Alte hoteluri în oraş - Sopron :

-Hotel Fagus Sopron, Hotel de wellness în Sopron

- Pannonia Hotel Sopron
rezervare online
-Saphir Aqua Aparthotel Sopron
wellness weekend promoţional în Hotel Saphir Aqua
-Hotel Civitas*** Sopron
hotel în centrul oraşului Sopron
-Palatinus Sopron
hotel la un preţ promoţianal în centrul oraşului Sopron
-Hotel Mandarin Sopron
cazare promoţională în centrul oraşului Sopron
-Hotel Sopron****
hotel wellness în centrul orașului Sopron
-Hotel Szieszta*** Sopron
Hotel de wellness ieftin în Sopron
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár hotel termal special
Ambient Hotel**** Sikonda Discount wellness hotel în Komlo
Park Inn**** Sárvár Totul inclus hotel wellness în Sarvar
Hotel Kapitány**** Sümeg hotel de wellness ieftin în Sümeg
Hotel Írottkő*** Kőszeg Irottkő Wellness Hotel Koszeg
Hotel Caramell**** Bükfürdő Hotel de wellness in Bukfurdo, Ungaria
Hotel Bonvino 4* Badacsonytomaj hote de vin şi wellness, Hotel Bonvino

Lövér Hotel*** Sopron - Wellness wellness tip wellness de wellness în Sopron  ***

Hotelul Lover Sopron - Hotel de wellness de 3 stele Lövér Hotel*** Sopron - Wellness wellness tip wellness de wellness în Sopron -
Sopron
Rezervare online
9400 Sopron, Várisi út 4.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

În cea mai frumoasă parte a oraşului Sopron, între pădurea Loveri aşteaptă clienţii Hotelul Lover de patru stele cu servicii noi şi suflet reînnoit. Clima subalpină care este responsabil de aerul curat din oraş, drumurile de plimbare care trec pe lîngă hotel, terenul de sanie şi de schi din apropiere, secţiunea de wellness şi fitness reînnoită, camerele conectabile de familie oferă un local ideal.


Hotel Lover Sopron *** superior Wellness Hotel Lover Sopron

 

Hotelul Lover se află la graniţa de vest a Ungariei, la picioarele Alpilor, la 60 de km de Wiena, 220 km de Budapesta. Sopron este una dintre cele mai vechi oraşe de comoară a ţării. În acest oraş se găseşte aproape orice care se consideră atractivă: străzile centrale cu atmosferă istorică, rarităţile construcţiei în stil baroc, gotic şi de renaştere, amintirile istorice şi cultura.

 

Mediul natural al hotelului Lover Sopron - aer terapeutic, răcoritor, drumurile de plimbare a dealurilor cu pădure, izvoarele, proximitatea Ferto-ului - asigură ca Sopron să devină una dintre cele mai frumoase şi plăcute localuri de vacanţă. Unităţile de arhitectură păstrate a peisajului Ferto, regiunea cu trestii a lacului Ferto, fauna şi flora bogată în anul 2001 a fost declarat de UNESCO parte de moştenire a lumii. Regiunea de baie a lacului Ferto este edenul iubitorilor de apă şi vînt. Frumuseţea peisajului neatins Pannon atrage pe toată lumea.

 

Dealul care se află la sudul oraşului, Loverek, este cea mai frumoasă şi remarcabilă zonă de vacanţă din Sopron, vraja căruia este dat de păduri liniştite, păduri de brad, stejar, castane, crini de mai şi ciclamenul din august.

În cea mai frumoasă parte a oraşului Sopron, între pădurea Loveri aşteaptă clienţii Hotelul Lover de patru stele cu servicii noi şi suflet reînnoit. Clima subalpină care este responsabil de aerul curat din oraş, drumurile de plimbare care trec pe lîngă hotel, terenul de sanie şi de schi din apropiere, secţiunea de wellness şi fitness reînnoită, camerele conectabile de familie oferă un local ideal. Petreceţi un weekend de wellness în hotelul Lover din Sopron.

 

În hotelul Lover construit în mediu minunat, pictoresc, sunt 180 camere prevăzute cu toate comforturile cu baie sau cu duş (balcon, telefon, minibar, tv, radio în fiecare cameră), restaurante şi cafenea stă la dispoziţia clienţilor. Sala de baluri elegantă a hotelului este perfect pentru baluri, conferinţe.

