Het Hotel Kelep Tokaj biedt gezinnen in de hoofdstad van de wijnstreek Tokaj speciale pakketaanbiedingen met halfpension. In ons hotel treffen liefhebbers van actieve recreatie en wijnliefhebbers airconditioned kamers, een restaurant met traditionele Hongaarse gerechten en uitstekende wijnen en een moderne vergaderzaal aan.
<- Hotel Kelep Tokaj - accommodatie in mooie, grote kamers in de hoofdstad van de wijnstreek Tokaj voor actieprijzen - Hotel Kelep*** Tokaj - 3-sterren hotel in Tokaj, Hongarije met halfpension voor actieprijzen ->

Hotel Kelep Tokaj - accommodatie in mooie, grote kamers in de hoofdstad van de wijnstreek Tokaj voor actieprijzen

-Hotel Kelep*** Tokaj - 3-sterren hotel in Tokaj, Hongarije met halfpension voor actieprijzen-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Boeken

Hotel Kelep*** Tokaj - 3-sterren hotel in Tokaj, Hongarije met halfpension voor actieprijzen
Zoeken op een vrije kamer en prijzen
Aankomsttijd:
Vertrektijd:
 

Wellnessweekend in Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb Hongarije altijd lief gehad, omdat ik het een leuk land vind onder andere vanwege zijn thermale water en de wellnesshotels. Ik ben al in verschillende wellnesshotels geweest, maar dit jaar heb ik weer een juwel gekozen. In dit prachtige hotel heb ik onvergetelijke dagen verbracht. Hartelijk bedankt voor het aangename verblijf voor het team van Budapest hotels - Boedapest hotel booking Ze hebben mij geholpen om de ideale plaats te kunnen vinden.

Ontdekt u Hongarije - 2018.03.26.

Ik heb een week verbracht in Hongarije laatste zomer. Tot nu toe heb ik alleen andere landen in Europa bezocht, maar ik moet vaststellen dat Hongarije een van de prachtigste landen is. Zijn geschiedenis, geografische ligging hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Ik ben er zeker van dat ik in de komende jaren ook enkele dagen of weken in dit kleine en vriendelijke land verbrengen zal.


-Pakketten - TokajTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.