Alte hoteluri în oraş - Zalakaros :

-Hotel Freya*** Zalakaros
Hotel termal şi wellness în Zalakaros
-Hotel Mendan**** Zalakaros
wellness pachete în Zalakaros
-Vital Hotel**** Zalakaros
special wellness hotel in Zalakaros
-Aphrodite Hotel**** Zalakaros
Hotel de wellness special în Zalakaros
-Park Inn**** Zalakaros
hotel termal spa cu discount din Zalakaros
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Zenit Hotel**** Vonyarcvashegy weekend de wellness la Lacul Balaton
ENSANA Spa Resort**** Héviz hotel spa special în Heviz
Hotel Bonvino 4* Badacsonytomaj hote de vin şi wellness, Hotel Bonvino

Hotel Karos Spa**** Zalakaros - Hotel Spa si Wellness la Zalakaros cu oferte speciale in Ungaria  ****

Karos Spa Hotel**** este un hotel de excepție în Zalakaros Hotel Karos Spa**** Zalakaros - Hotel Spa si Wellness la Zalakaros cu oferte speciale in Ungaria -
Zalakaros
Rezervare online
8749 Zalakaros Alma utca 1
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

De la centrul Zalakaros la 400 de metri,se află Hotelul Karos Spa****,hotel superior,într-un mediu de paradis. Datorită din prietenie pentru copii şi familie, oferă un program variat pentru familii mici şi mari .Partea Harmonia Spa, Spa Piscina şi în Lumea Saunelor oferă servicii wellness pentru cei care doresc să relaxeze, să reîncarcă ,sau vin cu dorinţa de a vindeca. Hotelul Karos Spa are 221 diferite tipuri de camere acomodate cu aer condiţionat individuale,care corespunde cerinţelor ale hotelurilor de trei generaţi. Hotelul Karos Spa este un loc potrivit şi pentru programelor ale firmelor.


Hotel Karos Spa Zalakaros **** superior - 
Zalakaros

 

Hotel Karos Spa de categoria superiore cu 4 stele, se aşează la 400 de metri de la centrul Zalakaros, se află într-un mediu edenic, între păduri şi dealuri delicvate şi între îmbrăţişări ale viţei de vii.

Lângă camerele duble de tip tradiţional, pot fi găsite camere pentru familii mai mici sau mai mari, camere de apartament, la fel de confortabile,şi camera ca personificare luxului.

În clădirea principală a Hotelului Karos Spa**** hotelul superior pot fi găsite 219 camere în diferite categorii care îndeplinesc toate cerinţele,în timp ce Karos Spa Aparthotel are 94 camere de apartament,care aşteaptă oaspeţii. Toate camerele sunt echipate cu cadă de baie, cu duş, cu wc-ul,cu bideu, cu uscător de păr, cu seif, cu telefon, cu televiziune prin satelit, cu minibar şi cu posibilitatea de a folosi internetul.

 

Hotel Karos Tipuri de camere:

Spa Superior cu două paturi
Capacitatea camerei:max.2 adulţi şi un bebeluş (pat pentru bebeluş)

Spa Superior pentru familii
Camerele noastre pentru familii sunt alcătuite din dormitor cu pat franţuzesc,o canapea extensibilă şi un pat dublu în camera de zi,o baie şi un hol. Alăturat la toate acestea mai e şi un balcon mic, de unde avem vedere până la Balatonul - Mic,deoarece acest tip de camere ala clădiri principale se aşează la etajele 3.,4.,şi 5.


Capacitatea camerei:max.4 adulţi şi 2 copii.

Spa Senior Suite:
Spa Senior suite poate fi găsit în hotelul nostru. În camera de zi este o canapea extensibilă şi o cameră de dormit cu pat franţuzesc. Ambele camere furnizează cu terase,cu televizor şi cu minibar. În baie este wc-ul,bideul,cadă de colţ şi cu duş.
Capacitatea camerei: max.2 adulţi şi 2 copii,sau 3 adulţi.

 

Spa Superior Apartman:
Apartamentele sunt alcătuite dint-un dormitor cu pat franţuzesc şi din camera de zi,care este imobilizat,mai are un canapea extensibilă (pat suplimentar pentru copii). În baie pot fi găsit duşul şi cada,iar wc-ul şi bideul sunt separate într-un alt spaţiu în toate camerele.
Capacitatea camerei: max.2 adulţi şi 2 copii sau 3 adulţi.

 

Karos SPA Hotel Zalakaros - WELLNESS

Serviciile care sunt publicate pot fi găsite în partea Harmonia Spa wellness a hotelului,unde sunt oferite diferite masaje şi tratamente relaxatoare. Cei care doresc să se odihnească au această posibilitate în partea Spa Piscina şi Lumea Saunelor ale hotelului. Doritori de sport, poate să în note in bazinul de sport cu spaţii exterior sau interior, cei care doresc împrospătare, de asemenea, poate să se bucure de bazinele interiore si exterioare, de jacuzziuri, ori poate să obţină regenerare cu baia de şezut încărcat cu apa termică obţinut din propriul fântână, iar copii pot bălăcii in bazine construite special pentru ei.
Apa termică este adecvat perfect, pentru tratarea bolilor: leziuni muscalo-scheletic, boala ginecologică cronică, nervii vegetală, pentru post tratament în caz de accident. Oaspeţii care vrea să cunoască mai bine saunele au această posibilitate în sauna fină, bio, într-o cabină cu aburi, într-o peşteră de gheaţă. Iubitorii de saună, poate să bucure pentru sauna "Profi" şi efectul binefăcător şi preventiv.

