Alte hoteluri in vecinatate :

Abacus Wellness Hotel**** Herceghalom un hotel de wellness accesibil
Thermal Hotel**** Visegrád Reducere hotel termal cu panoramă
Hotel Nautis**** Gardony hotel wellness în Gardony
Drive Inn Hotel*** Törökbálint hotel ieftin aproape de Budapesta
Hotel Flamenco**** Budapest oferte speciale în hotelul Flamenco
Hotel Bonvino 4* Badacsonytomaj hote de vin şi wellness, Hotel Bonvino
Bellevue Hotel 4* Esztergom Discount wellness hotel cu demipensiune
Hotel Art Bio Szepia, primul hotel de wellnes şi conferinţă din Zsámbék, aşteptă oaspeţii în peisajul pitoresc din Bazinul-Zsámbék (Zsámbék-Medence). Hotelul Art Szepia Bio acorda o atenţie deosebită pentru păstrarea sănătăţii, celor care au acest stil de viaţă atât de populară şi sunt conştienţi. Hotelul are 6 săli de conferinţă potrivit pentru întâlniri de afaceri, banchete şi locul de formare. Hotelul de wellness cu patru stele din Zsámbék oferă facilităţi sportive celor care doresc să se relaxeze şi reîmprospăteze.
<- Szepia Hotel Zsambek - cameră la un preţ promoţional în hotelul de wellness şi conferinţe Szepia Bio Art - Szépia Bio Art Wellness Hotel**** Zsámbék - hotel wellness la un preţ accesibil ->

Szepia Hotel Zsambek - cameră la un preţ promoţional în hotelul de wellness şi conferinţe Szepia Bio Art

-Szépia Bio Art Wellness Hotel**** Zsámbék - hotel wellness la un preţ accesibil-

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Szépia Bio Art Wellness Hotel**** Zsámbék - hotel wellness la un preţ accesibil
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Atractii in Budapesta - 2015.08.31.

Budapesta oferă nenumărate atracţii turistice pentru turiştii din ţară şi din străinătate. Districtul de castel din Buda, dealul Gellert cu statuia libertăţii, Ctadella, baia Gellert, Parlamentul, Piaţa eroilor fac parte din moştenirea lumii şi învechesc renumea Budapestei. Vizitatorii Budapestei nu trebuie să părăsescă oraşul fără a vedea şi parcul oraşului (Varosliget). Plimbănd pe strada Allatkerti găsim căteva atracţii, Zoo-ul şi grădina Botanică, Baia Szechenyi, cetatea Vajdahunyad. După posibilităţi este ideal dacă vizita în Budapesta este de căteva zile pentru a putea vizita toate atracţiile. Hotelurile din Budapesta în apropierea atracţiilor turistice aşteaptă clienţii cu oferte speciale.

Timp putin, atractii multe - 2015.08.31.

Din nefericire am petrecut doar o zii în Budapesta, dar atracţiile mi-au confiscat imaginaţia. Aş fii vrut să mă plimb pe dealul Gellert, să fac poze la picioarele statuii libertăţii sau să fac o plimbare pe Margitsziget. Din cauza lipsei de timp am putut petrece doar o cină plăcută în Castel, dar nu mă pot plânge, a fost fantastic.


-Pachete - ZsambekTöltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.