Alte hoteluri în oraş - Veszprem :

-Hotel Villa Medici
Hotel de 4 stele în Veszprem

Hotel Historia Veszprem - cazare promoţională în centrul oraşului Veszprem cu servicii de wellness  ****

Hotel Historia Veszprem - wellness hotel cu promoţii în inima oraşului Veszprem Hotel Historia Veszprem - cazare promoţională în centrul oraşului Veszprem cu servicii de wellness -
Veszprem
Rezervare online
8200 Veszprém, Toborzó u. 11-13.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotel Historia & Historante**** se află în centrul orașului Veszprém, la aproximativ un minut de plimbare de la faimosul Grădina Zoologică din Veszprém. Hotelul Historia de patru stele se află la dispoziţia oaspeţilor cu: camere onorabile, restaurant elegant și cu o secţie de wellness. În hotel, datorită sălii de conferință cu 60 de locuri și salii de subsol cu 80 de locuri, este posibilitate de tranzacţia diverselor evenimente.


Hotel Historia şi Restaurantul Historante Veszprém **** ofertele speciale de demipensiune în Veszprém


Locaţie:
Hotel Historia **** este singurul hotel de patru stele din centrul oraşului Veszprém, şi se află doar la 1 minut de plimbare de la atracțiile principale ale orașului, cum ar fi. Grădina Zoologică, Piața Orașului Vechi și Cetatea.


Camere:
În clădirea acoperită de lumea culorilor mediteraniene, Hotel Historia, aşteaptă oaspeţii cu 12 camere onorabile. Pentru oaspeţii care sosesc cu copii, au fost alcătuite camere de familie, unde comfortul celor mici este asigurat cu pătuțuri, cadă de baie și un colţ de joacă. În plus, ospeţii cu handicap fizic, au la dispoziţie apartamente concepute special pentru ei. Schema de culori din camere sunt culori luminoase, naturale, au atmosfera magică al trecutului amestecat cu stilul elegant minimalist de astăzi. În unele camere atmosfera trecutuli este evocată de grinzi originali de mai multe  sute de ani. Camerele sunt dotate cu bar mini, telefon, televizor LCD, aer condiționat individual, seif, baie cu cabină de duș și acces gratuit la Wi-Fi.


Ospitalitate:
Restaurantul Historante al hotelului, aşteaptă oaspeţii cu preparate din bucătăria internațională și mâncăruri tradiționale maghiare. Ca urmarea normelor de consumul de alimente sănătoase, baza preparatelor sunt din cele mai bune materii prime de la producătorii interni ,şi ajung la restaurant  cît se poate de proaspăt. Restaurantul Historante este un loc excelent pentru evenimente familie. Sala separată cu simileu oferă oaspeților o posibilitate de: intimitate privată, conversaţie de cerc îngust, sau chiar de a lua o masă.


Servicii de wellness:
În secţia de wellness din Hotelul Historia oaspeţii care doresc relaxare şi reînprospătare, sunt aşteptaţi cu: piscină de relaxare interioară, saună finlandeză, cabină de aburi, fântână de gheață, terasă de plajă şi terasă de relaxare cu acoperiș de sticlă. În ofertele de servicii de wellness al hotelului pot fi găsite aproape 10 tipuri de masaje. La utilizarea serviciilor wellness asigurăm: halate de baie, prosoape  de wellness și papuci de wellness.


Evenimente în Veszprém:
Sala de conferinţă din Hotel Historia satisface toate nevoile, deoarece are echipament tehnic modern și poate găzdui 60 de persoane, astfel este ideală pentru evenimente corporate, conferințe, întâlniri, reuniuni de parteneriat. Sala atmosferică de pivniţă al hotelului ,are posibilitate de a efectua orice eveniment până pentru 80 de persoane. Pe terasa spaţioasă din Hotel Historia este posibilitate de a efectua evenimente de familie, întâlniri de clasă şi ultimul clopoţel.


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Alte tratamente, Baie de aburi
Business şi conferinţe Sală de banchet, Catering, Fax, Xerox, Flipchart, Sistem amplificator, Internet, Proiector, Sală de conferinţe, Aer condiţionat, Microfon, Săli de reuniune, Calculator cu împrimantă, Sistem de iluminare
Gastronomie Pivniţă de vin, Mic dejun de buffet, Restaurant, Mese uşoare, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Reduceri pentru grup, Reduceri pentru copii, Acces cu scaun cu rotiile, Parcare supravegheată, Organizarea programelor, Grădină privată, Room service, Personal multilingual, Serviciu de călcare, Curăţare chimică, Parcare închisă
Servicii în camere Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Radio, Seif de cameră, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Piscină acoperită, Sauna

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Historia Veszprem - cazare promoţională în centrul oraşului Veszprem cu servicii de wellness
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tariful camerei include un mic dejun tip bufet, utilizarea de centru de wellness, folosirea locului  de parcare cu supraveghere de video, internet Wi-Fi și TVA.
Demipensiune: 2.500, - HUF / persoană / ocazie

Reduceri pentru copii:
0-11 ani în cameră cu părinții masă și cazare gratuită
Peste 12 de ani se plăteşte tariful integral.

Check-in: de la 14.00
Check-out: până la ora 11.00

Carduri de credit acceptate: Visa, MC, Maestro, American Express, JCB 

Posibilităţi de anulare:
Rezervările pot fi anulate fără penalizare cu cel puțin 2 zile înainte de sosire .Anulări primite după expirarea termenului limită sau în caz de neprezentare, tariful primei noapţi va fi încasat cu 100%.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Veszprem

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Historia Veszprem - cazare promoţională în centrul oraşului Veszprem cu servicii de wellness****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.