Alte hoteluri în oraş - Miskolctapolca :

-Kikelet Club Hotel*** Miskolctapolca
reducere Hotel Miskolctapolca
-Aurora Hotel**** Miskolctapolca
Reduceri la hotelul Aurora Wellness
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Szalajka Liget**** Hotel Szilvásvárad hotel cu demipensiune
La Contessa Hotel de Castel**** Szilvasvarad wellness hotel
Andrassy Kúria*****Tarcal hotel de wellness în Tarcal, Ungaria

Calimbra Hotel**** Miskolctapolca - Hotel de wellness cu discount în Miskolctapolca  ****

Hotel Calimbra Wellness 4* Miskolctapolca în apropierea Baiei Pestera Calimbra Hotel**** Miskolctapolca - Hotel de wellness cu discount în Miskolctapolca -
Miskolctapolca
Rezervare online
Pachete
3519 Miskolctapolca, Bencések útja 9-11.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul nou construit, Hotel Wellness şi Conferinţă Calimbra****, se află doar la câteva minute de plimbare de la Barlangfürdő din Miskolctapolca. Hotelul de patru stele aşteaptă oaspeţii într-un mediu înconjurător minunat, cu vedere spre şirul de munte Bükk. În centrul de wellnes al hotelului cu o suprafaţă mare, asigură oaspeţilor agrementul fizic şi psihic: piscina de experienţă, cabină de aburi, saune cu infraroşu şi finlandez, maşină de gheaţă şi cabină de sare. Pentru oaspeţii de afaceri stă la dispoziţie două săli dotată cu aer condiţionat, cu 100, respectiv 130 de locuri. În restaurantul hotelului, cele mai bune mâncăruri bazate pe lumea gusturilor tradiţionale sunt preparate de bucătari profesionişti. Hotelul Wellness Calimbra este o alegere bună pentru oricine, cu reducerile de prietenul-familiei, secţia de wellness cu o bună dispoziţie, dotări de conferinţă foarte bune, şi cu bucătăria excelentă.


Hotel Wellness şi Conferenţă Calimbra**** - Miskolctapolca

 

Hotel Wellness şi Conferinţă Calimbra **** se află în centrul aşezării Miskolctapolca, doar la două minute de la: Barlangfürdő (baie de peşteră), parcul vechi din strămoşi şi de la lacul de plimbare cu bărci.
Clădire monumentală, dar totuşi eteric, pe care o face specială terasele şi pergolele, aşteaptă oaspeţii într-un mediu înconjurător cu unică frumuseţe, cu  vedere spre şirul de munte Bükk.
Lumea culorilor mediterane al hotelului – galbenul soarelui, verde oliv, portocaliu, maro - reprezintă pacea în zilele noastre cu grabă.


Tipuri de camere:
Hotelul de Wellness şi Conferinţă Calimbra **** are 41 de camere cu două paturi, 11 apartamente şi 1 cameră dotată pentru oaspeţi cu nevoi speciale. Cele 53 de camere aştaptă oaspeţii cu o atmosferă liniştitoare, culori elegante de iasomie, scaiete, şi hamei, mobilier elegant de culoare bej şi culoarea şampaniei şi cameră de baie modernă.


Cameră superioară:
Camerele superioare oferă cazare confortabilă pentru două persoane. Sunt dotate cu aer condiţionat, cameră de baie cu duş sau cu cadă, prosoape, uscător de păr, telefon, TV color LCD, internet de cameră, bar mini şi seif.

Cameră superioară de familie în Hotelul Calimbra Miskolctapolca:
Camerele superioare de familie din Hotelul Calimbra au vedere spre  vest, au balcoane, sunt spaţioase, elegante şi confortabile. Sunt dotate cu aer condiţionat, baie cu duş sau cadă, prosoape şi uscător de păr, telefon, TV color LCD, internet de cameră, minibar şi seif. Camerele au posibilitate de pat suplimentar pentru unu sau două persoane pe canapea extensibilă confortabilă.

 

Cameră superioară de lux:
Camerele superioare de lux în Hotel Wellness Calimbra oferă confort exclusiv pentru două persoane. Specialitatea camerelor este, că fiecare are jacuzzi. În plus sunt dotate cu: aer condiţionat, baie mare cu cadă, prosoape şi uscător de păr, telefon, TV color LCD, internet de cameră, minibar şi seif. Camerele au vedere spre sud şi au balcoane.


Apartament De Luxe:
Apartamentele  De luxe oferă confort şi relaxare pentru 4 persoane cu două camere, cu unu sau două nivele. Sunt dotate cu aer condiţionat, prosoape şi uscător de păr, telefon, TV color LCD, internet de cameră, minibar şi seif. Confortul oaspeţilor este asigurat de una sau două camere de baie, un dormitor şi în cealaltă cameră o canapea confortabilă extensibilă pentru una sau două persoane .Apartamentele au balcoane.


