Alte hoteluri în oraş - Heviz :

-Pensiunea Szabo Lovas** Heviz
Cazare ieftină în Heviz
-Palace Hotel**** Hévíz
Hotel de wellness în Heviz
-Hotel Carbona**** Hévíz
hotel termal, spa, wellness în Heviz
-ENSANA Spa Resort**** Héviz
hotel spa special în Heviz
-ENSANA Spa Resort Aqua**** Heviz
hotel termal cu oferte speciale
-Lotus***** Therme Hotel Heviz
hotel termal special în Heviz
-Hotel Amira**** Hévíz
Hotel de wellness special în Heviz
-Hotel Fit Heviz***
hotel wellness în centrul oraşului Heviz
-Hotel Spa*** Heviz
Hotel spa şi termal în Heviz lângă lacul termal
-Hotel Helios*** Hévíz
hotel de wellness spa ieftin în Heviz
-Hotel Panoráma*** Hévíz
hotel de tip spa în Heviz
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Hotel Sopron**** hotel wellness în centrul orașului Sopron
JUFA Hotel**** Celldömölk hotel JUFA wellness cu reduceri
Gotthard**** Hotel Szentgotthárd wellness hotel in Ungaria

Bonvital Wellness Hotel**** Hévíz - Hotel nou wellness şi spa cu demipensiune şi cu promoţii   ****

Pachete promoţionale cu demipensiune Bonvital Wellness Hotel**** Hévíz - Hotel nou wellness şi spa cu demipensiune şi cu promoţii  -
Heviz
Rezervare online
8330 Hévíz, Rákóczi út 16.
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Recent construit Bonvital Wellness Gastro Hotel Hévíz **** superior din Hévíz, aşteaptă oaspeţii care doresc relaxare sau caută vindecare, la doar câteva minute de plimbare de la lacul spa, intr-un mediu liniștit şi pașnic. Hotelul are acces direct cu Spitalul St Andrei, printr- un coridor încălzit, astfel tratamentele de spa oferită de Hotel Bonvital **** superior, pot fi combinate cu tratamentele oferite de spital. Wellness Hotel Bonvital din Hévíz aşteptă oaspeţii cu camere exclusiviste cu două paturi, o selecţie largă de servicii de wellness , precum și cu servicii de spa.


Bonvital Wellness Gastro Hotel Hévíz  - tarif special de demipensiune în hotel termal, spa şi wellness din Hévíz


Bonvital Wellness Gastro Hotel Hévíz ****din Hévíz, cel mai nou hotel de wellnes şi spa, din ianuarie 2013 așteaptă oaspeții în apropiere lacului de spa, care este conectat cu Spitalul Sfântu Andrei printr- un coridor încălzit. Serveşte beneficiul hotelului Bonvital că este conectat direct cu Spitalul Sf. Andrei, deoarece, astfel oaspeţii pot combina tratamentele de spa furnizate de către hotel, cu tratamentele oferite de spital.


Camerele
:
Hotel Bonvital **** are la dispoziţia ospeţilor 49 de camere mobilate unic şi formare exclusiviste cu două paturi. Culorile camerelor și sistemul modelelor simbolizează puterile videcării al celor patru elemente - pământ, apă, aer și foc. Unele camere sunt potrivite pentru oaspeții cu mişcare limitată, deoarece la cere pot fi echipate cu echipament care ajută mobilitatea. Camerele sunt dotate cu: reglare individuală a temperaturii, aer condiţionat, acces Internet de mare viteză și acces Wi-Fi, telefon, televizoare cu ecran plat şi posibilitate de conectare mp3, radio, canale de cablu și filme, TV-pay, seif în cameră, bar mini, baie cu cabină de duș, uscător de păr, set de cosmetică și de îngrijire personală. Camerele au fost elaborate,mobilate şi dotate cu un spirit stil de viață sănătoasă: saltele cu proprietăţi ortopedice excelente, perdele black out, scaune ergonomice care aprţin de fiecare cameră din Hotel Bonvital și alte servicii care sunt disponibile la un tarif suplimentar: perete de sare și monitorizare respiratorie de noapte, lampă de cromoterapie, lenjerie de pat antialergic, ceai de plante în cameră, contor de tensiunii arterială și de glucoza din sânge.
Pe etajul al treilea din hotel, etajul executiv, se află 30 camere executive care sunt decorate individual, fiecare dintre ele au câte o terasă pe acoperiș, asigurând o priveliște unică şi contribuind la sentimentul complet al libertăţii și eliberării.
În plus, Hotel Bonvital are, 7 apartamente cu două spaţiu aerian, 1 cameră Park Suite, 1 cameră executive şi 2 apartamente executive.


