Alte hoteluri in vecinatate :

Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár hotel termal special
Aqua*** Termál Hotel Mosonmagyaróvár hotel termal spa cu discount
Park Inn**** Sárvár Totul inclus hotel wellness în Sarvar
Hotel Kapitány**** Sümeg hotel de wellness ieftin în Sümeg
JUFA Hotel**** Celldömölk hotel JUFA wellness cu reduceri
Hotel Carbona**** Hévíz hotel termal, spa, wellness în Heviz
Hotel Bonvino 4* Badacsonytomaj hote de vin şi wellness, Hotel Bonvino
Hotel Atrium*** în Rabafuzes rezervarea camerelor ieftine

Gotthard Therme Hotel**** Szentgotthárd - Wellness Conference Hotel Szentgotthard  ****

Hotel de wellness şi conferinţe Gotthard din Szentgotthard, Ungaria Gotthard Therme Hotel**** Szentgotthárd - Wellness Conference Hotel Szentgotthard -
Szentgotthard
Rezervare online
9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/b.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

În judeţul Vas, hotelul cu cel mai mare secţiune de conferinţe, hotelul Gotthard Therme Wellness şi Conferinţe**** superior se află în centrul oraşului Szentgotthard, aproape de graniţa Austriei. Hotelul Gotth’Art Wellness şi Conferinţe aşteaptă clienţii cu camere cu aer condiţionat, conecţie WiFi internet. Hotelul este conectat de complexul de baie care funcţionează tot anul, unde 1500 m2 de suprafaţă de apă, tobogane speciale, jacuzzi, saune, baie clasică romană, posibilităţi de sport, tratamente spa şi wellness aşteaptă clienţii.


Hotel Gotthard Therme Wellness & Conferinţe **** superior - Szentgotthard

 

Hotelul Gotthard Therme Wellness şi Conferinţe **** superior se află în centrul oraşului, în directă vecinătate cu baia oraşului.

 

Camere
Hotelul Gotthard Therme Wellness şi Coferinţe
**** are 148 de camere cu mobilă elegantă, culori proaspete, paturi comfortabile, baie modernă aşteaptă clienţii. Camerele hotelului Gotth’Art au aer condiţionat, balcon şi satisfac orice dorinţe.
În multe cazuri camerele sunt conectabile. Camerele sunt nefumătoare.

 

Camere superioare Gotthard Therme:
Camere spaţioase, comfortabile cu aer condiţionat pentru două peroane, care sunt potrivite şi pentru cazarea unui copil(sub 2 ani).
Echipamentele camerelor: baie cu duş cu prosop, uscător de păr, minibar, telefon, seif, tv, radio, Pay tv, internet WiFi. De camere aparţine şi un balcon spaţios, care oferă o privire plăcută pe grădina hotelului şi pe regiunea judeţului Vas, Orseg, Slovenia şi Austria.

 

Suite Gotthard Therme Junior:
Camere cu teritoriu mai mare, spaţioase, cu aer condiţionat pentru partu persoane cu room service.
Echipamentele camerelor: baie cu cadă cu prosop, uscător de păr, minibar, telefon, seif, tv, radio, Pay tv, internet Wi-Fi.  


Camere pentru clienţii cu handicap în hotelul Gotthard
:
Camerele speciale spaţioase, oferă cazare comfortabilă pentru două persoane cu handicap şi însoţitorii lor. Camerele au aer condiţionat. În camere deschizător şi încuiător de uşă cu telcomandă, spaţiu mai mare, mobile care sunt uşor de accesat şi din scaun cu rotiile ajută clienţii.

