Andere hotels in de buurt :

Sofitel Budapest***** Chain Bridge Sofitel Boedapest
Novotel Danube**** Budapest Special Novotel in Boedapest
Hotel Mercure Castle Hill**** Special Mercure Hotel in Boedapest
Mercure City Center**** Budapest Mercure hotel in Boedapest
Castle Garden Hotel**** Budapest hotel in de Budaer Burchtwijk

Lánchíd 19 Hotel**** Budapest - design hotel Boedapest  ****

Prachtig panorama over de rivier Donau - Hotel Lanchid 19 - suite met terras in de binnenstad van Budapest Lánchíd 19 Hotel**** Budapest - design hotel Boedapest -
Budapest - Boedapest
Boeken
1013 Budapest, Lánchíd utca 19.
Reserveren Telefoon: +36-1-227-9614
Reserveren Email: Hotel E-mail

Het in 2007 geopende viersterren Hotel Kettingbrug 19 (Hotel Lanchid 19) ligt aan de voeten van de Burcht in Boeda en heeft een prachtig uitzicht over de Kettingbrug, de Donau-oever van Pest en de Burcht van Boeda Boedapest. In Kettingbrug 19 vindt men geen gelijke kamers, alle hebben een unieke atmosfeer. Het hotel-restaurant van L19 bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Door zijn specialiteiten en bijzondere gastronomische conceptie past het heel goed bij het hotelmilieu. De 3 verschillende conferentiezalen van Hotel Kettingbrug 19 (op 120 m²) kunnen in totaal 100 gasten ontvangen.  


Hotel Kettingbrug 19 Budapest (Lánchid 19 Hotel Budapest) **** Boedapest

 

 

Hotel Kettingbrug 19 Boedapest (Hotel Lanchid 19 Budapest) **** met zijn interactieve, moderne glazen gevel, die ’s avonds bijzondere beelden vormt, is een unieke plek aan de voeten van de Burcht in Boeda, in een architectonische omgeving uit de 19e eeuw. De essentie ligt altijd in de details: op de gevel een duiker die in de golven verdwijnt, in het souterrain middeleeuwse watertoren, op de glazen bruggen zandstralen vingerafdrukken, het personeel heeft de collecte van ontwerpers aan die verschillende prijzen gewonnen hebben.

 

Dat is geen toeval dat Hotel Kettingbrug 19 Boedapest (Hotel Lánchíd 19) is het eerste hotel van Hongarije dat zich kon aansluiten bij de vereniging van de internationale design hotels™ . Het hotel in de directe buurt van het kabelspoor Budavári en Clark Ádám plein en niet ver van de Donau-oever heeft een prachtig uitzicht over de Kettingbrug, de Donau-oever van Pest en de Burcht van Boeda.

 

Hotel Kettingbrug 19 (Hotel Lanchid 19 Budapest) is het werk van progressief ingestelde, Hongaarse tijdgenoten. De hotelgevel bestaat uit kleine, interactieve icoontjes met glazen lamellen, die onder de invloed van de omgeving verschillende kleuren hebben en van plaats wijzigen waardoor ze prachtige beelden vormen. In het souterrain heeft men de rest van een middeleeuwse watertoren en muren uit de 14e eeuw ontdekt, die door de glazen vloer van de hal goed te zien zijn.


De archeologische vondsten dienen als een bouwkundig contrast voor het innovatieve atrium waar op de glazen bruggen de zandstralen vingerafdrukken van de scheppers terug te vinden zijn. Het atrium is versierd met drie beelden van de bekende Franse schilder, Françoise Gilot (levensgezelle van Picasso).

 

In Hotel Kettingbrug 19 Boedapest vindt men geen gelijke kamers, de creatieve oplossingen geïnspireerd door de moderne design stoelen geven alle kamers een unieke atmosfeer. Het hotelpersoneel heeft de collecte van Hongaarse ontwerpers aan die verschillende prijzen gewonnen hebben. Deze kleren voldoen aan de eisen van de huidige modetrends.