 

În restaurantul hotelului Lover iubitorii gusturilor ungurşti şi internaţionale vor găsi gamă largă de mâncăruri şi băuturi, dar nu lipsesc de pe meniu specialităţile locale.

 

Hotel Lövér Sopron - Folosindu-se de mediul minunat şi aerul curat secţiunea de Wellness & Beauty Emporium oferă programe de mai multe zile pentru cei care doresc să se reîmprospăteze, înfrumuseţeze sau să slăbească. Pentru toate acestea oferă un fond perfect drumurile de plimbare de pădure de lîngă hotel, terenurile de alergare şi de gimnastică, terenurile de tenis şi piscina Centrului de Wellness, sauna, jacuzziul, solariul şi Clubul de Fitness Danubius Premier, oferim nenumărate programe clienţilor, de la ture de pădure pănă la excursia în Austria sau excursii cu vapor pe lacul Lover.

 

Sala de conferinţe minunată, îmbrăţişată de pădure şi săliile de secţiune care aparţin de ea, oferă local ideal pentru congresuri şi seminarii. În săliile de conferinţe, lobby, Business Center şi alte localuri se poate solicita conecţie internet WiFi.

 

Ofertele de programe de sport a Hotelului Lover pentru petrecerea timpului liber: pe lîngă săptămînile de bicicletă şi tenis puteţi învăţa în cinci zile bazele scufundării, programul Nordic Walking care este noutate şi în Austria.

 

Sopron - Dintre ofertele culturale de vară sunt oferite evenimentele scenei de peşteră din Fertorakos, evenimentele scenei de apă Morbisch, concertele castelului Eisenstadt şi jocurile de operet din St Margarethen.

Other hotels in Sopron: Soproni szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Solarium, Pedichiură, Analiză medicală, Manichiură, Salon de frumuseţe, Salon de coafor, Alte servicii medicale, Acupunctură
Business şi conferinţe Sistem de iluminare, Video, Tribună, Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Microfon, Sală de conferinţe, Proiector, Sistem amplificator, Flipchart, Xerox, Fax, Catering, Sistem de interpretare , Sală de banchet
Gastronomie Măncăruri vegetariane, Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Mese uşoare, Restaurant, Drinkbar, Bucătărie dietetică, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Serviciu de călcare, Personal multilingual, Romm service de 24 de ore, Grădină privată, Organizarea programelor, Spălătorie, Seif central, Parcare pentru de autobuz, Magazin de souvenir, Recepţie de 24 de ore
Servicii în camere Duş, TV în camere, Telefon, Radio, Programe tv de satelit, Minibar, Uscător de păr, Baie cu cadă, Balcon
Wellness, Fitness, Relaxare Yoga, Thai chi, Tennis, Solariu, Sauna, Step, Închiriere echipamente sportive, Jacuzzi, Călărire, Sală de fitness, Piscină acoperită, Plimbare cu barca, Tenis de masă, Aqua-jogging, Aerobic

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Lövér Hotel*** Sopron - Wellness wellness tip wellness de wellness în Sopron
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Tarifele conţin demipensiune, folosirea nelimitată a băii: piscină, sauna, jacuzzi, sală de fitness, acces WiFi Internet, seif la recepţie, parcarea şi TVA.
Taxe locale: 530.- HUF/persoană/noapte.
Pat extra: 9000.- HUF/noapte.
Supliment camere conectabile: 3000.- HUF/noapte.

Utilizarea a halatelor de baie: 1000 HUF

Reduceri pentru copii (în aceeaşi cameră cu părinţi, paturi suplimentare):
- Cazare şi mâncare gratuit pentru copii până la 6 (5,99) ani.
- Între 6-14 (13,99) ani cu demipensiune 4500.- HUF/pers./noapte.
 Într-un cameră dublă putem aşeza cel mult 2 paturi suplimentare. Hotelul oferă pentru 2 adulţi şi 3-4 copii 2 camere aproape unul de altul la preţul de 2 camerei simple. Copiii plătesc copiii-preturile.

Check-in: 15.00,
Check-out: 11.00.

Cărţi de credit acceptate: Visa, MasterCard, Maestro


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Sopron

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Lövér Hotel*** Sopron - Wellness wellness tip wellness de wellness în Sopron***

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.