 

Gotthard Wellness:
Hotelul Gotthard Therme wellness şi conferinţe
şi omplexul de baie sunt în conecţie directă. Parcul termal care funcţionează tot anul oferă servicii complexe, distracţie perfectă şi regenerare pentru clienţi.
Atmosfera unică mediterrană a băii este asigurat de palmieri, plante exotice şi învelişul de piatră. Piscinele de aer liber şi terenurile de sport aşteaptă clienţii de primăvara până toamnă. Suprafaţă de apă de 1500 m2, tobogane speciale, jacuzzi, saune, baie classică romană, posibilităţi de sport, tratamente de spa şi wellness aşteaptă clienţii.

  

Hotel Gotthard Szentgotthárd Gastronomie:
Restaurantul cu atmosferă plăcută şi terasa care se deschide pe grădina minunată aşteaptă clienţii cu mese de buffet, sau a la carte la orice oră a zilei. Hotelul asigură ospitalizare completă - după dorinţă - cu ocazia evenimentelor (la care pregătim oferte individuale clienţilor).
Restaurantul hotelului pe lîngă specialităţile nemaipomenite a bucătăriei ungureşti pune accent pe ofertele bogate a bucătăriei sănătoase, reform, vegetarian şi internaţional.
Barul Lobby asigură atmosferă potrivită pentru o conversaţie între prieteni, coctail party, mese de afacere. Oferă o selecţie de gamă largă din coctailuri cu sau fără alcool, cafea, ceai, şi juice şi din vinurile cele mai bune a regiunii.
Drink barul aşteaptă clienţii pe nivelul conferinţelor seara cu muzică plăcută de bar, specialităţi internaţionale de bucătărie caldă, vinuri catifelate şi coctailuri reci.

 

Conferinţe
Hotelul Gotthard Therme wellness şi conferinţe **** este un hotel cu cel mai mare secţiune de conferinţe. Cea mai mare sală de conferinţe are capacitatea de 300 de persoane, cele 2 săli mai mici (100 şi 50 de pers) oferă posibilităţi de organizare a meetingiurilor, şedinţe şi prezentări, seminarii mai mici.
Secţiunea de conferinţe climatizată stă la dispoziţia clienţilor cu cele mai moderne echipamente technice şi pereţi mobile şi izolate pentru aranjarea săliilor de secţiune.

Other Wellness Hotels: Wellness szállodák hotelek

 


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Medicină naturală, Salon de frumuseţe, Tratamente hidroelectronice, Baie de aburi, Salon de coafor, Electroterapie, Balneoterapie, Masaj
Business şi conferinţe Camera video, Video, Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Proiector multimedia, Microfon, Aer condiţionat, Proiector, Internet, Flipchart, Xerox, Fax, Catering, Business Corner
Gastronomie Măncăruri vegetariane, Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Restaurant, Drinkbar, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Room service, Grădină privată, Organizarea programelor, Spălătorie, Seif central, Acces cu scaun cu rotiile, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere Duş, TV în camere, Telefon, Seif de cameră, Radio, Cameră nefumătoare, Minibar, Aer condiţionat, Internet, Uscător de păr, Baie cu cadă, Balcon
Wellness, Fitness, Relaxare Solariu, Sauna, Baie termală exterioară, Jacuzzi, Bazin pentru copii, Sală de fitness, Piscină acoperită, Baie termală acoperită, Baie de aventură, Plimbare cu barca

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Gotthard Therme Hotel**** Szentgotthárd - Wellness Conference Hotel Szentgotthard
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele conţin cazare, demipensiune, intrare la Băile termale, halat de baie, Internet, parcare, TVA.
Taxe locale: 500 HUF/persoană/noapte.
Pat extra: 22 500 HUF/persoană/noapte.
Reduceri pentru copii în cameră cu părinţii:
Copii până la vârsta de 5,99 ani: gratuit.
Copii între 6 și 13,99 ani: 50% reducere.
De la vârsta de 14 ani: 100% plătibilă
Check- in: 15.00,
Check- out: pană la 10.00.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Szentgotthard

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Gotthard Therme Hotel**** Szentgotthárd - Wellness Conference Hotel Szentgotthard****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.