Servicii
:
Hotel Bonvital oferă pentru oaspeţii săi servicii de wellnes de înaltă calitate. Oaspetii au posibilitatea de diferite tratamente de spa (cum ar fi Baia Cleopatrei), măşti de răsfăţ, tratamente corporale, precum și utilizarea complexă de tratamente exclusiviste, cum ar fi de aur, caviar auriu sau tratament spa organism.
În lumea saunei al hotelului poate fi găsit tradiționalul (saună finlandeză, baie de aburi turcească, sauna infra) și saune speciale (saună bio, saună pe bază de plante, cabina de aromă) unde oaspeţii sunt aşteptaţi cu ritualuri de saună, perfizii de saună, cum ar fi infuzii de bere, perfuzii cu miere sau ciocolată.
În afară de masajele generale, ca masajul terapeutic și masajul de modelare corporală, paleta servicilor de masaje este colorată de masaje speciale, cum ar fi masaj de voce, masaj Ayurvedic, sau masajul de miere rus-tibetian.


Servicii medicale
:
În departamentul medical din Wellness Hotel Bonvital, pe lângă tratamente medicale complexe, sunt disponibile şi examene medicale complete. Oaspeții hotelului pot participa la gimnastică individuală sau de grup, pot folosi baie cu cadă carbonincă, tangentoros, tratamentele cu lampă, magnetice, sau tratamentul prin inhalare. În departamentul medical de asemenea sunt disponibile diferite tratamente pe baza de nămol din Hévíz (tratament cu namol sau baie de nămol).

Other Hotels in Hévíz: Hévízi Szállodák


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Masaj, Balneoterapie, Alte tratamente, Alte servicii medicale, Electroterapie, Baie de aburi, Tratamente hidroelectronice, Hidroterapie, Mască cu nămol, Salon de frumuseţe, Manichiură, Analiză medicală, Pedichiură, Reumatologie, Baie termală, Medicină naturală
Gastronomie Bucătărie dietetică, Mic dejun de buffet, Drinkbar, Restaurant, Mese uşoare, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale, Măncăruri vegetariane
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Magazin de souvenir, Serviciu de siguranţă, Reduceri pentru copii, Acces cu scaun cu rotiile, Lift, Spălătorie, Personal multilingual, Chioşc de ziare, Serviciu de călcare, Curăţare chimică, Parcare închisă
Servicii în camere Cameră anti allergică, Balcon, Baie cu cadă, Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Cheie card magnetic, Minibar, Canale de filme, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Radio, Seif de cameră, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Aerobic, Aqua-jogging, Baie termală acoperită, Sală de fitness, Jacuzzi, Sauna

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Bonvital Wellness Hotel**** Hévíz - Hotel nou wellness şi spa cu demipensiune şi cu promoţii
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Hotelul acceptă oaspeții cu vârsta peste 14 ani!

 

Preturile camerelor contine demipensiune, folosirea centrului wellness, sala de fitness, halat de baie, Wi-Fi în cameră, TVA.
Taxe locale: 500 HUF/ persoană / noapte (de plătit peste 18 de ani)

Parcarea: 1500 HUF/ masina / zi
Animale de companie: 4575 HUF/ noapte

Check in: de la ora 15.00,
Check out: până la ora 11.00.

Modalitatea de plată: numerar la fața locului, prin card de credit.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Heviz

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Bonvital Wellness Hotel**** Hévíz - Hotel nou wellness şi spa cu demipensiune şi cu promoţii ****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.