Hotel Kelep Tokaj ligger i tokajens vin huvudstad, som väntar familljer med förmånlig priser för halv pension i pakett. Dom som gillar aktiv avkoppling, och goda viner, med luftkonditions rum, traditionella ungerskt mat, och hotellet har ett modern komferenslokal.
<- Hotel Kelep logi i Tokaj - hotellets luftiga och vacker rum för extrapris - Hotel Kelep*** Tokaj - Extra pris för det trestjärniga hotell i Tokaj, med halv pension ->

Hotel Kelep logi i Tokaj - hotellets luftiga och vacker rum för extrapris

-Hotel Kelep*** Tokaj - Extra pris för det trestjärniga hotell i Tokaj, med halv pension-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Bokning

Hotel Kelep*** Tokaj - Extra pris för det trestjärniga hotell i Tokaj, med halv pension
Sök lediga rum - se rumpris
Ankomst:
Avresa:
 

Jag tackar det underbara veckoslutet i Budapest - 2015.05.05.

Hotellet var underbart, och prommerader i Budapest. Det blev ett oförgömligt upplevelse. Jag tackar Era webbsidan för de detaljerade information. Det trodde aldrig hur underbart var prommenader över kedjebro. Jag kände som i London. Budapest är underbar på kvällen när belysningen tänds, och ser man Gellert berg, och Citadella, i sagolik ljus.

Många severdhet, men tiden är knapt - 2015.05.05.

Tyver jag kommit bara en dag till Budapest, men sevärdhet är överaskade min fantasi. Jag skulle villja sträva på Gellertberg, fotografera kädjebro, som jag prommenerade över, med den fantastikt bild  framför  ögat eller prommenera  på Margitö. Jag hade knapt om tid, män ändå kunde jag ha ett behaglig måltid upp på det mäktiga borg som er Budapest krona, ovan på flodet Duna.


-Packett - TokajTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.