Apartament Exclusiv:
Cele mai spaţioase apartamente au câte 85 m², şi sunt potrivite pentru familiile mari, cu câte 5-6 persoane. Au trei dormitoare pe două nivele, sunt dotate cu aer condiţionat, prosoape şi uscător de păr, telefon, TV color LCD, internet de cameră, minibar şi seif. În aceste apartamente două camere de baie asigură confortul oaspeţilor. Camera de baie care este conectat cu dormitorul, are vană de colţ cu hidromasaj. În celelalte două camere, se află cîte o canapea confortabilă extensibilă pentru una sau două persoane. Cele două camere care au vedere spre vest, au câte un balcon de 10 m².


Centrul de wellness:
Centrul de wellness cu o mare suprafaţă în Hotel Wellness şi Conferinţă Calimbra, oferă următoarele servicii: piscină de experienţă  25 m², piscină de înot 50 m², cabină de aburi, saune cu infraroşu şi finlandeză, o maşină de gheaţă, terasă de plajă, şi cabină de sare perfectă pentru boli respiratorii şi pentru odihnă. Profesionişti  de saună nu numai cu sfaturi bun , dar şi cu ceremonii deosebite, unice, incitante, fac memorabilă  "experienţa fierbinte."
În zona de piscină al hotelului, am creat o departamentul liniştit de wellness, sala de masaj şi solar, care oferă o relaxare liniştită pentru oaspeţi. Piscina cu apa încălzită de 70 m² în aer liber, oaspeţii pot folosi de la începutul primăverii până toamna târziu. Cine nu vrea să rateze obiceiurile de antrenament, poate să o facă în sala de fitness, pe maşinile de fitness. Veniţi la Hotel Wellness Calimbra din Miskolctapolca pentru un weekend de wellness şi răsfăţaţivă cu serviciile de wellness!


Gastronomie:
Restaurantul din Hotel Wellness Calimbra cu 120 de locuri, este un loc perfect pentru organizarea evenimentelor mai mari, sau pentru nunţi, dar se poate separa, astfel pot fi organizate şi evenimente de familie cu mai puţine persoane.
Bucătăria bazată  pe gusturi tradiţionale este indicată cu numele maiştrilor bucătari, care şi-au depus deja cartea de vizită în gastronomie.  Restaurantul este locaţia: micului dejun de bufet suedez, conferinţe de dimineaţă, prânzuri de afaceri  , cafelelor de după amiază, ceaiurilor de la ora 5, cinelor romantice la lumina lumânărilor, şi banchetelor  până în zori.


Servicii „prietenul copilului” în Hotel Calimbra Miskolctapolca:
Hotelul Wellnes şi Conferinţa Calimbra **** are o atenţie deosebită către familii care sosesc cu copii, dar nu numai sub formă: că la aproape toate oferte pot utiliza reducerile pentru copii, dar, de asemenea şi la caracteristici de servicii(scaune înalte, pătuţuri pentru copii, teren de joacă), deoarece hotelul nostru este  prieten de familie. Între-e ofertele restaurantul pe lângă alimentele sănătoase şi fructe se găsesc mâncăruri speciale pentru copii, şi mâncăruri preferate de tineri, produse de patiserie şi dulciuri fantastice.


Conferinţă, eveniment:
Pe primul nivel al hotelului, vă stă la dispoziţie două săli de conferinţă cu aer condiţionat, cu  100, respectiv 130 locuri de locuri, precum şi spaţiile comune mari care ajută desfăşurarea de conferinţelor.  De asemenea şi sălile şi holul este  potrivit pentru expoziţii, deoarece mobila este convertibil. Sălile sunt conectate  de o terasă de 4 m lăţime care are vedere spre piscina hotelului şi spre şirul de munte Bükk. Pentru participanţi evenimentelor, oferim preţuri de camere cu reducere, şi folosirea serviciile centrului de wellnes  gratuit.
În Hotel Wellness şi Conferinţă Calimbra, de pe lângă conferinţe, organizăm întâlniri de parteneriat, simpozioane, prezentări de produse, traininguri, şedinţe călătoare, cursuri de formare profesională şi baluri.


Pe cei care sosesc cu maşină, aşteaptă un spaţiu închis de parcare securizată cu 63 de locuri .

