Alte hoteluri în oraş - Debrecen :

-Hotel Nagyerdő*** Debrecen
hotel de wellness ieftin în Debrecen
-Hotel Divinus***** Debrecen
Hotel de 5 stele în Debrecen, Ungaria
-Hotel Aranybika*** Debrecen
rezervarea hotelului online
-Centrum Hotel*** Debrecen
rezervare online
 

Alte hoteluri in vecinatate :

Calimbra**** Wellness Hotel Miskolctapolca Hotel cu prețuri accesibile
Hotel Aqua Sol**** Hajdúszoboszló hotel termal şi wellness în Ungaria
Hotel Atlantis**** Hajdúszoboszló Wellness şi Medical Atlantis Hotel
Apollo Thermal Hotel**** Hajduszoboszlo Ungaria
Andrassy Rezidencia*****Tarcal hotel de wellness în Tarcal, Ungaria

Hotel Óbester*** Debrecen - hotel de patru stele în centrul Debrecen Hotel Obester  ****

Hotel Obester Debrecen - dintre hotelurile din Debrecen, acest hotel se află în centrul oraşului Hotel Óbester*** Debrecen - hotel de patru stele în centrul Debrecen Hotel Obester -
Debrecen
Rezervare online
4026 Debrecen, Péterfia u. 49
Rezervaţie Telefon: +36-1-227-9614
Rezervaţie Email: Hotel E-mail

Hotelul care citează lumea antică al cavalerilor, Hotel Óbester**** este o raritate în centrul oraşului istoric Debrecen, este unul dintre cele mai bune hoteluri din regiunea de est. Unicul Hotel Óbester cu patru stele, este primul hotel din lume, care comemorează Cavaleria. Aşteaptă oaspeţii care doresc să se îmbogăţescă cu experienţe de neuitat într-un mediu unic, cu: camere confortabile mobilate individual, apartamente de lux, obiecte expoziţionate, servicii de wellness și delicii culinare.


Hotel Óbester Debrecen ****- hotel de patru stele cu preţuri  speciale Hotel Óbester în Debrecen 


Hotel  Óbester**** este o adevărată raritate  între hotelurile din Debrecen, deoarece aceasta este primul hotel de cavaleri din lume, care a fost numit despre Óbester Simonyi, cel mai faimos cavaler maghiar. Se reflectă atmosfera  lumii antice a cavaleriei: în fiecare detaliu mic al hotelului, în echipamentele individuale şi exponatele sale  unice. Hotel Óbester cu atmosfera lui unică, aşteptă oaspeţii în Debrecen, în de-a lungul anului, și pe cei care vor odihnă, precum și oamenii de afaceri.


Abordarea:
Hotel Óbester**** se află în oraşul istoric Debrecen, din județului Hajdú-Bihar, la o diastanţă de 230 km de la Budapesta. Din capitală, Debrecen este uşor accesibil la fel cu mașină sau cu transportul public, pe autostrada M3, sau cu autobuze și trenuri, potrivit programurilor de tranport din Budapesta.


Camere:
Hotel Óbester din Debrecen are 35 de camere superioară cu două paturi, 5 camere cu un pat, 3 apartamente matrimonială, 1 apartament familial și 1 apartament exclusiv.
Camerele hotelului sunt echipate cu: telefon, televizor LCD, sistem de TV pay, bar mini, seif, aer condiţionat cu reglare  individuală, cabină de duș, uscător de păr și acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul  Óbester aşteptă  oaspeţii care vin cu copii mici, cu servicii de prieten- bebeluş, cum ar fi: scaun înalt de masă, băiţă și veselă pentru copii. Apartamentele din Hotel Óbester au câte o cameră de zi și câte un dormitor, astfel  sunt perfecte pentru cazarea familiilor, grupuri mari de prieteni şi pentru oaspeţii care iubesc  mediul  exclusiv.


Gastronomie:
În restaurantul din Hotel Óbester oaspeţii sunt aşteptate cu preparate gastronomice, specialități tradiționale maghiare și preparate din bucătăria internațională. Barul hotelului stă la dispoziţia oaspeţiilor cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, vinuri de calitate maghiare şi specialităţi de cafea.