 

Lánchíd 19 Hotel Budapest beschikt over 45 kamers en 3 suites. Alle kamers hebben een panorama over de door UNESCO tot werelderfenis verklaarde bezienswaardigheden, over de Donau-oever en de Burcht van Boeda.
Airconditioning, LCD televisie met satellietprogramma’s, telefoon, minibar, kamerkluis en gratis behoren bij de basisuitrusting van de kamers.

De uniek gevormde appartementen hebben grote panoramaterrassen.

 

Het Lanchid 19 hotel-restaurant van L19 bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en heeft een capaciteit voor 60 personen. Door zijn specialiteiten en bijzondere gastronomische conceptie past het heel goed bij het hotelmilieu.
L19 heeft ook Hongaarse en internationale wijnspecialiteiten op de menukaart. Unieke meubels, porseleingoederen met reine vormen en de individuele kleren van de kelners maken een vibrerende atmosfeer die van andere, gewone restaurants helemaal afwijkt.


De tuin met groene planten naast de muren van de Burcht in Boeda is ook in het midden van herfst open en op verzoek kan met het restaurant verbonden zijn.

De drinkbar (de hele dag open) kan op de passage geopend worden en heeft een brede selectie aan dranken, broodjes en nagerechten. Hier kan men altijd ontspanning vinden.

 

De 3 verschillende conferentiezalen van Hotel Kettingbrug 19 (op 120 m²) kunnen in totaal 100 gasten ontvangen.

In het souterrain van het gebouw is er een sectiezaal met bijzondere sfeer. De zijwand van deze zaal is een deel van een watertoren die tijdens de bouw ontdekt werd.

 

Benadering met auto:


• via de snelwegen M1 en M7 op Alkotás straat en door de Tunnel via Clark Ádám plein, naar rechts in Kettingbrug straat
• via snelweg M3 in richting binnenstad via Hungária boulevard, naar rechts op Thököly straat tot het einde toe, langs Station Oost, op Rákóczi straat tot Erzsébet brug, naar rechts in Kettingbrug straat
• op snelweg van het vliegveld in richting binnenstad, op Kálvin plein en op Erzsébet brug in Kettingbrug straat tot Clark Ádám plein.

 


Kenmerken van het hotel :

Conferentiemogelijkheden Catering, Verlichtingssysteem, Computer met printer, Internetaansluiting, Bijeenkomstzaal, Airconditioning
Gastronomische specialiteiten Koffiebar, Drinkbar, Internationale specialiteiten, Hongaarse specialiteiten, Buffetontbijt, Restaurant
Hotelfaciliteiten Lift, Eigen tuin, Meertalig personeel, Kamerservice 24 u, Receptie 24 u
Kamerservice Badkuip, Telefon, Kamers voor niet-rokers, Satelliet-tv, Minibar, Televisie, Airconditioning, Kluis, nternetaansluiting

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Lánchíd 19 Hotel**** Budapest - design hotel Boedapest
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

De prijzen zijn incl verblijf, BTW en toeristentaks maar excl. ontbijt.
Ontbijt: EUR 13.-/persoon.
Huisdieren: 15.-EUR/nacht
Extra bed: 25.- EUR/nacht


Standard, superior and deluxe rooms can be cancelled without penalty up to 48 hours prior to check-in date. In case of late cancellation or no show the price of the first night stay will be charged.


Zoek op hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPakketten - Budapest

-Betaalbare hotels - Speciale hotelaanbiedingen in Boedapest en Hongarije

-Video's van de hotels in Boedapest en van de hotels in het platteland, hotelvideo's bekijken

budapest hotels  budapest hotel bookingBezienswaardigheden en beroemde plaatsen
budapest hotels  budapest hotel bookingInformatie


Laatste hotelpagina's die u bekeken heeft.:
Lánchíd 19 Hotel**** Budapest - design hotel Boedapest****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.