel termal special
Mjus**** World Hotel Kormend promoții wellness la hotelul din Kormend.
Lotus***** Therme Hotel Heviz hotel termal special în Heviz
Hotel Helikon*** Keszthely hotel cu discount în Keszthely
ENSANA Spa Resort Aqua**** Heviz hotel termal cu oferte speciale
Hotel Bonvino 4* Badacsonytomaj hote de vin şi wellness, Hotel Bonvino

Hotel Zenit**** Balaton Vonyarcvashegy - hotel wellness promoţional cu panoramă frumoasă pe Balaton  ****

Hotel Zenit Balaton în Vonyarcvashegy  - hotel exclusive de patru stele lângă Balaton Hotel Zenit**** Balaton Vonyarcvashegy - hotel wellness promoţional cu panoramă frumoasă pe Balaton -
Vonyarcvashegy
Rezervare online
8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotel Zenit Balaton*****, hotel wellnes de patru stele nr. 1de la Vonyarcvashegy (muntele Vonyarcvas), la malul de nord al lacului Balaton, aşteaptă oaspeţi cu: 36 de camere moderne şi apartamente, restaurant panoramic, pivniţă de vinuri de 200 de ani, secţie de wellness, tratament cu uvoterapie şi o sală de conferinţă cu lumină naturală. Mulţumită aşezării de deal al Hotelului Zenit, balcoanele camerelor şi terasa restaurantului, oferă o privelişte de panoramă magnifică spre lacul Balaton.


Hotel Zenit Balaton **** - Vonyarcvashegy

 

Hotel Zenit Balaton, hotel wellness**** se află la Vonyarcvashegy pe malul de nord al Lacului Balaton, doar la 5 km de Keszthely şi la 9 km de Héviz. Hotelul wellness cu patru stele este aşezat într-un mediu liniştit şi paşnic, la marginea pădurii care face parte din Parcul Naţional Balaton- Felvidék (ţinut - muntos), la vârful muntelui. Hotelul Zenit merită vrednic renumirea GREEN Hotel (hotel verde), deoarece, atât ce-a ce priveşte construirea cât şi în timpul funcţionării, îşi caută conştientizare de mediu, printre altele, utilizarea resurselor regenerabile. Faceţi vizită în primul hotel wellness cu patru stele de la Vonyarcvashegy şi răsfăţaţi-vă cu tratamente uvoterapie din hotelul Zenit Balaton.

 

Camerele hotelului Hotel Zenit:
Hotel Zenit Balaton **** oferă 36 de camere moderne, mobilate cu gust, toate cu balcon sau terasă. Camerele oferă vederi panoramice spre lac. În Hotel Zenit a fost construite camere cu: conectare pentru familii, persoanele cu handicap şi camere anti-alergice, apartamente si apartamente de lux. Camerele hotelului Hotel Zenit sunt dotate cu următoarele: baie cu duş, uscător de păr, prosoape şi prosoape de baie, halate de baie, lenjerie de pat anti-alergice, mini bar, seif, TV LCD, Wifi, energie naturală, sistem de încălzire - răcire naturală geotermală. Hotel Zenit, la cerere, asigură oaspeţilor cu copii mici, pat pentru copii, baie cu cadă, reductor WC, scaun înalt pentru masă.

 

Vin şi gastronomie în Hotel Zenit:
Restaurantul cu panoramă Taverna Helikon din Hotel Zenit, oferă pentru oaspeţilor dragi, delicatese proaspete, de sezon, făcută de bucătarul faimos la nivel naţional. În timpul verii, restaurantul de 50 de ani, deschide terasa panoramică cu vedere spre lac. Vinurile servite lângă meniuri, alese cu mare atenţie, ajung la selectare din pivniţa Festetics de 200 ani, care se află sub restaurant. Crama de 160 de persoane este ideal pentru degustări de vinuri, cine de vin şi seri de vin.