Servicii de wellness:
În secţia de wellnes şi fitness al hotelului, oaspeții hotelului pot folosi gratuit sauna finlandeză și infra, jacuzziul, solarul, peştera de sare și sala de fitness  care este echipat cu aparate cardio.
În Hotel Óbester aveţi posibilitatea de a participa la programe de saună, care se desfăsoară cu conducerea maistrului de saună. O mică gustare  din programele de saună al hotelului: infuzii de sare, exfoliere de ulei- sare, sare- iaurt, infuzii de miere, exfoliere de mentă, etc.
În hotelul nostru aşteptăm oaspeţii care doresc reîmprospătare cu  o gamă largă de masaje, cum ar fi masajul de aromaterapie, masaj cu pietre calde, masaj thailandez-uscat, și așa mai departe.


Evenimente:
Sala de Cavaler (Lovagterem) din subsolul  hotelului este un loc perfect pentru evenimente de familie, de afaceri și de alte evenimente. Ne angajăm pentru organizarea evenimentelor corporate, nunţi, conferinţe, de până la 120 de persoane.
Lovagterem (sala de cavaler) este o sală de evenimente mai mică cu aer condiționat, (sala Simonyi) bine înţeles că este echipat cu toate mijloace al tehnicei moderne esenţiale pentru organizarea evenimentelor. 

Other Hotels in Debrecen: Debreceni Szállodák Hotelek


Servicii:

Frumuseţe şi sănătate Alte tratamente, Bârlog de sare , Solarium
Business şi conferinţe Sală de banchet, Diaproiector, Catering, Xerox, Flipchart, Sistem amplificator, Internet, Proiector, Sală de expoziţie, Sală de conferinţe, Aer condiţionat, Microfon, Săli de reuniune, Sistem de iluminare
Gastronomie Mic dejun de buffet, Drinkbar, Restaurant, Mese uşoare, Măncăruri ungureşti, Măncăruri internaţionale, Berărie
Servicii de hotel Recepţie de 24 de ore, Reduceri pentru copii, Animale de casă permise, Acces cu scaun cu rotiile, Parcare supravegheată, Personal multilingual
Servicii în camere Uscător de păr, Internet, Aer condiţionat, Minibar, Programe tv de satelit, Cameră nefumătoare, Radio, Telefon, TV în camere, Duş
Wellness, Fitness, Relaxare Jacuzzi, Sauna, Solariu

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Rezervare online

Hotel Óbester*** Debrecen - hotel de patru stele în centrul Debrecen Hotel Obester
Căutarea camerelor libere şi verificarea preţurilor
data sosirii:
Data plecării:
 

Prețul camerei include: cazarea, micul dejun tip bufet, utilizarea nelimitată al insulei de Wellness  (jacuzzi, saună cu infraroșu, saună finlandeză, peştera de sare), precum și utilizarea nelimitată a sălii de Fitness din hotel, internet WiFi, parcare gratuită și TVA-ul.
Taxe locale: 400, - HUF / persoană/ noapte (peste 18  ani se plăteşte separat)
Pat suplimentar: 8.000, - HUF / persoană / noapte
Demipensiune: 3.500 HUF / persoana / ocazie
Animale de companie: 4.000, - HUF / noapte
Reduceri pentru copii
:
0-3 ani, masa şi cazarea este  gratuit
3-12 ani 50% reducere
Rezervările pot fi anulate cu mai mult de 48 de ore înainte de sosire. În caz de întârziere sau  neprezentare, prima noapte va fi încasată.


Căutare hotel:
Booking.com

budapest hotels  budapest hotel bookingPachete - Debrecen

-Hoteluri ieftine - oferte speciale la Budapesta și Ungaria

-Videoclipurile hotelurilor din Budapesta şi Ungaria, vizionarea videourilor

budapest hotels  budapest hotel bookingAtracţii şi locuri faimoase
budapest hotels  budapest hotel bookingInformaţii


Hotelurile văzute ultima oară:
Hotel Óbester*** Debrecen - hotel de patru stele în centrul Debrecen Hotel Obester****

Töltse le az akcioscsomagok.hu mobil applikációt, hogy minden kütyüjén, mobilján önnel legyen az összes akciós szállás!
Get it on Google Play
OK Gomb Magyarországi szállodák akciós csomagajánlatai egy helyen.
OK Gomb A legjobb magyarországi wellness szállodák akciós csomagajánlatai a legjobb árakon.
OK Gomb A mobilalkalmazás letöltésével gyorsan és egyszerűen foglalhat.