Bazinele interioare:
• Piscina 29 ºC
• Baie de experienţă 33ºC
• Jacuzzi 34ºC
• Piscină pentru copii 36ºC
• Bazin termic 37ºC

Bazine exteriore:
• Piscina de vară 27-28ºC
• Bazinul de experienţă 32-33ºC
Bazinul exterior nu funcţionează in timpul ierni si primăvara devreme.
Programul de lucru la secţia wellness:
Luni -Sâmbătă: 08.00 -16.20
Duminică: Pe bază de notificare.

Şi ca să nu rămână departe experienţa gastronomică, restaurantul Éden al Hotelului Karos Spa serveşte mulţimea mâncărurilor reforme, ungureşti, şi internaţionale, iar cofetăria şi barul, satisface nevoile, toata ziua şi în timpul serii.

Specialităţi de organizaţie calificaţi al Hotelului Karos Spa, oferă programe cu larg oportunităţi, la fel, pentru adulţi, si pentru cei mici, in fiecare zi al săptămânii.

Nu primim animale domestice.

Prin regiune trec o mulţime de drumuri turistice, si de biciclete, in aşa fel, favorizând iubitori de natura, si pe oaspeţi, care preferă această formă activă de împrospătare.

Recomandări de programe
Vizita oraşului Keszthely
Excursie Kis-Balaton
Jocuri de cetate din Sümeg
Program step la ferma Biczó

Other Hotels in Zalakaros: Zalakarosi szállodák hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Masaj, Medicină naturală, Baie termală, Solarium, Salon de frumuseţe, Analiză medicală, Manichiură, Salon de frumuseţe, Mască cu nămol, Hidroterapie, Baie de aburi, Salon de coafor, Electroterapie, Alte servicii medicale, Alte tratamente
Business şi conferinţe Calculator cu împrimantă, Săli de reuniune, Conecţie modem, Podiu mobil, Microfon, Aer condiţionat, Sală de conferinţe, Proiector, Internet, Sistem amplificator, Flipchart, Xerox, Fax, Catering, Business Corner, Sală de banchet
Gastronomie Măncăruri vegetariane, Berărie, Măncăruri internaţionale, Măncăruri ungureşti, Mese uşoare, Cafenea, Restaurant, Drinkbar, Bucătărie dietetică, Cofetărie, Mic dejun de buffet
Servicii de hotel Romm service de 24 de ore, Recepţie de 24 de ore, Parcare închisă, Curăţare chimică, Serviciu de călcare, Chioşc de ziare, Personal multilingual, Room service, Strand privat, Grădină privată, Schimb Valutar, Parcare supravegheată, Spălătorie, Acceptarea cardului Ungaria, Lift, Seif central, Acces cu scaun cu rotiile, Parc de jocuri, Animale de casă permise, Garaj, Reduceri pentru grup, Parcare pentru de autobuz, Magazin de souvenir
Servicii în camere Duş, TV în camere, Telefon, Cameră nefumătoare, Programe tv de satelit, Canale de filme, Minibar, Cheie card magnetic, Aer condiţionat, Internet, Uscător de păr, Baie cu cadă, Balcon
Wellness, Fitness, Relaxare Solariu, Sauna, Piscină exterioară, Baie termală exterioară, Jacuzzi, Rent-a-bike, Bazin pentru copii, Sală de fitness, Piscină acoperită, Baie termală acoperită, Baie de aventură

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Karos Spa**** Zalakaros - Hotel Spa si Wellness la Zalakaros cu oferte speciale in Ungaria
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

The room prices are valid in case an at least 2 nights reservation. During the special dates the room prices are available in case a three-nigths-reservation.

Preţul camerei cuprinde serviciile: demipensiune, bazin termic, bazin de experienţă- si înot, bazin pentru copii, jacuzzi, baie bulboană, saună bio, sauna finlandeză, camera abur, peştera de gheaţă, sala de fitness, folosirea halatelor de baie (numai pentru adulţi), folosire internet in camere, TVA.
Taxe locale: HUF 500.-/persoană/noapte.

Parcare: HUF 800.-/noapte.
Garaj: HUF 1 600.-/noapte.

Animale de companie nu sunt permise.

Reduceri pentru copii (în caz dacă copilul stă în aceeaşi cameră cu părinţi):
Până la vârsta de 3.99 ani: 1 adult/ cazarea pentru un copil este gratuit, dacă părintele rezervă semi pensiune, partea copilului este gratis, pentru un copil suplimentar oferim 50% discount.
Până la vârsta între 4-9.99 ani: HUF 5 900.-/noapte.
Până la vârsta între 10-13.99 ani: HUF 9 900.-/noapte.
 Reducere de copii, este valabil pentru atâţia de copii, câţi oaspeţi cu bilet întreg locuiesc în aceeaşi cameră.

Carduri: EM/MC, Visa, AMEX, Maestro, VisaElectron.

Check-in: laora 14:00,
Check-out: laora 10:00,
Check-out târziu: HUF 1 000.-/oră/cameră, laora 16:00 HUF 4 000.-/cameră.

Halat de baie: numai pentru adulţi, schimb:ocazie HUF 800.-/halat.
 Utilizarea spaţiului de joc pentru copii: gratis.

Supraveghere copil: 4 ore/gratis pe zi, după HUF 600.-/ore/copil (pentru copii peste 3 ani).
Supraveghere copil: 2 ore/gratis pe zi, după HUF 600.-/ore/copil (copii în vârsta de 3 luni, până la 3 ani).


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Zalakaros

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Karos Spa**** Zalakaros - Hotel Spa si Wellness la Zalakaros cu oferte speciale in Ungaria****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.