 

Wellness Lake View( cu panoramă spre lacul Balaton):
În secţia de wellness cu o suprafaţă de 600 m2, din hotelul de patru stele Hotel Zenit, garantează oaspeţilor relaxare şi recreare totală: saună finlandeză, cabină aromă - lumină - şi infraroşie, piscină scufundătoare,baie de aburi, cabină de gheaţă, Jacuzzi, piscină de înot cu bandă 15 metri, piscină pentru copii cu cauciuc float şi jocuri de divertisment. De pe terasa însorită al hotelului Hotel Zenit se deschide o panoramă însorită cu vedere spre lac. Hotelul wellness oferă tratamente diferite de masaj, puteţi alege de la masaje tradiţionale până la masajele cu ulei de struguri. Pe lângă masaje,în salonul de cosmetică al hotelului Hotel Zenit, produsele cu struguri, au un rol semnificativ, deoarece lângă tratamentele tradiţionale, în vinoterapie folosesc cosmetică cu bază de struguri şi vin, pentru oaspeţii care vor răsfăţare şi reîmprospătare.

 

Hotel Zenit pentru nunti si conferinţe:
Sala de conferinţă din Hotel Zenit Balaton cu o capacitate 130 - 150 de persoane, iluminată natural, cu aer condiţionat, cu vederi panoramice spre lac, este ideală pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, team building (construire echipă). Sala de conferinţă este dotată cu: proiector, flip-chart, sistem de sunet, internet wireless. Terasa restaurantului şi sala de evenimente, deja a dat loc la multe nunţi de neuitat.

 

Oportunităţi de agrement la Vonyarcvashegy şi în împrejurimi:
Regiunea Balaton- Vest şi munţii Keszthely aşteaptă vizitatori malului nordic al lacului Balaton, cu: plaje pentru copii, golf, schi nautic, călărie, navigaţie, drumeţii şi ciclism, etc. Oaspeţii hotelului Zenit pot accesa uşor şi rapid cele mai importante centre turistice de la Balaton, ca: regiunea de vinuri Badacsony, Keszthely, Heviz, Szigliget, Sümeg; personalul hotelului vă stă la dispoziţie şi vă ajută cu organizarea programelor legate de aceste locuri.

Other Hotels at Lake Balaton: Balatoni Szállodák Hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Masaj, Salon de frumuseţe, Baie de aburi
Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Săli de reuniune, Proiector multimedia, Microfon, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Internet, Sistem amplificator, Flipchart, Catering, Sală de banchet, Sală de bal
Gastronomie Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Mic dejun de buffet, Pivniţă de vin
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Parcare închisă, Personal multilingual, Room service, Grădină privată, Organizarea programelor, Parcare supravegheată, Lift, Seif central, Acces cu scaun cu rotiile, Reduceri pentru copii, Garaj
Servicii în camere Cameră anti allergică, Duş, TV în camere, Seif de cameră, Cameră nefumătoare, Programe tv de satelit, Minibar, Cheie card magnetic, Aer condiţionat, Internet, Uscător de păr, Balcon
Wellness, Fitness, Relaxare Piscină acoperită, Baie de aventură, Bazin pentru copii, Jacuzzi, Sauna

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Zenit**** Balaton Vonyarcvashegy - hotel wellness promoţional cu panoramă frumoasă pe Balaton
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Preţul include: cazare, demipensiune, utilizarea de spa (piscina, jacuzzi, bazin pentru copii, terasă de plajă panoramic, sauna, baie de aburi, piscină scufundare, cabină de gheaţă, locuri de odihnă), sala de fitness, halate de baie, WIFI si TVA.
 Taxa de staţiune: 400 HUF / persoană / noapte (peste 18 ani)
Pat suplimentar cu demipensiune: 12 500 HUF / persoană / noapte.
Reduceri pentru copii (numai în aceeaşi cameră cu părinţii):
 Copil 0-2,99 ani 3 500 HUF / persoană / noapte.
 Copil 3-11,99 ani 8 500 HUF / persoană / noapte.
 Reducerea pentru copii este valabilă, numai în caz când este plătită preţi întreg pentru două adulţi. Şi numai pentru 1 copil este loc.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Vonyarcvashegy

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Zenit**** Balaton Vonyarcvashegy - hotel wellness promoţional cu panoramă frumoasă pe Balaton****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.