Other Hotels in Miskolctapolca: Miskolctapolcai Hotelek Szállodák


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Baie de aburi, Bârlog de sare , Solarium
Business şi conferinţe Proiector, Sală de conferinţe, Aer condiţionat, Microfon, Săli de reuniune, Tribună, Sistem de iluminare
Gastronomie Mic dejun de buffet, Drinkbar, Restaurant, Cafenea, Măncăruri ungureşti
Servicii de hotel Romm service de 24 de ore, Recepţie de 24 de ore, Garaj, Reduceri pentru copii, Acces cu scaun cu rotiile, Lift, Spălătorie, Organizarea programelor, Grădină privată, Personal multilingual, Chioşc de ziare, Parcare închisă
Servicii în camere Balcon, Baie cu cadă, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Minibar, Seif de cameră, Cameră cu jacuzzi, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Baie de aventură, Baie termală acoperită, Piscină acoperită, Sală de fitness, Piscină exterioară, Sauna, Solariu

Akciós csomagok - Árak - Calimbra**** Wellness Hotel Miskolctapolca - Akciós wellness Hotel:

tovább🏊 Nyári wellness akció félpanzióval Miskolctapolcán (min. 2 éj)

(Időszak: 2022. jul. 01.  -  2022. aug. 31.)
23.000 Ft /fő/éj-től
Nyári wellness vakáció Miskolctapolcán (min. 2 éj) 23.000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness használat / masszázskupon / ingyenes WiFi /

tovább🌞 Augusztus 20. akciós wellness Miskolctapolcán (min. 2 éj)

(Időszak: 2022. aug. 19.  -  2022. aug. 21.)
24.000 Ft /fő/éj-től
Augusztus 20. Miskolctapolcán a Calimbra Wellness Hotelben (min. 2 éj) 24.000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness használat / masszázskupon / ingyenes WiFi /

tovább👫 Őszi akciós holiday Miskolctapolcán (min. 2 éj)

(Időszak: 2022. szept. 01.  -  2022. dec. 22.)
18.500 Ft /fő/éj-től
Őszi akciós holiday Miskolctapolcán (min. 2 éj) 18.500 Ft / fő / éj ártól hétköznap / félpanzió / wellness használat / masszázs kedvezménykupon / ingyenes WiFi /

tovább🏊 Őszi szünet wellness akció félpanzióval a Calimbra Hotelben (min. 2 éj)

(Időszak: 2022. okt. 21.  -  2022. nov. 01.)
23.500 Ft /fő/éj-től
Őszi szünet a Calimbra Wellness Hotelben Miskolctapolcán (min. 2 éj) 23.500 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness használat / masszázs kedvezménykupon / ingyenes WiFi /

tovább🎄 Karácsony a Calimbra Wellness Hotelben Miskolctapolcán (min. 2 éj)

(Időszak: 2022. dec. 23.  -  2022. dec. 28.)
25.000 Ft /fő/éj-től
Karácsony a Calimbra Wellness Hotelben Miskolctapolcán (min. 2 éj) 25.000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / karácsonyi ünnepi vacsora / wellness használat / masszázs kedvezménykupon / ingyenes WiFi /

tovább🎆 Szilveszter a Calimbra Wellness Hotelben Miskolctapolcán (min. 3 éj)

(Időszak: 2022. dec. 29.  -  2023. jan. 01.)
38.750 Ft /fő/éj-től
Szilveszter a Calimbra Wellness Hotelben (min. 3 éj) 38.750 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / zenés szilveszteri gálavacsora / wellness használat / masszázs kedvezménykupon / ingyenes WiFi /

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Calimbra Hotel**** Miskolctapolca - Hotel de wellness cu discount în Miskolctapolca
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele includ: cazare, mic dejun extins tip suedez, uscător de păr în cameră, folosirea secţiei de wellness (saună finlandeză şi infra, cabină de aburi, grotă de sare, piscină de experienţă şi de înot, piscină de sezon în aer liber), utilizarea sălii de fitness, halat de baie (peste 12 de ani), internet prin cablu şi Wi-Fi pe teritoriul hotelului, parcare supravegheată cu 
cameră, TVA-ul.

 

Taxa de staţiune: 450,- HUF/ persoană / noapte peste 18 ani
Pat suplimentar: 7000,- HUF/persoană /noapte
Demipensiune: 4.000 HUF/persoana

 

Reduceri de copii:
Plasarea de copii 0-4 ani gratis.
Plasarea copiilor 4-12 ani 5000,- HUF/ noapte
Reducere pentru copii sub vârsta de patru ani, este valabil  în caz, când este plătit preţul întreg pentru două persoană (adulţi)!

 

Check-in: după ora15:00
Check-out: până la ora10:00

 

Moduri de plată acceptate: numerar, card de credit, transfer de bani, cecuri de călătorie.

 

Anularea: rezervarea poate fi anulat cu 48 de ore înainte de sosire. În mai puţin de 48 ore, sau neprezentare, prima noapte va fi încasată.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Miskolctapolca

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Calimbra Hotel**** Miskolctapolca - Hotel de wellness cu discount în Miskolctapolca****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.